Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 18
irolf1 spune:
neata!
Kimmy LA MULTI ANI! scuze pt intarziere
Ileana bine revenit!
Vorbiti de concediu
si noi planuim ceva. Am vrea sa mergem in Turcia, in acelasi loc unde am fost si acum 5 ani, mie mi-a placut mult acolo, dar sa vedem ca si mie mi-a dat ceva peste 1000 euro. http://www.kusturclub.com/Holiday_Village/
Cu degetelele si noi stam bine...in nas, urechi, gura si la ea si la mine, dar pe mine altceva ma omoara. abia mi-au trecut vanataile de pe san . suge si ma strange cu putere, ma ciuguleste de-mi vine sa urlu. eu ii dau mana la o parte, dar nimic tot acolo e bine parca framanta cozonaci
Laremi multumesc de sugestie, acum am luat castronul si papa foarte bine, s-a marit considerabil portia de la pranz.
Anka nasol cu mama ta, cat despre plecarea Elizei ar trebui ca ea sa fie cea care hotaraste ce sa faca. Au mai incercat si la mine socrii sa-l ia pe Alex sa doarma la ei asa sa se obisnuiasca ca pe urma sa-l las cu saptamanile
, cel putin asta era intetia, le-am spus clar ca nu vreau sa traiasca copilul cu impresia ca daca s-a nascut Andreea pe el o sa-l duc acolo. Nu a dormit noaptea acolo pana la Andreea, de ce sa o faca acum? Explicatiile astea au tinut de fiecare data. De plecat cu el pe undeva nu-mi fac griji ca nu se deplaseaza ei![]()
Va pup, ca s-a trezit domnita.
M&M spune:
Pica, sunt de acord cu tine...Deocamdata nu l-am luat pe Mihaita decat pana la Racari, unde stau parintii sotului. mmmm..PARIS!!!!
Ile, nasol.Paote din cauza d eluna plina???!!!
Misha, 
Carmen, cred ca din cauza fructelor din cereale a avut diaree. Felicitari pt "ma-ma"
Maitreyi si MIhaita doarme toata noaptea de la doua luni, cu mici exceptii , dar nu am avut curajul tau. Dar anul asta vrem sa mergem si la munte si la mare...
Mada!!!! Na, ca mi-am adus aminte de Rodna si parca tu ziceai ca ai fost acolo...Ce minunatie!!! Abia astept sa mai ajungem acolo, in Valea Vinului...
VA pup !! O zi buna...Mergem sa luam pasapaortele...
Cristina, mami de Mihaita 
oanasm spune:
vio sanatate puiutei!
cristina noi sigur vom merge in croatia la vara, in formatie completa (si mereu cred ca-l vom lua cu noi in excursii pe munte/la mare)...briza marii face bine oricui...cu atat mai mult unui bb de 1 an..aerosolii aia fac minuni
ooka io bagam piafen fiole (nu mergea mereu..da io am avut oaresce brobleme de genu' cluster headaches
..s'am urmat intr-un final un tratament-gresit de altfel-in urma unor investigatii la neuro
)
carmenela felicitari pt ma-ma..
Oana
de
Raul
anaxena spune:
buna dimineata
carmen felicitari pt mama si sunt sigura ca nu e nicio intoleranta la gluten
ileanna bine ai revenit
cu intalnirea sa inteleg ca este ok 5 aprilie????
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
pica1 spune:
Ile lavabila poate sa fie inflorita din mai multee motive: apa sau umezeala in zona (Nu stiu cum e la tine acolo. Pune mina pe perete si verifica daca e ud sau nu. Daca e ud e naspa ca trebuie sa depistezi cauza), alt motiv ar fi aplicarea vopselei la temperatura prea scazuta (fiecare tip de vopsea are conditii tehnice de aplicare, inclusiv conditii de temperatura; de ex. primul strat de lavabila se aplica la o distanta de cel putin 3 ore de la aplicarea amorsei, iar urmatorul strat de lavabila la inca 3 ore dupa aplicare aprimului. Amorsa si vopseaua trebuie aplicate la o temperatura de minim 15 grade. Inainte de aplicare vopseaua trebuie amestecata cu un mixer mecanic pina ce se obtine o vascozitate uniforma...bla, bla, bla), un alt motiv ar fi aplicarea de prea multe straturi...Cam asta ar fi cauzele care imi trec pprin minte. Partea nasola este remedierea...Trebuie sa fie curatata zona respectiva, facute reparatii, dat cu amorsa local, dar trebuie vopsit tot peretela ca sa nu fie diferente de nuanta intre locul cu pricina si restul peretelui. Cu scurgerea poate sa fie o treaba super simpla, la genul ca baga un sarpe de scurgere si o desfunda sau poate sa fie altceva mai complicat. Daca ai nevoie de HELP zi-i ca vin sa te ajut eu.
carmen nu stiu daca reactia de diaree poate sa fie de la cerealele respective. Vezi si tu daca continua sa faca diaree, bag-o cum a zis Oku pe zeama de orez.
pica1 spune:
Ana e ok intalnirea pe 5 aprilie.
Ma duc sa pregatesc iesirea, ca iar plecam in lume...mergem iar pina la Hornbach, pina in Carrefour si pe urma in parc sa ne dam in leagan si pe urma prin piata putin si mai vedem npoi pe unde bantuim astazi.
oanasm spune:
aa...vio despre rahitism..
-Manifestarile cele mai usor de observat sunt cele osoase. La nivelul craniului, se constata infundarea acestuia.
-La nivelul toracelui, apar asa numitele matanii-costale (mici umflaturi de o parte si de alta a sternului)- īntārziere de crestere - nanism rahitic. modificari osoase caracteristice la copil - īngrosarea extremitatilor; - matanii costale (īngrosarea jonctiunii condrocostale);
-Deformatii ale toracelui (sternul iese īn relief, iar coastele inferioare se īndeparteaza - torace īn carena); santul subcostal Harrison; deformatii craniene (proeminenta asimetrica a boselor frontale si parietale, aplatizare occipitala);
-Craniotabes - īnia o pauzarea osului occipital, senzatie de "minge de celuloid", semn tara valoare pāna la vārsta de 3 luni;
-Mentinerea deschisa a fontanelclor dupa 18 luni sau, uneori, craniostenoza; aparitia īntārziata a primilor incisivi (dupa 10 luni);
-Eruptie dentara incompleta nici dupa 3 ani;
-Abdomen destins de volum, datorita tonusului muscular scazut;
-Impingerea īn jos a ficatului si splinei prin deformarea toracica;
-Deformatii ale membrelor
Oana
de
Raul
ileanna spune:
pica doctor esti nene!
irolf si xena ms 
xena apropo. M-am nimerit si io intr-un coafor vizavi de ProstTv ca deh, acolo am dentistul si fac si io de toate pe unde ma aflu si cand ma aflu. M-am vopsit, si a fost prima oara in viata cand m-a intrebat o coafeza daca vreau sa imi vopsesc doar radacinile sau tot parul. Am ramas proasta si dupa aia am inceput sa ma ghindesc. Bai mi se pare logic sa nu vopsesti mereu tot parul (io ma fac negru din saten inchis) dar zau daca mi-a trecut vreodata prin bibilica. Tu ce zici?
Gata, am taiat-o la dentist!
ariadnabr spune:
Buna dimineata,
Intru scurt, sa va zic ca am vb aseara cu Mada, e bine, insa super busy cu fetele...Ami e maraici, probabil mai vine un dintisor...Ari inca se lupta cu raceala...asa ca, nu are timp de net. Am prins-o la tel aseara 3 minute si-a trebuit sa plece ca plangea fata. I-am transmis ca va e dor de ea si pupici si urari de sanatate de la voi. 

Noi suntem bine, oarecum...ne luptam cu mega muci, e pe un antibiotic usor dar dimineata vreau sa spun ca scot un car de muci! 
Vestea buna e ca antibioticul a rarit frecventa vomei, ma gandesc si io ca asta e semn bun...
Maine din nou la medic si vedem daca ne da un medicament anti-voma mai puternic sau nu...Ultima cantarire zice 7,7 kg, insa cu cateva zile am cantarit-o acasa si avea 7,8 kg
deci slabeste de la raceala asta pacatoasa...
Io-s singura iar cu ele, Mick e in San Francisco - rupe-i-as cioarele!!
De vreo cateva zile am o durere masiva de cap...care nu trece cu nika...
asa ca-s iar nervoasa si cu onor dorseu' in sus. Ei...trece ea si asta...nu?? 
Anyway...
Pup si la mai mare! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ankalaura spune:
Helou
O sa ma scuzati ca nu am vazut nici filme nici poze si nici nimic ![]()
Am citit in diagonala.
Nu am timp de nimic...
Barbatu-miu cica e in concediu, dar de cand e in concediu lucreaza de acasa si acuma e la serviciu 
Ieri am pierdut toata ziua cu sarbatorile lu' peshte 
Avem dintele nr trei, si ieri a dormit si ea 2 ore juma' dupa-amiaza, dar azi dimi s-a trezit la 7. Oricum, mai bun asa decat ora 6 de pana acum...
Cu reclamatia - ce daca nu rezolv nimic. Lasa sa fac tam-tam! Macar daca ar face toti tam-tam, poate s-ar schimba ceva... Niste idioti!
ma sufoc in tara asta si nu fac decat sa ma rog sa plec mai repede, oriunde si oricum!
CRIS - cu vacanta... Fa asa cum simti tu.
Eu personal, decat sa plec fara copii, mai bine stau acasa.
Avem prieteni insa care nu concep sa plece CU copiii.
Fiecare cu parerea lui.
Noi, fara copii nu ne gasim locul.
Eliza avea 4 ani jumate si ne-au zis o gramada, ca de ce o ducem la Disneyland, ca nu o sa tina minte
Sincer, a fost cea mai buna idee sa mergem, a fost atat de fericita, si isi doreste sa revenim.
Dincolo de vacanta in sine, a fost cu noi, poate asta a fost chiar mai important decat sa ne urcam pe Arcul de Triumf de la Paris....