Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 18
Ralu79 spune:
Ola Ola
A venit primavara la noi! E asa frumos afara si Mirunicimea Sa a adormit cu o narcisa in manuta
Ieri a zis "ma-ma". M-a terminat psihic. M-am simtit cea mai deosebita fiinta de pe fata pamantului cu cel mai deosebit copil (sa ma scuzati acum ca stiu ca si ai vostri sunt cei mai deosebiti
). Stiti cum e vorba aia- exista doar un copil perfect si fiecare mama il are
Azi a fost in "safari"- la ai mei care stau la casa. Bine, a mai fost ea si pana acum, dar azi s-a jucat cu pamantul, nu s-a mai speriat de gaini, catel si turma de pisici, a rupt frunzulite
. Vai, nu-mi vine sa cred. Sunt indragostita iremedial si nebuneste de copilul asta
Parca nici nu am stiut sa iubesc inainte de ea. Oare cum am putut trai pana acum?
Hai ca v-am impuiat capul destul. Ma duc sa citesc din urma si revin.
Pupicei tuturor
A venit primavara, a venit primavara
anaxena spune:
am fost la spital ca era nasha de garda,si i-au luat analize,i-au pus borcanel pt urocultura si a facut radiografie la plamani,de unde a rezultat ca e racita la plamani,i-au pus branula,prima data i-a spart vena si i-a pus la dreapta acum...a plans saracuta de ea si mie-mi vine acum sa plang ca nu shtiu unde am greshit de a ajuns sa raceasca la plamani,ca de vina sunt eu si nici dr ashtia nu zic nimik,mi-a zis ca e racita la plamani,toate asistentele ca vai saracuta,da sa-mi zica si mie ceva..nimeni nimik..acum face antibotic la 12h,nu ma intrebatzi ce ca nu shtiu,sunt curioasa cum ii ies analizele ca n-am facut pana acum
m-am pleoshtit toata si abia ma abtzin sa nu plang,pt ca nu are niciun simptom exceptand febra...si sapt trecuta cand a facut 39.5 nu i-a dat prin cap ca e de la plamani??mi-au zis ca are otita!!!off si mai e si nasha!!!dc eram un necunoscut ce se mai intampla
acum ma apuc sa ma documentez de acesta raceala la plamani,adiq pneumonie,cred ca tot aia e,nu?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Xena, incearca sa te calmezi.In primul rand e primavara si e plin de viroze peste tot...Si cum Maria e un copil obisnuit sa iasa aproape peste tot cu tine, e posibil sa fii luat viroza asta de pe undeva.In alta ordine de idei, acum copilul e sub control medical, deci e bine, face tratament si gata..Cu branulele, nu e confortabil, stiu...Noi am stat 12 zile numai pe branule, din 12 in 12 ore...Si in piciorute, si in manute,si in cap...A fost tare tare greu, mi se rupea sufletul si plangeam intr-una dar a fost spre binele ei si a trecut...Pupam manuta cu branula si capul sus...Sa se faca bine Maria, asta e cel mai important
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
anaxena spune:
si mai e si sambata si nici nu intratzi pe forum si sut singura acasa si ma crizez de nebuna!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
narcisa,multzumesc mult de incurajare!!!sper sa-i iasa bine analizele sa scap de o grija!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
Ralu79 spune:
Asaaaaaa
Ati fost careva la expozitia aia unde participa si Dianami? A fost fain? Ca parca azi era.
Ooka-
multumim de intrebare. Papa relativ ok acum. Bine inca nu am ajuns la avansati sa mancam legume, dar si-a marit considerabil portiile de mancare. Voi cum sunteti? Vezi ca tre' sa dau cu un pm in tine. Daca cumva ma lasa neuronu' sau ma apuca iarasi euforia si uit sa imi zici, bine? Ca e musai.
Ana- iesi afara din butoi ca e tare frumos afara- parol
Iooooi Ankalaura si pe tine ai lav iu tare tare tare. Si in dispozitia pe care o am poate te si pup dulce![]()
Saru'mana multumim. Hmmm Miruneaua suna chiar bine
Biri- ufff sanatate multa multa lui Tony.
Maitreyi- felicitari pt. "ma-ma". Asa-i ca e minunat?
Xena- sanatate multa Mariei si speram ca nu e nicio problema. Off mai cu sotul nu stiu ce sa zic, dar sper sa obtii mai multa intelegere. Eu chiar am observat ca sunt barbati care considera ca daca stai acasa vezi doamne esti sluga. Pai stai frate ca sunt in concediu de ingrijire a copilului, nu a casei si nici a sotului. Asa ca sictir![]()
Offf saracuta Maria acum am vazut. Vai draga de ea. Nu trebuie sa te invinovatesti.
Capri- de ciuperci eu stiu ca nu sunt recomandate pana la 1 an (sunt doctori care zic chiar 2). Nu stiu ce sa zic.
Dma- eu nu i-am luat exact chestia aia, dar i-am luat tot felul de capsunici si animalute pe care le roade cu interes si devotament maxim![]()
Diuta Bestiuta- n-o faceti inginer, ha?
cucuiele tizei.
Irinuca, Alina_Maria, Jovanna- bine ati revenit
Madina, Iriss- sanatate si puiutilor vostri
Vio- bine ca e ok Alex
Ma duc sa vad poze
Pupicei tuturor
Ralu79 spune:
Xeno- daca vrei sa te descarci pe mess si crezi ca te pot ajuta cu o vorba buna, id-ul meu e raluca.hera Si nu plange ca nu rezolvi nimic. Va fi bine totul
anaxena spune:
Ralu multzumesc de initziativa..sunt ok,ma doare ca pe oricare mama cand e puiul ei bolnav si ma simt neputincioasa si vinovata,ca eu umblu mereu cu ea in fiecare zi,de la un salon la altul si nici nu m-am spetit sa o feresc de boli ca mereu am zis ca nu o s-o cocoloshesc si uite unde m-a dus indiferenta mea,sunt sigura ca astfel de afectziuni la aceasta varsta se lasa cu sechele si va ramane cu sensibilitate
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Xena, bineinteles ca va fii bine, ce crezi?Copii sunt mult mai rezistenti decat ne inchipuim noi...Si in plus deja este sub tratament, ceea ce e cel mai important.Iar eu pana acum n-am intalnit copil care sa nu fie bolnavior.Face parte din procesul de crestere.
Ralu, eu cred ca in 5 aprilie.Parca asa am retinut ca e expozitia
narcisa.s spune:
Xena, e normal sa o iei cu tine peste tot.Asa mi se pare mie.Se intampla sa ia viroza.Se va intampla sa cada si sa se loveasca...se va intampla sa se intzepe...Repet, cred ca face parte din procesul de crestere...Si nu stiu daca va ramane cu sechele, nu prea cred.Ca e destul de maricica acum si rezistenta pushtoaica.Nu e usor pentru o mamica sa-si vada puiutzul asa, cu toate ne-am dori sa ii ferim de tot raul.Dar nu intotdeauna ne iese.Doamne Doamne sa o faca bine pe Maria, sa nu fie nevoie sa faca mult mult tratament si sa isi revina repejor