Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui betty78
Cecilia, ma refeream acum, la sarcina asta...adica eu as naste in nov si mi-as lua imediat concediu pre si post si apoi as intra in cic...deci se i-a in calcul dupa cum spui tu, exact cand nasc nu si perioada concediului in care totusi primesc salariu? Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
da, pana nasti pt calculul indemnizatie, concediul pre-postnatal il iei cum vrei tu, asa cum a spus mandarinuta.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
aeperju spune:
Nu Roxana nu de copii. Pentru mine ca ma doare genunchiul asta... Multam oricum!
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Erina spune:
Am incarcat citeva poze noi cu Daria. De aici incolo.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
ceamica spune:
Emma , dr Dinu Antonescu la Foisor
Papanash , Doamne ajuta !
singura 75 bine ai venit !
eu de data asta am citit dar nu am loc de cineva la calc. scuze!
imi inchide si deschide de 10ori pe zi
ma dispera
Roxana_G spune:
Weekend placut tuturor!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
singura75 spune:
Weekend reusit tuturor!La noi e cald astazi asa ca o sa profitam din plin de caldura, dar mai dupa amiaza
.Pan atunci bagam o tura de spalat la masina si papa pt Mihnea.
Va pup 
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am incarcat citeva poze noi cu Daria. De aici incolo. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
superba protagonista
am o problema cu tastele>>>>>>>>pup
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Emma , dr Dinu Antonescu la Foisor Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
SI ceva detalii? E vreo clinica sau ce anume? Multumesc!
----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Erina spune:
ASi la noi e vreme frumoaasa aastazi. Am ieasit cu Daria pina in parcul mare. La intoarcere am facut sai ceva cumparaturi... Daria a adormit in carucior, am tranasferat-o la bichi in dormitor dar as-a trezit repede foarte mofturoasa. Am urcat-o asuas in brate dar cum aveam bagajele am laasat-o joas in fata uasii, as-a dezechilibrat de adormita ce era asi as-a lugit pe aspate cu capul de ciment.
Acum inca doarme dar in asomn ofta asi asuaspina. ASper doar asa viaseze urit asa nu fie de la cazatura.
EDITAT: Cecilia ai mare grija cu tastatura. Alaltaieri aseara mi-au blocat contul bancar pentru ca am bagat codul greasit de prea multe ori.
La mine cind apas 2 scrie 12, cind apas s imi scrie as, iar la x imi ascrie zx. O nebunie!!!!
Multumim pentru apreciere. Am vazut si eu pozele lui Cristi. Un frumoas elegant.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Erina, multumim, problema tastelor era doar aici, in word era ok...acum vad ca s-a rezolvat.
Noi am fost in parc, apoi la cumparaturi, a vazut Cristi un loc de joaca si a cerut mami biee,i-am spus ca daca tati ii da voie merge la bile, a ajuns tati langa noi si a spus tati biee, am simtit ca plutesc de fericire, s-a facut baiatul mare, pricepe si spune mai ales ce il intereseaza
, asa ca a primit o ora de bile,s-a jucat fff frumos, eu nu am intrat cu el decat innainte sa-l scot, nu prea a vrut sa mai iasa de acolo, dar am mers la masinute, calut si motocicleta, a uitat pt moment de bile...asa ca am profitata si am iesit afara, spunandu-i ca mai mergem si maine
, nu sunt prea sigura de asta....dar mai vedem.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem

7+ si