Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 16
prisi spune:
Sim tare dulce e Stefan , trebuie sa ni-l arati mai des 
Rox
-ici Andreiului nostu preferat si nastrusnic, pai treb sa aiba Miru pereche, numai sa strice si sa demonteze, e pusa numai pe rele, ieri am fost la niste prieteni,le-a calcat florile,a scos vreo 2 bulbi, gasesie o fereastra dezafectata si dupa ce s-a admirat a inceput sa dea cu piciorul, s-a dus linistea noastra ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Erina merci pentru indicatii, le-am pus ieri de dimineata si a fost ok, dar cred ca trebuia sa le pun mai dese ca mi-au ramas vreo 4 , dar azi nu mai sta nicicum ,nici urma de bucle, tu mai dai cu ceva parul ca eu am pus doar putina spuma, per ansamblu sunt multumita ca-mi sta bine macar si o zi si e munca putina comparativ cu placa sau peria ![]()
poze
prisi spune:
ma duc sa ma pregatesc de job, mai intru mai tarziu daca am timp
pupici
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Erina, da, era haina de la Heliotrop. Si eu sunt f multumita de ea. Cecilia, vad ca v-ati distrat pe cinste azi, bravo! Luy, tu pe unde esti?? Rox, eu am pierdut discutiile anterioare despre pesti. Mi se pare f greu de ingrijit un acvariu, abia avem grija de plante. Imi pare rau sa aud ca au murit asa multi pestisori, poate se mananca intre ei. De saptamana viitoare o sa demaram actiunea 'casa', adica ne apucam de finisat peretii pe interior. Trebuie sa vad cum imi fac timp pana vineri sa iau o scara de aluminiu si smirghil. O sa incercam intr-o camera sa facem noi, daca iese OK nu mai aducem mesteri. Peretii sunt destul de drepti, nu ar mai fi mult de munca. Asa ca probabil voi avea si mai putin timp liber... Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Multumim

Noi cand am zugravit apartamentul innainte sa nasc, am refacut un perete si tavanul, pt dat cu smirghil am cumparat o masinarie, nu mai stiu cum se numeste, era destul de ieftina(din Brico) care ne-a ajutat enorm, am castigat mult timp, mai ales la tavan unde e si pozitia incomoda, daca cumperi sigur va ve-ti descurca sigur. Spor la treaba.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Buna dimineata, 

pe toate gusturile.
o saptamana frumoasa va doresc.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
Neata si de la mine.
ca sa stiti cum stau, am scris aici:
http://armonii.blogspot.com/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Emma , cu placere , sper insa sa-ti si foloseasca caci ma gandeam dupa ce ti-am scris cat timp a trecut si chiar nu mai am habar ce s-a mai intamplat.Insa este cel mai bun !!! Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
M-am uitat pe site, el apare ca si doctor dar la consultatii sunt doar cativa ...nu prea inteleg care-i schema dar o sa dau un telefon si-o sa ma interesez. Oricum multumesc de informatie.
------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
papanash spune:
Salutari de la noi !
O zi buna va uram !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Pinacolada spune:
Papanash-mi pare bine ca operatia a iesit ok! asa sa fie si in continuare:)
BBde Theo si BB de Sim v-ati distrat la gradina zoologica....super vreme, super copilasi draguti si curiosi si f cocheti!!! ca sa nu mai vorbim de mamici!
Sabina- hai !!!! esti pe ultima 100 de metri...nu ceda acum!
o sa iasa totul bine, o sa vezi!
Roxana- Erina, mai e un hotel super in Antaklya se numeste Concord!
Emma- stiu si eu un dr bun la Sp Foisor..il cheama Mihailide succes si multa sanatate!
papanash spune:
eu nu-i pun nimic pe cap lui Andrei, e o vreme calduroasa si frumoasa.Numai cand mi-e frig mie la urechi ii pun o caciulita. Si n-a facut niciodata otita,cred ca e calit. Si la imbracaminte sunt ponderata, exact cum ma imbrac eu il imbrac si pe el, nu il infofolesc. VAd ca-l mosteneste pe tati, e tot o sobita, prin casa isi scoate des sosetele iat picioarele sunt mereu calde.Eu sunt si cu sosete si cu papuci grosi ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme