Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ema Bia se culca inainte la 8.30 si dormea pana la 9,acum se culca la 9.30-10 si la maxim 7.40 e fresh,dar de obicei la 7....Iart ziua nu are decat un somn de 2 maxim si rar de tot de 3 ore

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-New
Video-New
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

uf,ce ti- e si cu matinalii astia. lasa ca vom trage de ei sa-i trezim cand ii vom duce la gradinita, hihi

Lala eu in principiu hainute frumi de fetite am vazut la magazinul zara- e in mall plaza si mall baneasa.

Stankut eu i-am dat de exemplu avocado de curand, cate un pic pana am ajuns la maxim un sfert de fruct, mai mult nu vreau sa i dau ca e greut.
Inca nu am incercat miere&co.
E interesant sa citesc despre meniurile clopoteilor ca uneori sunt in pana de idei. cam asa papam si noi, dar carnita cu legume e in jur de 200 g la noi.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Apropo de mop cu lavete de unica folosinta, umede ,uscate indiferent, sa imi spuneti si mie fetelor daca stiti sa existe asa ceva de cumparat la noi.

Cunosc eu un "mop" mai eficient, dar nu-l imprumut :-)) Fiica-mea si orice servetel / carpa care ii cade in mana :-)))) Eu marturisesc ca atunci cand mai sunt scame pe jos sterg numai in zonele "afectate" cu servetele de bebe. Iar Sofia abia asteapta sa frece si ea podeaua cu vreun servetel, s-a facut tare vrednicuta. Acum doua zile eram in lift, ne intorceam de la plimbare, si-a scos caciulita si a inceput sa stearga peretii liftului. Tati cica: eu nu pot sa vad asa ceva!!!

Dar, dupa cum spuneam, o tin pentru mine ca mi-e de ajutor :-))))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

TARE
Eu am aspirator...nimic nu ramane neobservat si inevitabil gustat de Vlad.

Si pe fii-mea o culcam devreme...uneori la 18, maxim la 20...trageam de ea dar era varza si inevitabil se trezea devreme...acum o culc la 21 dar trezitul a ramas la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Haide, Dana!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati admirat printesa

Vera,Ramo,Stancutza,Aurel cris,Ciumpilika

Roli,distractie placuta!

Am vazut si poze,ciumpilika,ai un ajutor de nadejde,face pereche buna cu Sonia,ea imprastie,el face curatenie

Am vazut-o si pe Ioana,ce vesela era in masina!

ioiiiiiiiii,cum zice ardeleanu,ziceam la amiaza ca nu mai pot dar iata-ma la sfarsitul zilei,asteptand o noua dimineata,un nou suras,o noua imbratisare,imi e greu,mult mai greu ca si cand era bb mic,dar sincer nu as sti ce as face daca nu ar fi,nu pot sa zic ca am un copil rau,dar e energic,vioi,curios sa descopere mediul inconjurator,si sincer chiar daca primesc zeci de suturi pe zi in operatie,chiar daca de abia urc cu bebe,chiar daca imi intoarce casa cu fundul in sus ,suport orice,doar sa nu fie bolnava,pana la urma toate trec...,se implineste zilele urmatoare un an de la marea incercare pe care am trecut-0,nu ma simt bine dar ii multumesc lui DD ca sunt in viata si ma bucur de fiecare secunda petrecuta alaturi de familia mea

Ziceam zilele trecute ca daca intru si eu in butoi,da pe din afara asa ca ma chinui pe marginea lui sa nu ma afund

Ma duc sa scot majoretele pt Dana,sincer vroiam mult sa ma alatur de gravidutele de pe lista luna aceasta dar se pare ca cineva acolo sus are alte planuri pt noi,poate luna viitoare

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

DANA

sa ai o nastere usoara,rapida si un sanatos,macacios si fara colici

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Dana, deci maine? Iti urez inca o data nastere usoara si abia astept sa vad poze cu bebe Darius cand vin de la munte.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Danutza

BB Darius

Doamne ce putzin mai e..... .
Danutza sa ai o zi minunata maine, o nastere rapida si frumoasa si bb Darius sanatos, cumintel si frumos, ca si fratiorii.
Suntem cu gandul la tine si te imbratisam tare, tare.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Asa...Am niste intrebari legate de alimentatie, poate stiti voi:

Cand le putem da piticeilor masline (light, sa nu fie prea sarate) sau gatite, de ex in mancarica de praz cu masline?

Voi le dati bebelacilor constant miere, sau polen, sau tinctura de propolis? Sunt alergenice (ultimele 2) la varsta asta?

E o problema daca micul nostru dejun e format doar din lapte plus cereale? Ar trebui sa-i mai dau inca ceva? Programul nostru de masa e f cuminte:

- 7 dimineata 300 ml lapte, eventual cu cereale
- 10 gustare fruct: mar copt sau banana (rar papa una intreaga)
- 14: masa pranz , cam 300 grame
- 17.30 gustare: iaurt cu 3-4 masuri cereale
- 20.00: lapte simplu, bea cam 200 ml de regula, desi eu ii fac mai mult.

Mie mie se pare un meniu echilibrat si Sofia creste bine asa, voi ati schimba ceva?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancutza meniul lui Andrei e aproape identic cu singura diferenta ca el papa si seara cereale cu lapte - 270 la lingurita .
A si o banana intreaga ca e favorita lui.

Eu ii mai dau sa guste din ce papam noi : omleta, salate, soldatei dar astea nu sunt mese ci mai mult initiere in diverse texturi

Si el se culca la 20.30 seara si se scoala pe la 7.00 cand intru sa il scol pe Bogdan sa mearga la scoala.

Masline daca accepta ii poti da .
Propolis si miere eu inca nu i-am dat dar cred ca sunt ok.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Stankuta daca s-ar culca si copiii nostri mai tarziu nu ar mai fi asa matinali, si eu astept cu nerabdare shimbarea orei, chiar vorbeam cu sotul despre asta zilele trecute. Milan de ex azi doarme de la 18.45, am venit obositi din parc, a gustat ceva si era marait, zic hai sa-l pun la un somnic scurt, de unde, inca nu s-a trezit sa-i dau macar laptele ce este pregatit, de baita nu mai vb. Se va trezi curand insa pt laptic.Merge f mult prin toata casa, facem km purtati de manuta si cred ca de aceea cade lat.
Maine dim iar o sa ma ia ca din oala la 6-7. dar e asa dulce, de cateva dimineti la trezire ma striga mama, mama, cum sa nu te topesti!

Sa crezi tu ca nu se scoala devreme daca se culca tarziu
Iti spun eu dintr-o vasta experienta ca unii sunt programati genetic sa se trezeasca in zori . Cel mare al meu dupa noaptea de Revelion petrecuta pana la 4.00 dimineata s-a trezit la 8.00
Si nu e singurul exemplu.

Pe de alta parte eu sunt adepta conceptului ca somnul cel mai benefic pentru creier este inainte de miezul noptii. Asa ca la mine ambii copii s-au culcat/ se culca devreme.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput