Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
Raspunsuri - Pagina 2
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
![]() Dulciuri |
razi tu razi, da-ti cresc tie feciorii si nu te vaz bine
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Lasa-i Bia, cand n-or mai putea de foame, or manca si pe michiduta |
pana acum e ok treaba.feciorii mari au mancat in oras.da se lasa umbrele
si nu-i vaz bineEmma INVINGE cancerul!
piticutz spune:
M-am trezit la 6,30, ca deja am dormit cu o ora in plus.
voiam sa va intreb zilele trecute ceva da am uitat.Toamna aici se organizeaza Festivalul romanesc.Am o prietena care se ocupa de programul de atunci si care mi-a cerut niste sugestii, idei despre ce sa fie pe lista.De obicei sint dansuri po****re, se cinta muzica po****ra, se mai recita poezii scrise de cineva de aici sau se fac scenete scurte (nu mai retin pe ce teme, insa).
Ar fi destui copii sau tineri care vor sa participe la programul artistic, insa trebuie cineva sa se gindeasca cu ce.O mare parte din ei vorbesc greu romaneste.Prietena mea doreste sa le dea sa invete cite ceva in limba romana, ca au vreme pina prin septembrie, sa se adune la repetitii.
Si de aia m-a intrebat si pe mine, ca zice ca poeziile acelea binecunoscute ale lui Cosbuc, Eminescu, Alecsandri deja sint auzite aproape cu fiecare ocazie.Ceva scenete ar fi bune, dar care anume?Ceva poezie contemporana, dar ceva mai accesibil, nu filozofie sau prea multe metafore...Ceva pentru publicul larg, sa nu se plictiseasca de la un moment dat si sa se imprastie.
Aveti voi ceva idei, cumva? Pot fi si despre altceva, inafara de poezii sau scenete.
Scrieti aici
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
Ma duc mintenas sa imi pun si eu de cafea.
Lavinia, nu lucrez cu copii ci cu oameni in virsta.Mi-am luat uniforma cu personaje Disney ca sa ma simt eu bine in ea
, ca mi-e tare draga mutrisoara magarusului acela albastrui cu urechile roz.M-am uitat si la una cu tzestoase dar nu am avut tupeul sa o cumpar, poate careva dupa aia zicea ca fac misto de ei(mie mi s-a paru funny, ca erau niste tzestoase zimbaretze).
Bia, o sugestie ca sa iesi din dilema cu mincarea acasa: fa si tu cum am facut eu cind eram la babe.La fel bombaneau si ele si le-am spus ca daca vor altceva, sau daca vor sa le gatesc numai ce le place, sa imi scrie pe o foaie, cu citeva zile inainte, pentru cite o saptamina, meniul dorit.Asa am stiut si eu cum sa ma organizez cu timpul, cu ce este prin camara, le dai si lor un pic de "teme de casa" sa se gindeasca si toata lumea e fericita.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
dianalaura spune:
Cami, sincer eu habar nu am ce poezii sau scenete s-ar putea face.
Adica nu am ideea acum. Ma mai gandesc.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
piticutz spune:
Da, e un motiv de scarpinat in cap.
- Dr. Seuss
dianalaura spune:
Voi celelalte ce faceti? Pe unde suneti? Numai eu si Cami pe baricade?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Voi celelalte ce faceti? Pe unde suneti? Numai eu si Cami pe baricade? diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
io-s aici
.ma screm sa-i dau idei luicami, da zau ca nu prea-mi vin
.Emma INVINGE cancerul!
for2nity spune:
Buna seara fetele,
in primul rand, Mihaela, Condoleante pentru socrul tau. De cand am citit vestea, pur si simplu nu am scris nimic pentru ca nu am stiut ce sa-ti zic. Desi e ceva firesc mai devreme sau mai tarziu,cred ca nu suntem niciodata pregatiti sa-i conducem pe cei dragi pe ultimul lor drum. Primul gand care mi-a venit cand am aflat vestea cea trista a fost: Oare era tot suparat? Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
Eu am sosit de vreo ora jumate acasa, mi-a adus mama ciorba de fasole asa ca n-am bucatarit mare lucru, doar am tocat ceapa.
Aseara in sfarsit am ajuns sa mananc iar o salata pe gustul meu, ce dor mi-a fost.
Cristina se pare ca nu se simte prea bine, o vad rosie in obraji si se plange ca o doare gatul.. I-am dat nurofen si faringosept, sa vedem cum va fi maine, ma termina vremea asta, daca nu vine repede caldura dau in depresie vremelnica.
Ma tirez in pat ca m-am umplut de frig toata ziua, simt ca ma ia si pa mine cu frisoane. Noapte buna, ne vedem maine.
silvana_salajan spune:
Viu si io la raportul de seara. Se pare ca al meu cupchil e fuarte cuminte daca il tin in picioarele goale. in pampi dr fara pantaloni. E super fericit da din picioare si gangureste de numa numa.
Cum incerc sa il imbrac e scandal mare. ![]()
Va
si va doresc
buna.Dulciuri