Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

In ordinea numerelor de pe tricou, am vazut asa:

Ioana de Annababy- soferita si pe topogan. Cortul e bestial!

Mihaita de Cristina- iar cu jocuri de lumini si umbre. Doamne ce ochi frumosi are

Julia de Mada- printre floricele si in Hawaii-ul irlandezian al mamei

Amalia de Irinuca-in oglina si la volan. Ce freza mortala are

Sebi de Pica- cu "cativa" papuci si facand sporturi extreme

Sebi de scumpi- cu ochi ca marea

Xenia de Gallyb- cum o iubeste pe mami si cu tati mandru de ea

DJ Sofia de Marina- confortabil intre saltea si pat

Clara de Dana- la leagane

Andreea de Flori cum se distreaza cu fratiorul

Erika de ai lav iu Ankalaura- cred ca doar la culoarea ochilor nu seamana cu tine. Ce frumos se alinta cu Eliza

Andreea de dma- cu limbuta scoasa la baita

Nicholas de atb- puisorul la mall si in masinuta lui frumoasa

Alexandra de Maitreyi- in cosul cu jucarii- acolo sigur nu cazi

Andreea Maria de Ladymina- cu un zambet minunat

Sofipoc de Ooka- face bine masca la ten? sau mai bine la pantalonasi?

S-a trezit Mirunicimea. Fuuuuuug

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-a sunat nasha,analizele sunt ok,ushor anemica 11.4 in loc de 12 si mi-a zis sa stau linishtita ca e o pneumonie interstitiala virala si sa nu ma agit ca dc era ceva grav se alarma ea..asha ca sunt un pic mai linishtita

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Slava Domnului...Deci nu e pneumonia!Oricum, Xena, luati o pauza amandoua.Stati in casa daca poti doua trei zile sau pana terminati tratamentul

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Bine ca nu e grav. Cu anemia lasa ca se rezolva.

Mergi la inceput

Narcisaailaviu daca tot bantui pe aici nu mergi tu mai bine sa pui niste poze cu mica sirena? Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

anaxena stai linistita ca se va face bine Maria ca si Ralu a fost racita si tot plamanii erau principala problema.I-am dat antibiotic si s-a facut bine si i-am facut si baby-haler.Tu nu-i faci aerosol sau inhaler?
Annababy frumoase pozele cu Ioana.
Irinuca ce ma bucur ca ai pus poze cu Amalia care este o scumpica.
pica ce colectie impresionanta de pantofi are Sebi.

Mergi la inceput

Ralucuta, stii...eu de fapt nici nu mai stiu parola de pe picasa

Mergi la inceput

Ralu, uite am pus pe blog o poza cu Anais si cu jucaria ce i-am facut-o.Cu cubuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

narcisa, superb cubuletul! Sa-l stapaniti sanatoase!

pica, nu prea are rost sa merg din doctor in doctor pentru ca toti sunt la fel si aici sunt si putini. Eu merg pentru a doua parere la cel mai renumit pediatru din Bistrita...insa nu e cu mult diferit de cel de familie, doar ca la asta platesc consultatia.
Normal ca am intrebat si eu de ce imi da antibiotic Eram ingrijorata ca de cand sa nascut a avut de 4 ori reteta cu antibiotic si doctorita a ramas mirata...ca ei nu i se pare mult de loc...ca sunt copilasi care vin tot la 2 saptamani la dr si primesc antibiotic [omuletul ala care face ochii mariiii] Eu din 4 retete doar o data i-am dat si acum ar fi a doua oara (a 5-a reteta).Prima data intradevar era nasol, avea febra, dar de alte dati nu avea febra de loc...si mi sa parut aiurea sa nu las copilul sa lupte putin cu boala.El se imbolnaveste de la Stefan care aduce de la gradinita tot felul de virusi.

xena, sper ca te-ai linistit pana acum, sanatate Mariei!Si sa stii ca ei sunt mult mai rezistenti decat credem noi, uite la Matei, de o luna jumate trage cu viroze de toate natiile...si inca este ok, el nu are nici o treaba, mananca si este bine dispus.

Matei este bine, se vede ca avea nevoie de antibiotic pentru ca este vizibila ameliorarea.

Am eu o problema cu antibioticele....si la Stefan fff greu i-am dat...majoritatea retelor cu antibiotic nu le scoteam de la farmacie, sau daca totusi le luam nu desfaceam cutia Si in 70% din cazuri a trecut fara antibiotic...insa am avut si momente nasoale...dar macar stiu ca nu am facut abuz de antb.

Va doresc o duminica placuta!
Aici a venit primavara.

Am uitat sa va spun ca sambata trecuta a venit soacra si a stat cu copii si eu cu sotul am fost la un chef si ne-am destrabalat pana la 1 si jumatate....si tare mult mi-am iesit din ritm...prietenii insa mi-au spus ca nu am baut destul daia am fost asa plapanda
In mai urmeaza runda 2

Din butoi...ohhh inca nu sunt pregatita sa ies. Nu are legatura cu Matei si viroza lui...insa daca stau bine de tot sa ma gandesc... ma bucur ca suntem sanatosi si toti la numar...iar restul le vom scoate la capat cumva...

O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Narcisa-Vai ce mare si frumoasa e sirena! Si cum ii atarna burtica Iar cubul e bestial. Nu as avea rabdare sa fac asa ceva nici in 9 vieti.

Mergi la inceput