Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, de ce ranjesti? Ce faceti fetelor? Pe unde umblati?Acu seara am fost frizer sef, i-am tuns pe baietii mari, mno pe Vlad putin cam scurt am crezut ca nu v-a observa, insa o vazut . Las, ca si asa ii creste iute. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io inca scriu...azi am fost harnica. Am terminat ce am avut din manual, i-am trimis profului si mi-a si raspuns ca e OK ce am lucrat.
Acum scriu recenzia la cartea pe care am terminat-o de citit de vreo 2 saptamani. Mi-am rezervat si timp la prof pe miercuri, am testul oral la care am sa vb despre familia regala si apropiata nunta. Azi m-am uitat si la stiri mai vechi, de la logodna si la ce au spus ei atunci, la conferinta de presa, ce au declarat regele, regina si printesa cu viitorul sot. Ea era tare fericita, in orice caz. Trebuie sa-mi fac si eu speech-ul.

Am facut intre timp si o prajitura, ceva suedeza. Cu ciocolata. Acum asteptam sa se raceasca sa o cinam .

adriana, din pacate saptamana viitoare daca sunt singura acasa voi avea si mai putin timp de net...mai ales ca am de invatat.

E ultima saptamana de scoala inainte de vacanta de Paste, aici Pastele e in 12 aprilie si avem vacanta din 5 pana in 13 inclusiv. De asta ma stresez sa termin etapa a 2-a la suedeza, ca sa tin ritmul, altfel risc sa nu termin semestrul asta. Pentru etapa a 3-a care e numai de 5 saptamani, am 3 carti mari si late de citit(pana acum am avut numai cate una subtire)...pe langa restul ca in fiecare etapa: compunerea de la scoala, manualul, o compunerea acasa, un articol dezbatere de scris...iar rezumatele cartilor vor fi testul oral. Asa ca numai sa ma tina "balamalele" ca nu ma voi plictisi! Daca stiti cum astept eu vacanta asta de vara ca sa fac si eu ce imi place, sa citesc ce vreau si ce imi doresc, nu impuse de la scoala...oooof!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca va doresc somn usor si o saptamana frumoasa...eu nu stiu cat si cum o sa am timp sa intru. Poate putin seara, sa va salut. si

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

No servus! Ce mai faceti voi?

Azi, desi duminica , am facut curat la casa, pt. ca intentionam ca, in sfarsit, sa ne mutam in cursul sapatamanii astea. Am si gradinarit ub pic - mi-am plantat niste irisi, mi-am semanat floarea-soarelui, lavanda, craite, banutei, margarete, ce mai... o nebunie! Toate in compania lui Dragos care dormea bine-merci legat la mine in spate.

Am inteles ca ati fost in gashca s-o vedeti pe micuta Casia. Foarte fian! Cu ocazia asta ii urez si eu sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa fie mereu o bucurie pt. parintii ei!!!

Mi-a placut taaare tortuletul! Oti, tu l-ai facut?? Din nou iti spun: esti o artista! De unde-ti vin ideile de decorare? Mi se par pline de bun-gust si cred ca sunt si... bune la gust

Mihaela, ma bucu ca ati ajuns cu bine acasa - la casa din Suedia. Cand te aud cat de mult studiezi, ma napadeste admiratia! Cred ca nu e usor deloc!
Vroiam sa-ti multumsc de link, dar din pacate, tu ai fost ocupata cu altele... mai triste. Condoleante inca o data.
Mi-am trimis datele pe mail la firma aceea si deja mi-au retrimis un e-mail de confirmare. Azi i-am lansat si sotului propunerea cu emigrarea in Suedia, asa mai in gluma mai in serios. A fost neasteptat de receptiv, asa ca daca o sa te mai bombardez cu intrebari in legatura cu acest subiect, te rog sa nu te superi.

Bia, tu pe unde-mi umbli??? Ia mai spune-mi ce mai faci? Tu pe cand intentionezi sa te muti la casa?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Lavinia, merci eu nu le vad asa perfecte. Le gasesc mereu nod in papura... Oricum tortalesc de vreo 15 ani, bine pana s-a nascut Andrei faceam eternul tort cu crema din budinca si muuulte fructe si acopertit cu frisca. De cand a implinit Andrei 2 ani am inceput sa ii fac la fiecare aniversare cate un tort "tematic". Uneori 2 .Asa mai serios tortalesc de vreo 2 ani, adica cu flori, imbracate in pasta de zahar, alea, alea. Miha cand te aud povestind de invatat parca mi s-a facut dor si mie.Bafta! is in zona. peseu: Diana, cum o iesit puiu???Dulciuri

Mergi la inceput

Huh, gata! Am scris si recenzia. Am trimis-o. Sper sa nu fie mult de corectat la ea...ca pana acum a trebuit sa merg cu fiecare lucrare mai mare-recenzie, compunere-la studioteca sa le corectez cu profu de acolo. Noa dar is multumita ca intr-o zi am muncit cat intr-o saptamana...asta imi propusesem sa fac saptamana trecuta. Asa ca sunt in grafic...ce bine ar fi sa termin semestrul cu bine, sa nu intind si in semestrul urmator si sa trec la etapa urmatoare in august. Uooof deja a aparut catalogul pe semestrul urmator, cu materiile...nu stiu ce sa aleg. Am tot zis ca nu mai iau nimic, imi bag picioarele(ma scuzati ) in ei de bani si raman numai cu suedeza dar parca nu ma lasa sufletul...ca apoi nu mai am cand invata si e chestie ca mai vreau sa fac si webbdesign si apoi engleza e obligatorie...apoi am ramas cu jumate de religie(daca o termin pe cealalta jumatate). Ei, daca nu...numai bine ca am facut cele 400 de puncte necesare . Hai ca m-am rezolvat repede, nu? Macar nu ma mai stresez ca ce fac din august .

Lavinia, abia astept si eu saptamana viitoare de vacanta ca am de gand sa cumpar flori(rasaduri) si sa pun in curte. Pana atunci poate infloresc narcisele si crocusii...abia astept sa stau in curte la aer.
Cu invatatul...asta e. Trebuie sa le fac pentru ca nu am incotro, nu vreau sa fiu casnica si macar imi misc neuronii . Nu m-as mai fi apucat nici eu de scoala daca nu as fi fost nevoita. Si cat mai am de studiat...oho! Nici macar nu stiu pe unde sa o apuc catre ce studii vreau, mai intreb pana atunci. Acum fac scoala de suedeza si pentru ca primesc bursa si pentru asta am nevoie de mai multe materii(ca sa fac punctajul necesar) studiez ce mi se pare mie interesant. Oricum totul e in suedeza si asta ma ajuta mult, am progresat foarte mult...toti imi spun asta si o simt si eu.
Cat despre Suedia, iti raspund la intrebari cu cea mai mare placere.

Mai stau putin pe aici, pana ma culc.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Oti sa fie! Pai hai apuca-te si tu de ceva studii...ca imediat ai baieti mari si timp berechet .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

si .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

'mneata!Poftiti la cafeluta!Miha, asta e problema ca as avea de lucru cat China, vreme si chef imi trebuie. Mai am de munca pe lucrarea de gradul I ce trebuie sa o depun in vara insa deocamdata nu prea pot face nimic de praslea. Musai, musai sa ma organizez... Ca de o las pe ultima suta de metrii nu ma vad prea bine... Dupa ce o sustin, m-oi gandi sa ma apuc de ceva, ca vorba unei colege: amu ce urmeaza? Pensia!!! tineti-ne pumnii. Azi e zi de vaccin.Dulciuri

Mergi la inceput