Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
Raspunsuri - Pagina 13
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Dansezi Bia? diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |

Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Salutari!
Azi la laborator au curs vestile proaste
...sotul sefei a facut infarct saptamana trecuta si a fost dus cu elicopterul la Stockholm, i s-a incercat o operatie(ceva de dilatare a venelor, cica se introduc ceva inele metalice) dar nu a reusit...sefa e acolo de miercuri cu el. Azi trebuia sa discute cu alta tipa si sa hotarasca cine si cand va lucra la vara dar nu au putut...asa ca inca nu am nici o veste.
Apoi o alta colega, sambata citind o reteta si-a dat seama ca nu mai vede bine, avea cica de o vreme dureri de cap dar le-a pus pe seama migrenelor...ca acum sa se constate ca are tumoare la creier...nu se stie daca e sau nu operabila inca. O stiu si eu, am lucrat impreuna chiar acum 2 saptamani, ea venind de la lab. de apa la sortari de probe sa ajute si ne distram ca eu o indrumam, ca stiam mai multe decat ea...e tare de treaba. Saraca, tare rau imi pare...nu stiu cati ani are, dar nu cred ca mai mult de 50...
Noa acum si vesti bune...am primit iar VG la recenzia de carte si laude de la prof. Am descoperit ca la nivelul la care sunt eu sunt numai 2 feluri de calificative: G si VG, calificative de trecere...eu la ultimele am luat numai VG deci maxim. Tare ma bucur ca am evoluat si ma simt bine acum si cand trebuie sa vb...nu ma mai incurc asa ca inainte. Dar...sa nu zic hop pana nu am sarit! Ca mai am de studiat...sa vad ce fac miecuri!
Ovi e de garda de noapte(ma rog, incepe de la 16...), eu acasa cu fetele...am pus la oala o tocanitza de vitel si dupa ce e gata pun mazare si mai pun putin la fiert...asa ceva mancare de mazare cu carne de vitzel.
Va tzuk si ma duc sa studiez familia regala
.
Oti, cum a fost la vaccin?
Alex sa-i fie bine.
Bia ce tacuta esti azi...
.
Diana
.
si la restul, poate apareti...io mai viu mai tarziu, cand se culca fetele.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Otilia, cum e Alex dupa vaccin ? Sper ca bine.
din partea mea sa-i treaca durerea.
Mihaela, felicitari pentru reusite. Imi pare rau pentru cele 2 persoane bolnave. Le doresc multa sanatate !
Elvira , cum te mai simti ? Eu sper ca sunteti mai bine. Sanatate la maxim !!!
Paula e pedepsita si nu are voie azi la TV iar acum tot cotrobaie prin sertare k se cam plicti. Dea isi face temele asa ca ... data viitoare poate va fi cuminte si nu se va mai risca sa ramana fara desene.
Va pup si va doresc noapte buna !!!
mihaela_s spune:
adriana, multumesc! 
si
la toate, ma duc la nani ca am de recuperat...cred ca am sa visez numai printzese care se casatoresc cu oameni din popor
. Si nunti regale...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Fetelor merci de intrebari. Alex a fost ultra maait azi, cum misca un pic piciorusul cum plangea. Am schimbat toata ziua compresele, i-am dat si zurofen, intr-un final pe seara ne-a zambit. Offffffffff ce mult am astetat acel zambet! Acum am sa il stiu pretui de o mie de ori mai mult!Lavinia, vreau sa te intreb ceva: Alex a factu acum la 5 luni vaccinul de 4 ca luna trecuta dr. nu a primit de la Zalau acele vaccinuri. Acum a spus ca luna viitoare in 30 vrea sa il faca pe cel de 6 luni. E ok ca e numai o luna intre ele? Ma gandeam ca il va face la 7 luni daca le-a decalat... Miha, felicitari pentru test, imi pare rau de cei care sunt bolnavi. Asa e viata. Hatra. Nu stii cand si de unde loveste boala.
si
Dulciuri
dianalaura spune:
Multumim de cafea Oti!
Miha, imi pare rau de cunostintele tale...te intoarce pe dos o astfel de veste, mai ales cand cunosti persoana respectiva...
Oti, si eu am ajut cu Stefan probleme de genul asta, cu decalajul dintre vaccinuri...de fapt mi-a fost racit si vaccinul de 6 luni l-am facut la 7 luni. mai sunt apoi vaccinul de 1 an si de 1 an si o luna, si ai scapat pt o perioada. Eu intre vaccinul de 4 lunbi si cel de 6 luni l-am avut si operat pe Stefan..Doamne, amu stau si ma gandesc, am avut ceva zoale cu el in primul an de viata.....bine ca si-a revenit.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Ce planuri aveti pt ziua de azi?
Eu am pus iar haine la spalat, mai am de spalat covoare, pereti...incet incet fac si curatenia de Paste..ieri cand a dormit Stefan am spalat covorul din bucatarie, azi cand va dormi il voi spala pe cel din sufragerie..si tot asa...incet incet pana la Paste.
Azi o sa iers sa imi cumpar niste ghivece de flori, mi-am adus niste flori de la mama si tre sa le plantez.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
mihaela_s spune:
Multzam Oti de cafea
.
Io la scoli, am studiat putin. Acum ma duc sa ma intalnesc cu prietena mea poloneza ca nu ne-am vazut de 3 saptamani si apoi iar la scoli pana dupamasa. Acasa o sa ma incui in dormitor sa invat...cam atat!
O zi frumoasa va doresc! Si daca nu mai apuc sa intru azi, pe maine. 
PS...curatenie de Paste? Ce e aia?
Intreb in sensul ca numai timp de asa ceva nu am...in saptamana de vacanta eventual, o sa spal geamurile. Ajunge? ![]()
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie