Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!! Ce noapte odihnitoare am avut, Clara s-a trezit sa pape doar la 2 si apoi la 7 si la 9 am gasito in picioare in patutz
CARMEN Clara de la cereale cu gluten a plans o noapte intreaga de burtica, apoi de la biscuiti...nici nu stiu daca sa-i mai dau sau nu, sau daca e intoleranta la gluten....eu am sa mai astept pana la 8,5 luni si mai incerc cu inima staransa, cu toate ca am citit ca intoleranta se manifesta mai urat.Poate stomacelul lor nu e pregatit incaRegina care vorbeste
Si Clara are rani in urechi de atata tras si zgariat si cel mai mult ii place sa-l chinuie pe taicasu cand doarme ii baga degetele in ochi, nas urechi si ii tipa in timpan...o razbuna pe mamai
si noi aveam planuita o iesire la Paris de ziua mea in mai dar ne-a intors o nunta in familie, iar iunie e ocupat cu sesiunea, iulie cu licenta...abia in august cred ca vom iesi undeva prin Grecia sau Antalia, depinde unde vom gasi conditii bune pt bebe.
Multumesc pentru urari de ziua mamei, va pupacesc pe toate
M-am intins ca o placinta...ma duc sa mi sorb cafelutza si sa ne pregatim de dus la piatza ca vreau spanac proaspat si ceapa verde

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina si noi vrem sa mergem cu Ioana la mare la vara, chiar daca va fi greu pt noi, dar in acelasi timp va fi si frumos, sunt sigura, sa-i vad reactia la prima intalnire cu marea, cu nisipul, etc, abia astept! Si chiar daca ea nu-si va aminti nimic peste ani, tot noi vom pastra amintirile frumoase in suflet! Singurul lucru mai nasol de care imi e teama e drumul ca e tare lung si ea nu o sa aiba rabdare sa stea locului, plus ca nu stiu daca o sa doarma ea in masina, mai vedem...

Ile eu am renuntat sa-i mai dau lapte noaptea Ioanei de mult, de vreo 2 luni cred. Ioana oricum se trezea (si inca se mai trezeste, dar ceva mai rar) de foarte multe ori pe noapte. Eu ii dadeam laptele in jur de 3-4, ca asa imi intrase in reflex, iar ea manca la fel, ca se obisnuise si daca tot dadea cu botu' de lapte il bea. pana intr-o seara cand nu s-a trezit in jurul orei respective si evident nici eu n-am trezit-o. Si nu a mai mancat in noaptea aia. Si nici in noptile urmatoare ca am vrut sa vad ce se intampla daca nu mananca. Si nu s-a intamplat nimic. Adica ea a continuat sa se trezeasca exact asa cum facea si pana atunci, din ora in ora, apoi incet incet mai rar, acum am unele nopti in care nu se mai trezeste deloc. Si asa am tras eu concluzia ca ea se trezea din cu totul alte motive, nu de foame - poate nu reusea sa adoarma singura la loc, sau poate vroia sa-si schimbe pozitia si nu reusea singura, avea nevoie de ajutor, sau poate pur si simplu vroia sa ma simta aproape.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mutumesc de raspunsuri
si irina se trage (edit) de par cand e obosita sau nervoasa

azi plecam in plimbari , sunt in mare viteza

bostana

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

si ptr mine este ok 5 aprilie

Carmen felicitari ptr mama

si noi vrem sa mergem cu Daria la mare si la munte;am avut 2 tentative de a pleca la munte fara ea,dar ce sa fac daca sotul nu concepe sa o lasa 2 ore cu buni ca sa iesim fara fii-sa.intra-devar si mie mi-ar fi fost dor de ea dar simteam nevoia sa dorm si eu o noapte intreaga si cred ca suna de nspe mii de ori acasa asa ca ori merge cu noi ori stam acasa.

_

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cica antalia ar avea oferte foarte faine la concediile family. adica hoteluri cu de toate pt copii

uka io cand am auzit ca vor astia sa retraga agocalminul de pe piata mi-am facut stocu' oricum cica i-au inbunatatit formula si de atsa nu l-au mai retras

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Maitreyi vezi ca io de la algocalmin, m'am ales cu un ficat tare sensibil. Iar la mine migrenele is boala lunga, am facut si rmn si degeaba. Am fost si la neurolog si cind mi'a prescris vidan si inca ceva ce se da la maniaco/depresivi, m'am decis ca nu ma doare asa tare. Deocamdata trec doar cu odihna. Bine poti sa te odihnesti cind deja esti atat de praf de durere si nu mai poti sa te misti de oboseala. Abia astept concediul sa ma refac. Sa nu fac nimic o saptamana intreaga, sa nu gatesc, sa nu spal, sa stau si sa ma delectez alaturi de poc si de soatza. Ptiu, mai am fix 86 de zile. Daca le supravietuiesc, prevad ca va fi de vis.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Si Xenia a inceput sa de-a trezirea mai devreme, in jur de 7, ea care dormea pana la 9-10. Si apoi doarme inca vreo 2 ore dupa ora 9.

Ea se trezeste noaptea sa pape pe la 3, din pacate nu pot sa-i scot masa de noapte, pentru ca ea si asa bea putin lapte (maaaaaxim 350-400 ml in 24 ore), asa ca.....mami sa reziste. Tare imi doresc si eu sa dorm vreo 7 ore legate...

Abia astept ziua de 5 aprilie!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am pus si noi niste pozici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ntz,ntz,ntz....

intai m-ati omorat cu dintii...acu ma bateti la cap cu concediile si ...MAI RAU!!!cu intalnirea de pe 5 aprilie.
Hmmm....pen'ca's verde brotac de invidie, sa nu va aud!!!deci, ca si NARCI CU ciupercile, vreau sa vb despre asta codat!!!!!clar???(bine, banuiesc ca nu ma iubiti intr-atata incat sa nu mai vorbiti de loc despre asta , nu?????)

mda......

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Voi cand ziceti 150 ml,e cantitatea ce se obtine prina adaugarea formulei,sau apa inainte?Ca daca fac 180 ml de apa cu 6 masuri praf,ies 200ml laptic

Gally am vazut pozicile frumoaseee .Exact de aceea am fost si eu reticenta sa-i scot masa de noapte,ca manca maxim 350ml lapte/zi.Dar m-am imbarbatat si i-am scos-o.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput