Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Adriana, imi pare rau ca iar va face vizita boala...e si vremea asta inselatoare..azi 20 de grade, ieri 10...si mai si sufla vantu asta...asa cred ca l-a prins si pe stefan. Multa sanatate si tie si Paulei, si urmeaza sfatul Biancai , si beau ceai de cozi de cirese.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Datorita riscului mare de agranulocitoza, retragerea
metamizolului în Suedia s-a facut din 1973, însa în urma unei
contraofensive a producatorilor cu prezentarea unor date optimiste,
statul suedez cedeaza si reintroduce metamizolul pe piata în 1995.
Aparitia însa a unor noi cazuri de agranulocitoza ca rezultat al
utilizarii metamizolului timp de 6-7 zile oral sau parenteral într-un
interval de 3-4 luni a dus la scoaterea metamizolului de pe piata suedeza în 1999.

Nu stiu Oti daca ai citit, dar asta scria si in articolele postate de mine. Eram putin confuzata pentru ca nu intelegeam de ce pe wikipedia scria ca in 1974 a fost interzis in Suedia si apoi in al 2-lea articol scrie ca in 1999. Nu citisem nici eu tot articolul postat de tine dimineata, eram grabita si ce am gasit a fost la o simpla cautare pe google dupa "metamizol" pe site-uri suedeze si engleze. Asa ca e perfect adevarat in ceea ce priveste Suedia.

Bia multzam de felicitari. Pozici am sa fac azi cand ajung acasa, sper ca s-au decshis azi florile, ieri erau inca boboci.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Diana,prospanul merge bine cu antibiotic si aerosoli.deci poti sa-i dai cu tupeu.sanatate la praslica.auzi ce reteta ai facut duminica? vreau savaz nu sa fac.am retinut ceva prajitura curgatoare? is curioasa de mor aia cum mai e.baga un link la reteta sa ma cultiv, sa stiu si eu despre ce e vorba in propozitie.

mihaela, daca ai dispozitie te astept cu poze.pupici.

restu gagicilor,unde sunteti? la aer?

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineata.Ma duc si eu mintenas sa imi pun de cafea, am citit acuma ce ati mai scris.

Am cautat, Bia, papucii despre care vorbeam mai sus.Uite-i aici
http://www.dansko.com/#occupational,0,3
Sint niste papuci speciali si ...extraordinari.Adica, nu ca alti papuci: nu se poarta fix pe picior, cind ii cumperi esti sfatuit sa iti iei o jumatate de numar sau un numar mai mare, pentru ca joaca pe picior, indiferent de ce model sint.Sint mai greoi cind ii incerci pentru prima data, dar senzatia de greoi iti trece o data ce iti simti laba piciorului cum se relaxeaza in ei, parca s-ar rasfira.FOARTE comozi, indiferent daca sint saboti, ghete, sandale sau clogs (asa le zice, sint o incrucisare de saboti cu ghete).
Au o forma deosebita, nu seamana cu majoritatea celorlalti papuci(de aceea sint si usor de recunoscut cind ii vezi la altii sau prin magazine).
Dar, o data ce te obisnuiesti cu ei, nu i-ai mai lasa din picioare.
Linkul de mai sus duce la categoria "ocupational', adica pentru cei care in profesia lor isi folosesc picioarele mult.Pe-aici, doctorii si asistentele, cel putin, majoritatea poarta asa ceva.
Unii dintre papucii astia sint tratati special sa nu intre apa prin ei, altii- sa nu intre uleiuri si alte substante.
Eu sint un fan devotat, am deja doua perechi-o pereche de sandale negre Courtney (ocupational) si o pereche maro pe nume Sunny, tot sandale.
Pretul e pe masura - in general cam in jur de $120, unii mai scumpi, altii mai ieftini.Depinde, insa, foarte mult de unde ii cumperi.In extrasezon sint sanse sa fie $60, daca mergi la magazinele cu marfa redusa la pret.
Nu stiu, Bia, cum se numesc acele magazine pe coasta de est, dar aici le zice Marshall, sau TJMAXX, sau ROSS, ori pe la outleturi.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21754/Prajitura-de-ciocolata-cu-centrul-lichid/
si aici varianta pe care am facut-o eu, cu faina. http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16425/Prajiturica-cu-ciocolata-care-curge/#entry379870
Si uite ce am terminat eu de facut acu 15 minute. Nu mi-a iesit, adica am batut albusu direct pe aburt, insa si vb la telefon, si nu am fost tare atenta. Asa ca mi-a iesit tare putin albus. Si pe deasupra am pus glazura de aia ce se face cu apa rece, de la Dr. O. cred.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10727/Prajitura-dinti-de-negru-asa-cum-o-fac-eu-/
La gust e buna, nu m-am rabdat sa nu gust

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Am pus aici floricele. Nu sunt multe, doar cele ce au fost anul trecut. Am si narcise ce am pus in toamna eu bulbii, vor fi si alea in cateva zile inflorite. Saptamana viitoare o sa merg la Casa Plantelor sa-mi iau rasaduri de panselute, zambile si mai vad eu ce gasesc...Si ghivece in care sa le plantez...Hehe, am vacanta si am ganduri maaaaari!

Amu studiez si eu retete de tortu'ri .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

cami, merci de link.il dau mai eparte.nu stiu ce sa-mi aleg ca-mi plac aprope toate modelele.

diana ,faine prajituri.prajitura curgatoare am vazut-o executata la Tv ,de ANa....canadianca.betoana, da complicata rau.nu ma vaz facand asa ceva.parol.

mihaela, am vazut gradinita de flori.mumoase foc.da vazui o floare frumoasa de numa.ce scumpica si vesela e SILVIA.

is in zona.
va astept la o poveste

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

si ...pe maine seara.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Ah Bia, Silvia e mortala! De cum am venit acasa ma innebunea sa iesim in curte si cand m-a vazut cu aparatul s-a si echipat. Desi nu stiu cum mai poate sta afara ca de cand s-a incalzit(:)) la 6-7 grade) si s-a intins ziua, stau mult afara, iarna stateau doar vreo ora-o ora jumate...dimineata cand o duc la camin, la ora 9 copiii se imbraca si ies afara, si azi am lasat-o afara. Stau pana pe la 11 cand intra la masa de pranz. Apoi de pe la 14.30 dupa masa de dupamasa iar ies...eu o iau la 16. Si tot nu se satura. Apoi o data sunt la leagane, o data la nisip, azi erau in padurice in curtea de alaturi de camin...acolo copiii culeg flori si zburda in voie. Apoi facem o plimbare de vreo 20 de minute pe jos pana in centru la autobus, ca desi putem sa-l luam de langa camin, nu vrea...noa acum e fain, ca e mai cald dar iarna cateodata era criminal drumul asta...

Hai pup la voi . ma striga deja Silvia de sus, e in pat si ma asteapta ca doarme cu mine in lipsa de sot .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

'neata!!!

ptr toate salajencele.

mihaela si matei,de cand s-a incalzit ar sta tot afara .si dezbracat of course.ieri si-a scos tricourile si pantalonii scurti si abia l-am convins ca inca nu e de ele.afara sta in capul gol si nu mai vrea geaca.venim cu circ in casa.

va pupez si salutez.o zi faina va doresc.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput