Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU
1 BB
Elutaf
- mami de 
for2nity
- mami de 
diplodocus

- mami de 
giulia_71
- mami de 
Maria
- mami de 

mihaela_specht
- mami de 
olim
- mami de 
felicity05
- mami de 
dianalaura
-mami de
nazdravan
DarkBendis
- mami de 
MAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de
si 
babymom75
- mami de
si 
anacezara
- mami de 

carmenardelean
- mami de
si 
bimilit
- mami de
si 
claudiasabou
- mami de
si 
In asteptarea lui 
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Prietene
aileene
Raspunsuri
Bimilit spune:
'neata!!!
Cu gandul alaturi de mihaela si ovi
.
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:

pentru toata gasca.
va astept la o poveste
.
Emma INVINGE cancerul!
dianalaura spune:
Pai daca ma astepti, am venit ![]()
Ce faceti de mancare azi? Eu o sa incerc iar placinta, ca aseara a mancat Stefan una adusa de o vecina, si atata ii plac. Si l-am intrebat daca sa ii fac si eu azi placinta "DAAAAA! asa ca ma conformez. Mai am si niste ciorbica de ieri, asa ca m-am scos pe azi. Ma duc sa pun faina si sa framant aluatul.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
diana io fac greva de ieri.nu mai gatesc nimic.in puii mei ,ca doar nu am fata de sort
.ai mei is niste mofturosi
.fac mancare ca bleaga ,manaca o singura data din ea si apoi via la caini.apoi asa ceva nu se mai poate.i-am bagat pe regim, sa vad ce fac
.eu nu gatesc cantitati industriala si fac zilnic.mno de ieri m-am lenevit.sa-i vad azi ce zic
.
pentru mine nu e un chin sa gates , e un chin sa stiu ce sa gates.mno si cum baietii nu ma ajuta cu idei , de ieri au surpriza.amu astept repercursiunile
,sa-i vaz ce fac:manaca in oras sau se dau pe brazda
.
Emma INVINGE cancerul!
dianalaura spune:
Bia, bravo tie! Asa eram si eu invatata de la mama de acasa, gateam exact cat sa ne ajunga pentru o masa. Si mai facea si mofturi tata. Dar de cand ne-am mutt la casa noastra a zis auras ca din partea lui nu trebuie sa gatesc zilnic, ca el mananca si de 2-3 ori dintr-o mancare. Asa ca m-am conformat, doar nu oi fi nebuna sa stau toata ziua in bucatarie. Dar nu fac in cantitati industriale, fiind doar noi 3, si Auras venind seara tarziu acasa, doar in weekend gatesc ceva diferit si la amiaza si seara. Si ieri am facut ciorba dupa-amiaza, am mancat eu o farfurie, un bol mic lui Stefan si Auras a mai mancat 2 boluri aseara la 11 cand a venit acasa. Asa ca mai este aproape o juma de oala de ciorba.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
silvana_salajan spune:
Bia, bine ai venit in clubul celor care gatesc rar. Deci io nu fac nika de mancare pana nu se termina in proportie de cel putin 85 % ce am gatit tura anterioara. Cum masor? Simplu? Te invat daca vrei. Nu de alta da si Rexi tre sa mai manance si mancare gatita nu tot boabe. Diana, am inteles cum sta treaba. Nu prea ai de ales in cazul asta. Va
si eu, is in zona. Asta micu e cam marait de 2 zile, tre sa merg cu el la vaccin sapt asta insa am sunat si l-am amanat pe luni. Mi-e sa nu faca ceva, sa fi luat de la Andrei, si sa il vaccinez intre timp. Asa pana luni oi vedea daca e alba sau neagra.Dulciuri
Bimilit spune:
tu fete da io fac 2 l de ciorba sau supa, friptura 6 buc si tot ramane.apoi cat sa fac si cum? ca doar nu bag oala la lucru ptr 2 cuburi de carne.asa ca mai bine nu fac nik.sa-i pun cu bot pe labe
.plus ca is fitosi rau:pilaf nu manaca[doa reu cu matei il preferam],varz calita sau a la cluj nu, mazare nu, tudor nu e priten cu ciorbele sau supele,cartofi frantuzesti nu.apoi pusca mea ce sa fac?oricum Tudor imi zice ca mancarile mele is la fel.ca ciorbele au alta denumire doar, da legumele is aceleasi
,ca de fripturi s-o saturat ca is ori cu sos, ori la tava
.in puii mei ce sa fac?nu fa nik ca-i mai bine si am scapat de stres
.
Emma INVINGE cancerul!
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit tu fete da io fac 2 l de ciorba sau supa, friptura 6 buc si tot ramane.apoi cat sa fac si cum? ca doar nu bag oala la lucru ptr 2 cuburi de carne.asa ca mai bine nu fac nik.sa-i pun cu bot pe labe ,ca de fripturi s-o saturat ca is ori cu sos, ori la tava .in puii mei ce sa fac?nu fa nik ca-i mai bine si am scapat de stres .Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |

Dulciuri
dianalaura spune:
Lasa-i Bia, cand n-or mai putea de foame, or manca si pe michiduta
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi

Of, sa ii ierte DD pe toti mortii.