Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
Raspunsuri - Pagina 10
silvana_salajan spune:
'mneata! Cafeluta e servita pt voi!Nu intelegeam cum de mai doarme Alex, ca doar la 9 era treaz alta data. Pai pt el e inca 8!
Asa ca am o ora de dat pe net.
Ca tot m-am culcat aseara odata cu gainile.
Haideti la o poveste, sunt in zona.
Dulciuri
olim spune:
o duminica excelenta tuturor

ma duc la
ca ne-am trezit la 4 sa mergem dupa poku de la delia si nu demult am ajuns acasa ca o intarziat autocaru.
mai trec prin zona
Bimilit spune:
'neata!!!
multam de cafea!!!
olim, cam scumpa esti la vedere.baga detalii depsre voi.cum e alex?
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
Buna amiaza!
Oti, ce super e tortul! Ce rau imi pare ca nu am putut veni si eu!
Noi am fost ieri la tara, la pus straturi...a alergat Stefan prin gradina...scuzati comparatia, dar parca era un vitelus de ala ce ii dai drumu prima oara drumul prin curte....a alergat, dupa gaini, dupa pisici...a vazut un calut...s-a jucat cu bulgari...a fost lumea lui, si nici o masina care sa il opreasca...
Tu fete, imi spuneti si mie reteta de la pui KFC? Am facut-o anul trecut, dar desteapta cum is nu am salvat-o, si acu nu o mai gasesc..
Stiu in principiul cum e..dar nu mai tin minte exact ce se punea peste faina...ceapa, usturoi..alea alea....
Va astept repede cu indicatii, pe la 3-4 imi vin musafirii.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
mihaela_s spune:
'neatza!
Multzam de cafei. 
Ai mei au plecat la piscina, eu am ramas acasa sa invat, altfel nu pot recupera saptamana pierduta...
.
Am iesit putin pe terasa, e soare si placut, cam 5-6 grade...dar canta pasarelele, e aer curat si bate vanticel de primavara. Desi au fost acoperite de zapada iar, florile n-au nimic. Eu credeam ca ccc crocusii vor inflori pana venim, dar cred ca mai dureaza o saptamana.
Diana, uite reteta:
Ne trebuie:
piept, pulpe, aripi (la laegere)
kefir
chilli sos
piper, boia dulce,
ceapa deshidratata, usturoi deshidratat
chilli pudra
sare
Cum se face:
Se tine carnea de pui in apa rece cu sare ( o lingura de sare la 500ml de apa) cel putin 2 ore , cel mult 24 ore.
Intr-un bol punem kefir (la care se adauga chilli sauce). In alt bol punem faina in care adaugam condimentele, in functie de cat de iute vrem sa iasa.
Carnea se trece mai intai prin kefir... apoi prin faina... ( daca aveti bucati mai mari de pui si va place crusta puteti repeta kefir-faina) dupa care se prajeste ( e recomandat uleiul de alune)... se prajeste cca 15-20 minute (depinde ce parte a puiului prajiti) si se scoate peservete de hartie.
Gata, am fugit sa profit de cele 4 ore libere. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Multumesc mult Mihaela. Nu mai retineam exact care sunt condimentele.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Buna ziua salajence !
Noi am lenevit in pat pana la ora 11.30 , ora noua, apoi am mancat si acum mergem sa ne uitam la un film.
Mihaela, lasa ca trec si astea si la vara te vei relaxa. Saptamana viitoare vei intra mai des pe forum ca sa-ti treaca timpul mai rpd.
Diana, spor la bucatarit si distractie placuta cu musafirii. Cum e Stefan ? Mai tuseste ? Crezi ca-l vei putea duce de miercuri la cresa ? Tu esti pregatita pentru serviciu ? Bafta multa si succes la noul loc de munca !
Olim, ce ai primit bun de casa ?
Giulia , multa sanatate si drum bun !
Oti, trimite pe mail pozele cand ai timp. Am incercat sa duc munca de lamurire cu al meu coleg sa scot mobila din camera mare si pe acel perete sa fac dulapul mult visat de mine, dar el zice ca-s dusa 
Va doresc o duminica calduroasa ( cu toate ca la Zalau sufla vantul si nu e soare ) !
Maria_K spune:
neata! 
casi e cu bunicu la plimbare (suntem tot la socrii) si eu am de gand sa ma pun la somn putin.
fetele
multumesc inca o data ca ati venit la noi sa ne vedeti, si pt tort
si pt rochita, si pt floricele. ne plac tare mult.
paranteza: acum cateva zile ma uitam pe net dupa poze cu tortulete pt botezul printesei. oti
ghici din prima care mi-a placut!? exact tortuletul pe care l-ai facut. m-ai/ne dat pe spate cu el. e cel mai frumos si mai bun tort pe care l-am mancat vreodata (dupa ce i-am facut cateva zeci de poze
)
Maria, mami fericita de Maria-Casia
Pozele noastre
silvana_salajan spune:
Maria, ma bucur ca v-a placut. Culmea e ca nu m-am luat dupa vreun model, am mai facut un decor insa nu mi-a placut, asa ca alaltaieri l-am facut pe asta. Oi fi telekinetica? Ti-am citit gandurile ![]()

fetele, va doresc o duminica placuta. Noi azi facem clatite cu branza ca iar am un kil si ceva de scoaca (sss sa nu ma auda Cami) si astia ai mei is satui de tort cu crema de branza.
Dulciuri