Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Multam de cafeluta! Am baut-o cu frisca ramasa de aseara
Noi ieri iar am avut musafiri, pe viitorii fini, au venit sa ne aduca invitatia. (sambata seara am fost noi la ei, dar atunci numai ne=-au aratat-o, ieri au venit cu ea ). Asa ca am facut aripioare si piept de pui a la KFC, cu garnitura de cartofi de aia la cuptor cu 2 linguri de ulei, facuti cu pesmet..super buni..iar ca desert am experimentat prajiturele de alea cu ciocolata si cu centru lichid...am pus si niste frisca langa....o nebunie, nu alta....Poze n-am,k ca imediat ce le-am scos din cuptor s-au mancat...da va uitati voi pe culinar si va faceti idee.
Bine dara, ma duc sa imi spal vasele ce-o ramas de aseara, ca sincer nu am mai avut chef sa stau asta-noapte sa spal vase. Mi-am pus si haine la spalt..si programul obisnuit...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Oti, lasa ca o sa fie bine cu vaccinul. De care ii dai, de ala gratuit? Eu la Stefan i le-am cumparat toate, sa vadem cu o fi cu ala de 2 ani jumate sau cand mai trebuie sa ii dau. I le-am cumparat pentru ca am vazut ce reactii aiurea a avut nepotelul meu la vaccinuri, care e cu 5 saptamani mai mare decat Stefan. Facuse febra destul de mult timp, l-a durut piciorul mult timp...Stefan n-a avut nici cea mai mica reactie negativa, nici macar nu a plans. Bine ca acum e mai mare, si cand am fost la dr. a inceput sa planga cand am intrat in cabinet si a vazut halatele albe.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Da Diana pe cel gratuit i l-am facut, zice dr. ca s-au schimbat si ca amu is alea frantuzesti si ca is bune. Nu are rost sa le cumpar numa de nu or mai da astia. Culmea e ca cica dau bune doar din luna in care i l-am facut lui Alex pe cel de 2 luni. Si cele care erau picaturi acum sunt injectabile.Deocamdata suntem bine, o plans un pic cand l-o intapat apoi gata. sunt in zona.Dulciuri

Mergi la inceput

Ma bucur ca sunteti bine. da, nici lui Stefan nu i-am dat nici un fel de picaturi, erau in compozitia vaccinului. E bine de stiut ca dau acum vaccinuri bune, pe cand voi avea al doilea copil sa nu ma stresez.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Bianca, da ce-i cu tine? Nici macar buna dimineata nu ne-ai spus azi...

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Vad ca azi numai eu si Diana ne conversam.Dulciuri

Mergi la inceput