Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alexandra papa maxim 400 ml pe zi cu un singur biberon de 200-230 seara da' io calculez si cerealele ca si alea au lapte

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut pepenime

eu iar sunt prinsa cu trebi si intru mai rar.
vin doar sa va spun ca am vizionat toate pozele noi de pe picassa si mi-au placut foarte mult

ap pus si eu cateva. unele sunt de azi dimineata cand am luat-o pe Sofia sa mai stea cu mine in pat ca eu nu imi facusem somnul... brusc m-am trezit cand mi-am dat seama ca ar putea sa cada din pat....vedeti in album ce am vazut si eu ...

pupiciii

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Mie pediatra mi-a zis ca 300 ml de lapte e putin, dar tinand cont ca mananca in fiecare zi iaurt si branzica...a zis ca e bine si asa.

Marina..... Imi imaginez ce fata ai facut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'neata

Ruxule- #%&*)^^#^!&(*(_+_)na ti-am zis-o

Maitreyi- felicitari pt. mers, urcat si coborat pupam sa treaca sperietura de la cazatura.

Iriss- cred ca depinde de produse si de preturi. Unele lucruri vor fi cumparate in continuare indiferent de criza.

Off Vio multa sanatate Alexandrei. Voi nu ati facut rotarixul?

Carmen- felicitari pt. ma-ma. De kk nu stiu sa-ti zic

Ile- nice to have you back

Mada de Irlanda- si multumim de vesti. Sanatate puiului.

Miruna i-a spart arcada tatalui meu. Nu e o gluma- pe bune. I-a dat cu telefonul in arcada si i-a spart-o. Tata a zis ca cica face lectii de autoaparare cu ea. Nu stiu zau cine are nevoie

Ma duc sa ma uit la poze.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am revenit din plimbari..

Multumesc mult de raspunsurile legate de vacanta. Noi ne gandeam sa mergem la un hotel special pentru familii cu copii...

Vio(tm) , woooww ce nazdravana e Miruna, Sper ca este bine tatal tau.

ANka, felicitari pt dintisorul nr 3.

Ana, e ok 5 aprilie, Herastrau.

Ruxi, sa treaca supararea....

Vazut poze cu Xenia, " cu genele atat de lungiiii si ochisori frumosi", ce haioasa e spanac la gurita.

Marinaaaa, cum intrase Sofia acolo???!!!! scumpa

Monica, ce grasuna e Maria si atat de serioasa in poze!!!Super locul de joaca...asa e si la mine in camera in care am computerul...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

auzi, duamna RALU, o fi Aradu' asa aproape de capitala ca sa ajungi si tu la i*******e?????sau ce te distrezi asa pe seama mea????

CRIS supararea imi trece doar daca stati fiecare la casa proprie, personala si privata si nu bateti bulevardu'cu cupiii dupa voi in timp ce io sumfar in fata leptoapei vazand poze cu voi TOATE, mai putin myself!na!

TECKY (da nu te duci la i*******e, da???)

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

RUXULEEEE baga un oki pe mess ca am o vorba secreta cu tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

A reusit si sa faca cateva cumparaturi cu amandoi cupii dupa ea

Vazut noutatile de pe picasa....

Xenia cu mami ei frumoasa

Marina super haioasa Sofi, frumoasa noua achizitie e ceva gen jumper? Pe unde i-a dat in cap sa intre ntz ntz....

Maria de dma serioasa rau...in poza cu mingea galbena presupun ca e la kineto???...ce frumos statea pe ea
mai sta in locul de joaca?

Andreea de ladymina la joaca

Nicholas de atb la mall

Alex de maitreyi pe.... sub pat

Cu vacantele....cu Alex am fost la mare pe la 1,6 ani, ce sa zic....la 10 eram in camera sa pape si sa faca nani, apoi mai ieseam la 5, stateam 2 ore, iar dush, papa iar ieseam cam pe la 20 , deja adormea instantaneu cand il asezam in carut (afara) si doarmea dus pana la 7 dimineata, bineinteles ca ne plimbam, asa cu el, dormind pana pe la 22.30-23.00

Cu David am fost la 2 luni ale sale, la munte.

Eu nu vreau sa plec fara ei, mai bine nu mai plec

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Iriss, si eu zic ca e cam plina piata...Doar daca intri pe o nisa ceva, ca asa, sa pui de toate...

Maitrey, nu stiu, si eu ma intreb...Poate acum isi descopera urechea, eu stiu???

Cris, asta cu pumnii in cap e tare...Dar oare de ce o face?Si nu plange?Eu zic ca nu- chinuiti pe Mihaita.Doar sunteti parintii lui si stiti ce si cum.Si pentru el cred ca e bine sa fie cu voi...Apa si nisipul ii vor placea.Eu o vad pe Anais cand simte apa de ocean sau nisipul, sau vede vreun pestisor

Carmenela!!!!!Sunt tare fericita pentru voi!!!!Si pentru tine cu ma-ma.Fie-ta e belea cat e de frumoasa!!

Da mai Ruxule, eu ma chinui de peste 1 an sa le invat cu vorbitul codat dar nu se prinde...Uite mai zilele trecute vorbea Ladymina de zapada, mai pune si Iriss poze cu kupii si cu o super zapada...Da cu biciu zic

Lasa Madut ca-ti aduce magnet de frigider de la San Francisco.Ce bine ca July nu mai vomita asa de tare!!

Vio sa ne spui ce si cum a fost la dr.Cum se simte pitica?Te ajut cu cubul, o sa-ti trimit niste poze

Vick, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai luminat la faza cu urechea.Eu chiar nu stiam despre ce e vorba si ce o apuca...

V

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Din ciclul "un miel pe zi face pofta de mancare" - Cristina- eu eram, nu Vio de la Timi. Nu-i bai sa stii

Ruxule- da mai, e chiar aproape- a 2-a la dreapta si am ajuns si eu la i*******e. Si cum adica vezi poze cu ele toate? Ca eu nu o sa fiu in poze. Ce eu nu contez pe-aici? Ihm? Is numa' de umplutura?Ihm? Ia zi? Si celelalte fete din alte orase cum sunt? Ihm? No las' ca dai tu cu pleaseeeeeeee forgiveeeeeeeeeee meeeeeeee amu'

Vedeti ca pe 5 aprilie vor fi vijelii si multi lupi rai pe-afara. Eu in locul vostru nu m-as duce la nicio i*******e

Pupicei

Mergi la inceput