Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, pai o sa fie vai de noi la curatenie in casa copiilor daca sunt amandoi asa stricaciosi.

Sim, nu e asa greu de ingrijit acvariul, e chestie de obisnuinta. Insa din pacate se bat pe teritoriu si se mananca intre ei.

Papanash, eu nici nu ma gandisem la otite, ca Andrei oricum nu sta cu caciula pe urechi. Dar asa in general...Multam de info.

Pinacolada, multam de pont pentru Antalya.

Sabina, felicitari pentru terminarea lucrarii si sanatate multa puilor si lui dom'profesor. Ce povestesti tu acolo e la ordinea zilei la mine si uite ca am supravietuit cu totii, mustrarile de constiinta nu te ajuta prea mult. Nu ai decat sa recuperezi timpul cu copiii acuma. Gheorghe poate sta si fara tine, probabil a fost si mai plangacios pentru ca e racit sau ii ies dintisori. Sofia o sa recupereze lucrul la pian. Sigur ca nu putea sa se ocupe singur de amandoi incat sa fie perfect, eu asa sunt mereu cu copiii. Profita de faptul ca ai cine sa te ajute si cum sa impartiti sarcinile, si stai linistita ca nu e nimic irecuperabil. Sanatate sa fie!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI pitic-03! Sa-ti fie viata ca un zambet!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, azi am avut o zi de pomina. Mi-au sters de tot contul de mail si l-au refacut. Mare chin pe IT-ul nostru. Pana la urma dupa juma de zi in care mi-am cautat concedii pe net, nu stiu prin ce minune merge si mailul si au activat blackberry. Deci la munca!

Ca tot vorbeam de concedii, stie cineva cum e vremea in Seychelles in august? Ploi? Ciclon?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Ca tot vorbeam de concedii, stie cineva cum e vremea in Seychelles in august? Ploi? Ciclon?

Nu e de mers in Seychelles in august, e sezonul ploios. Noi am mers in aprilie si a fost super. Perioada propice pt. Seychelles e din octombrie pana prin mai, daca imi aduc bine aminte...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dragelor ce dor mi-a fost de voi...dar eram cu nervii mult prea praf ca sa mai intru sa mai citesc sau sa scriu ceva. Sorry pentru o absenta atat de lunga!

Am citit si eu capitolul in curs si deja observ mamici de bb2 (felicitari dragelor si sa aveti bbei sanatosi si fericiti), dilema biughiului unilateral..., dinti rebeli si muci razleti, nu-i problema ca si noi avem din belsug! De exemplu al meu nu are inca toti dintii, dar are baiatul meu masele, iar cu raceala-viroza-laringita suntem pe cai mari, eu azi sunt acasa din motive de febra si netinut pe picioare si intre timp mai incerc sa-l doftoricesc si pe cel mic, Doamne Ajuta numai otita sa nu faca si sa nu fiu nevoita sa ii dau antibiotic ca am pus-o original.

Am apucat sa vad ca Sabina are agnoase si mustrari de constiinta si o inteleg, cred ca si eu le-as avea, il vad pe Mirciu meu cat e de lipicios si afectuos cum nu am crezut ca poate fi un bebe, V e genul independent, nu-i trebuie ma-sa si daca se poate sa il deranjez strictul necesar, nu mai mult cat de mult seamana fizic si ce personalitati diferite au!!

Rox ai schimbat cumva jobul?

Va invidiez pentru copiii vorbareti, e un mare avantaj sa intelegi ce-ti spune si ce vrea, serios!!

Bun venit noilor mamici in clubul dulceturilor si papanasilor, sper ca va simtiti bine aici

Scuze ca nu nominalizez pe toata lumea, doar ca trebuie sa mai fac o recapitulare...is ca-n sesiunea de restante trebuie sa recuperez in 3 zile cat am pierdut in 3 luni!!

pupici infiniti

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bre, cine mai merge in Turcia la sf lunii iunie? Noi mergem trei saptamani in Belek si Stanbul. Vom face ture si in Antalya. Roxule, tu te duci acolosha? Cand? Bem un frapeu impreuna?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara...buna seara...
am vazut un stelist infocat, 2 printi la zoo si cred ca am mai vazut niste poze, dar nu mai imi amintesc.
eliza a inceput timid sa faca cativa pasi singurica...dar nu prea mult...se prinde si se lasa repede in 4 labe.
sabina -
in rest, n-am noutati.acum e cu ta-su la vaccin.date tehnice cand se intoarce.
multa sanatate tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna seara
poate doriti sa ne vedeti frizura http://family.webshots.com/photo/2197885190103573174pCYVbJ

erina nu stiu daca mi/ai raspuns dar de ce am nikul interesant
ne cunoastem cumva?

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Prisi si mie imi tin buclele numai o zi daca nu pun spuma. Daca pun spuma, le pun imediat ce deschizi capacul, las pentru minim o ora si dau si cu spray fixativ imi tin si a doua zi.
Cum a fost ieri la curte?

Gabitz, bravo Eliza!!! Vaccinare fara efecte neplacute si la cit mai multi pasi singura!

Andries bine ca a trecut strea proasta. Bine ai revenit !

Ricea, nu cred ca ne cunoastem desi am locuit si eu vreo doi ani in an out in Germania.
Credeam ca nick-ul tau vine de la cuvintul riccia (creatza-cu parul cretz adica) din italiana si de aceea ma gindeam ca scrii de pe alte meleaguri. Ce papusica dulce ai!!!
Acum citeva minute mergea link-ul acum zice ca it appears to be broken.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria doarme de la 7 fara ceva. Asta dupa un plins foarte puternic datorat unei cazaturi de pe pat. A inceput si ea sa sara cum facea Maria. Ii place sa se trinteasca ba in fund ba pe genunchi. Eram cu spatele si cred ca s-a incurcat in pilota si a cazut rau cu fata in sus. Nu va spun cu s-a auzit .

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput