Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Azi a fost o zi minunata!Supercald,fara vant,numai bine de plimbat,ceea ce am si facut dealtfel! Ne propusesem sa vizitam gradina zoologica imediat ce se incalzeste,ca tot sunt in voga animalele A fost o idee f inspirata(pt asta ii multumesc lui Sim ).Planuisem cu Simona sa mergem impreuna si a fost minunat.Mihnea si Stefan au fost foarte fericiti,au alergat de-au scos untul din noi Am bananait vreo 3 ore pe la zoo,timp in care am servit si masa(supa si ghiveci la caserola ,de fapt langa,,,La Gil'',unde am mancat niste mici XXLMaine planuim o iesire in parcul Carol! Acum ma retrag sa termin curatenia in bucatarie,sa intind o masina de rufe si sa mai bag o geana pe net la niste agentii de turism! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
sa va fie de bine plimbarea si masa, dar totusi de ce nu ni-l arati macar putin si pe Stefan, ca mamica lui e tare scumpa la vedere(o intelegem).
Si noi intentionam sa mergem la zoo, dar am tot amanat in ideea ca nu sunt afara toate animalele
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Erina spune:
Buna dimineata!
Am vazut pozele lui Mihnea la gradina zoologica. O familie tare frumoasa!
Trebuie sa ajungem si noi, mai ales ca am trecut de multe ori pe acolo in cautarea de apartament/casa.
Teodora Royal Wings e si pe lista noastra. Problema e ca inca nu ne-am hotarit sigur la Turcia. Concediul nostru incepe in perioada 21-24
. Daca ne hotarim o sa te rog sa imparti cu noi detaliile agentiei.
Eu ma gindeam sa iesim intr-un zbor scurt de control in aprilie si in functie de cum se simte Daria si mai ales de starea , mea de spirit (sunt tare fricoasa) sa vedem unde si daca mai zburam.
Mamicile care vorbeau de Eforie. Noi am stat anul trecut la Europa si a fost foarte bine. http://www.anahotels.ro/europa/default_viewList-ro.html
Roxana, super Andrei cu desenatul. Si Daria cere incontinuu creioanele dar ea a tentat deja si la mobila si covoare-noroc ca nu sunt cine stie ce.
Cecilia, super istet Cristi. Ce usor e cind se fac intelesi!!!
La noi e inorat. Mergem la un loc de joaca astazi.
Prisi, distractie placuta tie si Mirunei!!!
O zi frumoasa tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Buna zziua la toata lumea !
noi suntem bine, ieri ne-am plimbat mult si urmarea a fost ca nu ne-a mai dat Andrei trezirea la 5, s-a trezit la 6.30
.
I-am luat carucior sport Baby care, in care sta prins in ham, altfel iese pe sub bara imediat. Imi place caruciorul fiindca-i mai mic decat celalalt, i-am luat si husa de ploaie, poate si dormiin elca-i spatarul reglabil.
Aseara am fost prin mall baneasa ( noi cu nepotii, tati sta la spital)
si am facut si cateva cumparaturi din carrefour. iar am dat de o super-reducere , i-am luat o rata din plus,mai mare decat el, foarte pufoasa si numai buna de dormit pe ea, la incredibilul pret de 29,9 ron. aveau albe si galbene, eu i-am luat galbena. Erina, ai mai gasit ursuletul ala la reducere in auchan ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
am vazut pozele cu frumoasa si delicata Daria si cele cu Mihnutu la zoo.MAi, daca n-as fi fost acum 2 saptamani acolo ziceam ,mama ce frumos s-a facut, asa stiu ca e doar meritul fotografului ca-s pozele super, gradina noastra zoo e naspa rau.
Dna Teo, iti sta f misto culoarea noua, esti beton !
Am vazut zilele trecute si pozele cu baietii din Titan, care s-au imprietenit bine
.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
mamici, noi tot cautam pe net informatii despre tratamente pt. ce are socrul, daca stiti , ati auzit cazuri,etc, va rog sa-mi spuneti si mie, orice informatie e bine de luat in seama. Nu ma refer de tratamente naturiste, e tarziu pentru asa ceva, din pacate.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Sabina, cum mai sunteti voi, Gh e mai bine, nu ?
noi am fost anul trecut un weekend la hotel dana din venus, e de 4 stele si a fost f misto, au loc de joaca pt copii, mancare super buna, etc
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Rox, ma bucur ca si tizul lui Ghighi s-a apucat de desenat, ai grija de pereti, ca la voi e suprafata mai mare de zugravit, la noi din doi trafaleti se termina apartamentul
.ce mai fac pestii ? Alex mai e incantata de ei sau i-a trecut deja ?
Mai aveam de zis cate ceva,ma duc sa fac inca o supa de legume, tocmai am primit comanda de inca o portie.
Va pup
, va urez numai bine, bucurati-va de primavara, de copii, de viata !
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Roxali spune:
Buna!
Toata ziua intr-o alergatura (propriu si figurat)...cu criza asta incercam sai multumim pe toti...pitica e ok , juniorul fara chef e carte(primavara!)
Am vazut zambilica Ebonee frumusica foc...deci, mami vrea 3 caprite...sarcina usoara in continuare
incerc sa recuperez
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
ceamica spune:
ai mei dorm asa ca am scapat p-aici !
va ziceam ca-mi stinge calc. Am lipit capace pe toate butoanele si degeaba - mai nou le dezlipeste si vine si ma trage de mana sa merg cu el sa-mi arate isprava
. La capitolul vorbit tot prost , dar acum in afara de bebeluseasca spune mama , papa , kk , tata insa fara conotatie.
Emma , cu placere , sper insa sa-ti si foloseasca caci ma gandeam dupa ce ti-am scris cat timp a trecut si chiar nu mai am habar ce s-a mai intamplat.Insa este cel mai bun !!!
protagonistii pozelor vazute : Sara , Mihnea de mami Teo , celalalt Mihnea mi-a scapat printre degete , Ebonee , Eliza , Daria
pinacolada , recunosc c-am inghetat si eu cand am citit. 
Marunzika sanatate Energiei !
Betty , eu sunt cea care a plecat la spital cu 63kg si glezne fine si am iesit din spital cu 63kg si butuci. Am retinut apa toata ! 2 sapt dupa aveam labe de urs si nu puteam sa incalt nimic. apoi a inceput sa dispara...
Bravo pictorul Bubu- Andrei !
Teo te astept cu parerea despre Antalya
.
uitasem de aia cu cainii : mi-am luat niste injuraturi acu' vreo 3 sapt caci m-am luat de un nene care statea pe banca si cainii se kk langa toboganul copiilor si locul amenajat ptr ei cu bancutze frumoase si mult spatiu este lipit de locul de joaca al copiilor .
pana la urma a plecat
ca nu m-am lasat !
sim_stoian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash MAi, daca n-as fi fost acum 2 saptamani acolo ziceam ,mama ce frumos s-a facut, asa stiu ca e doar meritul fotografului ca-s pozele super, gradina noastra zoo e naspa rau. |
Multam de aprecieri
Cecilia, uite si cu Stefan cateva poze. O sa se mai repete poze cu peisaje pe care le-ai vazut si la Teo.
Jurnal de calatorii

,de fapt langa,,,La Gil'',unde am mancat niste mici XXL
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)