Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 14
sim_stoian spune:
Teo, ma bucur ca ti-au placut pozele. Trebuie sa mai iesim ca sa imi exersez indemanarea
. La noi azi a fost zi administrativa, am schimbat cauciucurile (le-am pus pe cele de vara), am facut niste sarmalute, penne cu somon. As fi vrut sa iesim in parc si azi, dar nu era vreme.
Pananash, sanatate multa socrului tau. Despre tratamente nu stiu nimic, imi pare rau.
Eu am mai citit in diagonala ce ati mai scris, dar nu am avut timp sa postez
. Stefan e mare nazdravan, invata tot mai multe pe zi ce trece.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Acestea fiind zise, ma retrag pentru ca mai am de aranjat prin casa si de calcat camasi
. Sa aveti o saptamana minunata!
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Noi am fost in parc azi de la 4 la 7, a fost super, ne-a alergat baiatul pana am spus ajunge....cine are rabdare poate sa vada un mic stelist
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Buna seara!
Am vazut un frumossssss!!!
Sim foarte reusite pozele. Felicitari! Mi-a placut mult cea in care iti atinge Stefan fata cu mina. Are o expresie asa interesanta!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Data trecuta uitasem sa o salut pe Greyerash. Bravo Adelinei pentru invatatul la olita
si
ici de la noi!!!!
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sim_stoian
Multam de aprecieri Cecilia, uite si cu Stefan cateva poze. O sa se mai repete poze cu peisaje pe care le-ai vazut si la Teo. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
se vede clar caliatatea fotografului si a aparatului

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Erina spune:
Papanash, sa va fie de bine iesirea la mall. Somnicuri dulci lui Andrei pe perna-rata.
Tati nu a mai gasit ursuletul acela. Daria mai are un Winnie mic asa ca o sa ii iau in schimb un Piglet.
Erina spune:
Prisi cum te impaci cu bigudiurile?
Teo rochia aceea tot nu ne-ai aratat-o!
Sim, jacheta din pozele de astazi e cea de la Heliotrop nu-i asa? Si eu sunt multumita de a mea, nu a facut deloc pilling.
Erina spune:
Noi am fost un pic la locul de joaca astazi. S-a lasat cu proteste la plecare.
Dariei ii este foarte dor de tati (si lui la fel
). Intreaba mereu de el, merge si scoate albumele de poze si mi-l arata si spune pe un ton asa de frumos: tataaa!
In rest e o cuminte si o dulce. Cind se uita la Baby Einstein si ii spun esti prea aproape, du-te pe canapea se conformeaza imediat.
In toate situatiile e foarte atenta si intelege absolut totul, nu neaprat comenzi ci chiar afirmatii.
O noapte linistita va dorim
!
Erina spune:
Cecilia acum am vazut link-ul. Tare dulce micul stelist si ce dulce o pupa pe mami! Se pare ca ati avut vreme frumoasa astazi la Bucuresti.