Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Iaca am reusit sa vad si eu pozele cu Daria si cu Cristi.
amandoi scumpicii! In rest nu am reusit sa vad nici o poza din urma, acasa nu apuc si la birou nu merg. Imi amintesc totusi ca am vazut-o pe veverita Anei frumusica foc. Pozele cumetrei nu le-am identificat nici acum, poate s-o milostivi careva.
Uitandu-ma la Daria cu pixul in mana, mi-am amintit de cat timp erau pasionati copiii vostri de scris si colorat. Andrei a capatat asemenea pasiune de vreo 2-3 saptamani si acum nu ii mai putem lua creioanele din mana. Deocamdata nu a atentat la pereti, dar pe covoare mai scapa o dunga.
Noi am stat in curte vreo 3 ore azi, era prea frumos sa intram in casa. Andrei a uitat de al2lea somn pe ziua de azi. Finalul apoteotic al iesirii a fost in nisipul de la locul de joaca, asa ca amandoi au primit de urgenta o baie.
Gata, a venit Alex sa nu jucam. Ma retrag. Seara placuta si duminica frumoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
Spitalul Clinic de Ortopedie(-Traumatologie )"FOISOR
recunosc c-am fost acu 100 ani nu stiu daca mai da consultatii , dar este cel mai bun . asta-i nr care-l am eu pt programari , acum suna si vezi tu ce si cum
bafta !
tel: 252 0057 . acum cu 021 in fata
mihailescu teodora spune:
Ce-am facut noi astazi!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Pentru cumatra![]()
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Marunzika
,sanatate multa Energiei!Ufffffff,afurisitii de muci!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Azi a fost o zi minunata!Supercald,fara vant,numai bine de plimbat,ceea ce am si facut dealtfel!
Ne propusesem sa vizitam gradina zoologica imediat ce se incalzeste,ca tot sunt in voga animalele![]()
A fost o idee f inspirata(pt asta ii multumesc lui Sim
).
Planuisem cu Simona sa mergem impreuna si a fost minunat.Mihnea si Stefan au fost foarte fericiti,au alergat de-au scos untul din noi
,iar Mihnea nu se mai dadea dus de la rate,gaste,pelicani&samd...Statea cu nasul lipit de gard si cu manutele prinse de gratii si exclama nonstop:,,eee,iiiiii,aratandu-ti cu degetul sa-ti scoata ochii
)
Am bananait vreo 3 ore pe la zoo,timp in care am servit si masa(supa si ghiveci la caserola
),banane/lapte...si-am terminat iesirea apoteotic cu o masa pe cinste la Cocosatul
,de fapt langa,,,La Gil'',unde am mancat niste mici XXL
,bericioaice,cartofi la cuptor,pufuleti(ca antreu),ciorbe de burta.......si da-ti-mi una peste gura cand ma mai plang de kilograme,da?
Maine planuim o iesire in parcul Carol!
Acum ma retrag sa termin curatenia in bucatarie,sa intind o masina de rufe si sa mai bag o geana pe net la niste agentii de turism!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Cumatra,ce zici de unwww.royalwingshotel.com/en/index.html" target="_blank">Royal Wings?
Are niste referinte beton si au data de intrare din 25.06!E in Lara-avantaj ca e f aproape de aeroport(la 12 km)si la 15 km de Antalya si nu te mai plimba aia cu autocarul pe-acolo sa te zapaceasca!
Sa-ti spun cinstit,eu n-am fost extraordinar de incantata de imprejurimi cand am fost in Belek.Resortul a fost bestial,dar Belekul mi s-a parut deprimant!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
prisi spune:
buna dimineata
si cate o
pt fiecare 
am vazut o printesa si 2 cavaleri tare dulci
, ce mari si frumosi s-au facut copii nostri
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
azi se anunta o zi faina, asa ca o sa mergem la niste prieteni la curte sa socializam, adica Miru ca o sa fie multi copii
va doresc sa aveti o zi fumoasa si placuta
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Spitalul Clinic de Ortopedie(-Traumatologie )"FOISOR recunosc c-am fost acu 100 ani nu stiu daca mai da consultatii , dar este cel mai bun . asta-i nr care-l am eu pt programari , acum suna si vezi tu ce si cum bafta ! tel: 252 0057 . acum cu 021 in fata Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Multumesc frumos!
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)