Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'Mneata! Cafeluta e servita duamnelor!Adriana de ce nu mergi la Ciobanca la alergolog? E o tipa super dar super draguta. Daca ai trimitere nu trebuie sa platesti nimic. Am fost anul trecut cu mami; cabinetul e jos, cum intrii pe langa farmacie, in stanga ultima usa pe coridor.Dulciuri

Mergi la inceput

Adriana, am crezut ca ai postat aseara! Deci sunt 2 cafele!Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti, alergoloaga de la Salvosan e tot din Cluj ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata si de la mine,
vin la raportul saptamanal. Am mai scris un mesaj saptamana asta dar de pe calculatorul lui cristi, unde, m-am gandit eu pe urma de ce nu mi-a aparut mesajul...cred ca nu eram logata si cristi nu mi-a dat timp sa verific daca a aparut mesajul, ce surpriza pe mine cand am vazut ieri ca n-a aparut nimic de la mine. Mister elucidat.
Si eu si Cristina suntem mult mai bine, n-am lucrat toata saptamana, am stat doar cu burtile la soare, la propriu. Azi si maine insa lucrez din pacate, altfel tot la soare stateam ca nu ne mai saturam dupa atata frig.
Ma tirez la munca, va pe toate.

Mergi la inceput

Adriana, habar nu am de unde e. Eu cu Andrei am umblt vreo 3 ani la singura dr alergolog, ce venea din cj o data pe luna la salvosan. Apoi anul trecut am sunat sa vad cand vine si zice ca nu mai vine dr aia ci e alta sa merg a doua zi. Ne-am dus fara trimitere, ca am zic ca e oricum in privat si de fiecare data am platit pt Andrei 30 lei. Si surpriza: dr draguta, are program aproape in fiecare zi, o chemat-o pe mami la control peste o sapt si o zis sa ii aduca trimitere. Si nu i-o luat nici un leu.Elvira, servici usor.Somnoroaselor trezireaaaaaaaaaaaa!Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va astept la cafeaaici

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput