Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Fetelor, ma gandeam daca ma poate ajuta cineva in legatura cu indemnizatia de crestere copil...am inteles ca se calculeaza la 85% din net-ul obtinut din activitati profesionale in ultimile 12 luni...intrebarea mea este urmatoarea: de cand am nascut sau se pot lua si cele 126 de zile de concediu pre si post natul dupa ce am nascut, perioada in care se primeste salariu in calcul? Adica eu ma gandesc daca de ex eu nasc in nov si nu mi-am luat deloc concediul, pot sa mai primesc inca 4 luni salariu pe concediu si apoi sa intru in CIC...oare alea 4 luni intra in calcul?

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

sigur nuuuuuuuu,din sursa sigura, sunt in aceeasi situatie si m-ar fi avantajat(eu nu am avut prenatal decat 6 zile innainte sa nasc) ultima luna care intra in calcul este luna innainte de nastere, in cazul tau, ai nascut in august ultima luna este iulie(care se dubleaza, pt august)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Cecilia, ma refeream acum, la sarcina asta...adica eu as naste in nov si mi-as lua imediat concediu pre si post si apoi as intra in cic...deci se i-a in calcul dupa cum spui tu, exact cand nasc nu si perioada concediului in care totusi primesc salariu?

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

da, pana nasti pt calculul indemnizatie, concediul pre-postnatal il iei cum vrei tu, asa cum a spus mandarinuta.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Nu Roxana nu de copii. Pentru mine ca ma doare genunchiul asta... Multam oricum!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am incarcat citeva poze noi cu Daria. De aici incolo.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Emma , dr Dinu Antonescu la Foisor

Papanash , Doamne ajuta !

singura 75 bine ai venit !

eu de data asta am citit dar nu am loc de cineva la calc. scuze!
imi inchide si deschide de 10ori pe zi
ma dispera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Weekend placut tuturor!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Weekend reusit tuturor!La noi e cald astazi asa ca o sa profitam din plin de caldura, dar mai dupa amiaza.Pan atunci bagam o tura de spalat la masina si papa pt Mihnea.
Va pup

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Am incarcat citeva poze noi cu Daria. De aici incolo.

superba protagonista

am o problema cu tastele>>>>>>>>pup

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Emma , dr Dinu Antonescu la Foisor

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

SI ceva detalii? E vreo clinica sau ce anume? Multumesc!

----------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

ASi la noi e vreme frumoaasa aastazi. Am ieasit cu Daria pina in parcul mare. La intoarcere am facut sai ceva cumparaturi... Daria a adormit in carucior, am tranasferat-o la bichi in dormitor dar as-a trezit repede foarte mofturoasa. Am urcat-o asuas in brate dar cum aveam bagajele am laasat-o joas in fata uasii, as-a dezechilibrat de adormita ce era asi as-a lugit pe aspate cu capul de ciment.
Acum inca doarme dar in asomn ofta asi asuaspina. ASper doar asa viaseze urit asa nu fie de la cazatura.

EDITAT: Cecilia ai mare grija cu tastatura. Alaltaieri aseara mi-au blocat contul bancar pentru ca am bagat codul greasit de prea multe ori.
La mine cind apas 2 scrie 12, cind apas s imi scrie as, iar la x imi ascrie zx. O nebunie!!!!
Multumim pentru apreciere. Am vazut si eu pozele lui Cristi. Un frumoas elegant.

Mergi la inceput

Erina, multumim, problema tastelor era doar aici, in word era ok...acum vad ca s-a rezolvat.

Noi am fost in parc, apoi la cumparaturi, a vazut Cristi un loc de joaca si a cerut mami biee,i-am spus ca daca tati ii da voie merge la bile, a ajuns tati langa noi si a spus tati biee, am simtit ca plutesc de fericire, s-a facut baiatul mare, pricepe si spune mai ales ce il intereseaza , asa ca a primit o ora de bile,s-a jucat fff frumos, eu nu am intrat cu el decat innainte sa-l scot, nu prea a vrut sa mai iasa de acolo, dar am mers la masinute, calut si motocicleta, a uitat pt moment de bile...asa ca am profitata si am iesit afara, spunandu-i ca mai mergem si maine, nu sunt prea sigura de asta....dar mai vedem.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput