Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara, buna seara. Dupa o zi casnica, dar plina. Am cumparat niste bulbi, niste seminte de flori, niste plantute si 2 copaci. Acestia din urma fiind cam mari vor veni maine si ii vor planta ei, in rest am prestat grdinarit azi, iar copiii alergare de voie prin curte.

Andrei si prin curtile vecine, mai ales alaturi unde era petrecere. Azi a fost tare nazdravan. Nu atat neascultator, cat plin de idei nastrusnice si stricator. De exemplu: a scos pamantul din jarninierele la care ma muncisem pe ziua de azi, a trantit toate usile, a stricat trenuletele lui tati, etc etc. M-a obosit mai rau decat atomica. Ca si ieri, i-am adus uzi si plini de pamant si nisip, asa ca au necesitat imbaieri rapide.

Acum am terminat de strans, ordonat si pregatit bagajele pentru maine. Maine Andrei va ramane la ai mei dupa fastrack.

Cam asta pe la noi. Ma pregatesc de o noua saptamana de munca. Bleah!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Cumatra, multam de link la pozele din urma, ai un look tare cool, iar lui Mihnutu i-a crescut parul. Vad ca la zoo v-ati distrat tare bine, imi pare rau ca nu am realizat sa va zic sa treceti pe la noi dupa. De mers nu era cazul, Andrei a dormit mult, iar tati si Alex au intarziat destul la pesti. Cu care avem oarece probleme, or se mananca intre ei, or se accidenteaza la pompa, altfel nu imi explic decesurile frecvente prin ruperea aripioarelor (a murit chiar si pestele luat ieri).

Rox , mamica

Mergi la inceput

Cumatra, asa e, auzisem de Royal Wings si e ok. Insa nu de pe 25 pentru ca nu asa e concediul. Poate pe tura urmatoare. Da-mi maine te rog pe mail oferta cu pricina.

Papanash, situatia cu pestii nu e tocmai roz, au mai dat ortul popii si nu pricep de ce (tocmai i-am povestit cumetrei mai sus). Clovnii sunt ok, insa noii acomodati o mierlesc pe capete. Deocamdata mai avem clovnii si inca 3 pesti mici albastri care sper sa ramana in viata. Si de ieri si un coral superb. Vineri vine si model din cel decedat saptamana trecuta, insa am asa o strangere de inima cu acomodarea lui. Musai trebuie sa vad ce se intampla cu aripioarele lor. Alex ii iubeste, ii cearta, ma mai ajuta la spalat acvariul. E ok sa zicem.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Vai ce scumpi sunt MIhnea si Stefan! Banuiesc ca au si socializat sau au avut ceva de impartit?

Apropos de pozele lor, ieri l-am scos pe Andrei fara nici un fes pentru ca toti vecinii mei isi scosesera copiii descoperiti si dezbracati (erau chiar copii in tricou). Azi i-am pus totusi o cipilica pentru a dormit pana spre 4 jumate si se mai racorise. Nu stiu daca am procedat prea bine ieri, mai ales ca Andrei mai prezinta oarece muci.

Aaa, si azi am gasit un colt sus. Posibil 2, adica unul pe fiecare parte. Insa mie imi par a fi caninii, ceea ce e ciudat, pentru ca maselele de sus nu au iesit.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Vazut si stelistul scumpic! Bine ca nu l-ati plimbat in Parcul Circului pe langa Dinamo!

Rox , mamica

Mergi la inceput

O data am si eu timp de net si vad ca sunt singura. Asa ca nu imi ramane decat sa va doresc noapte buna si linistita si o saptamana excelenta!

PS Cumatra, te sun maine dimineata, sa nu care cumva sa uiti telefonul sau sa il tii descarcat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina

Roxana, nu riscam asa mult [:D}legat de caini, s-a speriat ieri in parc de un catel si acum cum vede un caine spune mami usca(musca) si ma prinde repede de mana...azi nu mai stiam cu ce sa-l imbrac....si am gasit repede rezolvarea(eu credeam ca ii este mare treningul, il are de cand avea cateva luni, luat de nasi...mai are unul si cu rapid.....dar pe ala nu-l suporta tati)

Ca tot vorbeati de concediu, a fostcineva in Venus(daca tot nu vrea tati sa plecam in afara....)ma gandesc ca este mai liniste in august,plaja stiu ca era cam mica dar ok, nu stiu cum e apa...ma rog pt copii?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Erina, da, era haina de la Heliotrop. Si eu sunt f multumita de ea.

Cecilia, vad ca v-ati distrat pe cinste azi, bravo!

Luy, tu pe unde esti??

Rox, eu am pierdut discutiile anterioare despre pesti. Mi se pare f greu de ingrijit un acvariu, abia avem grija de plante. Imi pare rau sa aud ca au murit asa multi pestisori, poate se mananca intre ei.

De saptamana viitoare o sa demaram actiunea 'casa', adica ne apucam de finisat peretii pe interior. Trebuie sa vad cum imi fac timp pana vineri sa iau o scara de aluminiu si smirghil. O sa incercam intr-o camera sa facem noi, daca iese OK nu mai aducem mesteri. Peretii sunt destul de drepti, nu ar mai fi mult de munca. Asa ca probabil voi avea si mai putin timp liber...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, noi am fost la Saturn anul trecut la inceputul lui septembrie si a fost excelent. Plaja ok, apa la fel, statiunea destul de linistita. Am stat la Cupidon atunci, dar am vazut un hotel dragut, www.hoteladria.ro/pag.php?p=despre" target="_blank">Adria. Oricum am mancat la ei la restaurant si chiar am zis ca vom reveni acolo.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si o saptamana buna la toata lumea

sa ajunga pt toata lumea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput