Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
Raspunsuri - Pagina 19
dianalaura spune:
Neata si de la noi!
Bia, am vazut si eu florile..si mie mi-a placea sa am asa o gradinita cu flori...
Si Stefan ar sta afara..inca nu stie el prea mult sa se ceara afara..dar cand il scap, numai cu circ venim. Ieri am fost pana la posta aci in D-va Nord (azi ma duc iar), si cand am venit acas am venit pe la leagane, la locul ala de joaca. atat s-a mai dat pe tobogan (pe ala mare), cu forta l-am luat de acolo...m-am facut ca plec, m-am ascuns, el n-avea nici o treaba. L-a intrebat o alta mamica "unde e mami", el a ridicat din mana ca "nu-i", si a mers mai departe, sa se dea pe tobogan. Am bagat o viteza pana la tobogan si l-am luat pe sus. Mi-e groaza pt ca la toboganul respectiv ii lipsesc niste scanduri, si era sa-i cada un picior pe acolo, iar alt baietel chiar si-a scapat piciorul prin gaura respectiva. Noroc cu pampersul, ca altfel se lovea rau la "podoabe". Azi iar vom merge, macar nu sunt masini pe acolo.
Ieri seara am fost in padure dupa leurda. Stefan a stat initial cu bunicu-sau in masina, dar apoi cica l-a scos prin padure de s-a jucat putin
Hai ca mai revin ca ma trage de maini.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
giulia71 spune:
Multam de cafei, buuuna, buna!
O zi faina va doresc..inca dorm
.
uneori gandesc prea mult....
silvana_salajan spune:
'neata!Io is cheauna inca asa ca vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaa muuulta!
virtuala desigur, ca de alta mai putina.Diana ia zi o crescut leurda mare? Si pe mine ma tenteaza.Dulciuri
dianalaura spune:
http://community.webshots.com/album/569668756bwyQqK?start=48
Uite aici poze cu tunsuliaal me,facute ieri
Si ici cum l-am filmat ianite de a-l tunde http://family.webshots.com/video/3078423260087361649FigMEt
Da Oti, sa sti ca e numai bun leurda. Eam fst la padure la Gacei, darm mers un pic mai in lateral si mai in padure, ca la margin erau o grmdacare culegeau.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Vad ca n-ati mai dat nici un semn..probabil sunteti afara. Mergem si noi imediat, acum s-a trezit Stefan, mancam si plecam afara la tobogane!!!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
piticutz spune:
va salut si eu tot de dupa ceasca de cafea, imediat tre sa ies pe usa si inca nu is imbracata.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
Miha, deci asa cu algocalminul... Si culmea ca eu il folosesc enorm. Nu imi trece de nimic cate o durere decat cu algo. Amu tre sa ma reorientez...Fetelor, asta am facut azi:http://entertainment.webshots.com/photo/2775413660102125681TZlxLaeste pentru nasa mea, o sa il ducem maine.
Dulciuri
mihaela_s spune:
Oti, acum am vb cu Ovi ca a venit acasa...el zice ca nu stie de cazuri de agronulocitoza intre romanii care luau algocalmin. Acuma nu ca sa contrazica el studiile, dar parerea lui e ca ceea ce dau suedezii contra durerii in locul algocalminului( un derivat al morfinei, pentru cei care au dureri mari si nu le trece cu "apa de ploaie" panadol sau nurofen) e mai periculos ca algocalminul. Acuma nu-ti recomanda sa iei, el chiar nu stia de ce e interzis, socrrul meu lua "la greu" algocalmin de ani de zile, si pe el numai asta il calma si n-a avut reactiile adverse date de algocalmin...chiar acum la cursul la care a fost a discutat cu un medic slovac, care era si el tare surprins de lipsa algocalminului aici pe piata, si in Slovacia este cica. Cum ziceam, Ovi stia ca nu este aici pe piata dar nu stia de ce e interzis, i-am spus eu lucruri noi
. Si eu stiam ca e ceva nasol cu el, dar nu stiam ce...stiam de cand a plecat sora mea in SUA si zicea ca acolo nu este si ca a auzit ea ca da ceva reactii adverse, insa nu m-am obosit sa caut. Pe mine ma salveaza cu succes ori Tylenol ori Ibuprofen si nu m-am stresat.
Oricum, cercetarile sunt mai mult decat clare si din moment ce atatea tari l-au interzis, n-or fi facut-o de pomana...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !
Eu iar cu gatul in pioneze, secretii si usturimi in nas. Mi-am facut analize si unele sunt cu + , altele cu - ... pe marti imi sosesc si cele pentru imunitate de la Cluj. Paula tot cu tusea aia nenorocita. Ne-am facut programare la alergoloc la Haller pentru sambata viitoare , la dr. Crisan.
In rest ... la scarbici parca s-au mai domolit lucrurile , "puhoiul" de oameni a mai scazut si el ... azi vom merge la casa socrilor din Criseni sa-mi curat tapiteria de la masina si , eventual, sa o spal interior si exterior. Sper sa fie la fel de cald k si ieri. Poate tragem si niste gratare 
Mihaela, ce frumoasa gradina de flori ai . Imi place tare mult. Acum cand e vremea asta minunata imi doresc foarte mult sa stau la casa, dar iarna mie groaza.
Oti, k de obicei ai facut un tort extraordinar. E ziua nasei ??? Daca da , multi ani fericiti si sanatosi alaturi de finutzi