Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 21
ciumpilika spune:
Multumim frumos pentru vizionarea pozelor, daca aveti timp avem si un filmulet sa vedeti o repriza de ras, era pe sfarsite dar tot am prins ceva
.![]()
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciumpilika Multumim frumos pentru vizionarea pozelor, daca aveti timp avem si un filmulet sa vedeti o repriza de ras, era pe sfarsite dar tot am prins ceva .Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community |
Ce frumos rade David, dragul de el..

Ce faceati de radea cu asa pofta?
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
godzila spune:
| citat din mesajul lui ciumpilika Avem si noi poze noi, sper sa se vada. Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community |
Bravo mamico, invata-l de mic cu smotrul
...daca aveam fetita ti-l peteam...plus ca e fff frumos.
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Sofia doarme de la 8. Abia astept sa se schimbe ora duminica, atunci o sa se culce la 9 :-) Ca prea comenteaza tota lumea: aoleu, dar nu o culci prea devreme? Pai eu ce sa-i fac, daca se invarte numai in picioarele mele, maraie si incearca sa se culce pe podea, si asta de la 7 seara? Mi se pare si normal, ca ora ei de trezire dimineata e in jur de 6 :-))))
Am vazut atatea poze frumoase, ca am ametit. Printesele din V tarii: Iris, Alexia si Sonia, blondute si cu ochi albastri, parca ar fi surori! Ioana am vazut ca papa pufuleti in balansoar, iar papusica Bianca a calatorit departe - Scotia pare o tarisoara tare frumoasa, dar vremea se arata naspa :-)
Apropo de vreme, mie mi se pare ca nu mai vine primavara odata. iarna asta mi s-a parut nesfarsita.
Bona noastra imi zicea cu mandrie azi ca Sofia e unul din copilasii cel mai lejer imbracati din parc :-) Ca multi n-au renuntat nici la fular...??? Adevarul este ca ii dau o caciulita de bumbac, subtire ca un tricou, si e ok. In w/e am ramas mirata sa vad in parc copii cu caciuli groase, si mai aveau si gluga deasupra. Dar, fiecare parinte face cum crede mai bine.
Grati, am vazut ce ai postat despre gladiol :-) sper sa fie doar o faza si sa redevina mancacios. Eu am citit ca dupa varsta de un an, laptele (indiferent ca e de mama sau formula) nu mai e suficient ca principal aliment, nemaifiind asa important in crestere, intrucat acum rolul principal in crestere il are papa solida. Iaurtelul nu ii place? Eu i-l dau Sofiei zilnic, la ora 5, cu 4 masuri de cereale bio de la Milupa, se face gros ca branza de vaci si il adora! Il mananca intr-o super viteza. Sofia ar mai manca cu placere si carnita de pui goala (fiarta, ma rog) dar nu ii dau decat extrem de rar. Cateodata mai cedez si dimineata ii dau putina carne de pui fiarta (nu sunca, inca nu i-am dat) cu bucatele mici de paine, si asa ii place. Dar altfel ea la mic dejun primeste lapte (cam 300 ml). Ce nu bea, ii fac cu cereale.
Si in ultima luna cred ca a luat aproape 400 grame, nu prea mai are probleme cu kaki, doarme mai bine noaptea si a cam scapat si de mamo-dependenta. Da Doamne s-o tina!
Cristina, imi pare rau ca te chinuie piticuta frumoasa, stiu cat de greu e, mai ales ca la voi dureaza de cateva luni bune... La Sofia sunt aproape sigura ca a fost disconfort de la burtica (crampe sau colici). Poti sa iei in calcul si asa ceva. Colicii se pot prelungi inspre un an la unii copii. Eu acum ii dau seara Bonnisan si e ok pt ea.
Fetelor, aveam niste intrebari vitale, dar trebuie sa revin pt ca deja e super placinta.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
emabucuresti spune:
asaa, am vazut pozici cu o blondina frumoasa Alexia de Codruta ,
un filmulet cu Ioana alinei de ct , cum canta ea cu mami in leagan si filmuletul cu hohotele de ras ale lui David al claudiei
Apropo de mop cu lavete de unica folosinta, umede ,uscate indiferent, sa imi spuneti si mie fetelor daca stiti sa existe asa ceva de cumparat la noi.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
stancutza spune:
Asa...Am niste intrebari legate de alimentatie, poate stiti voi:
Cand le putem da piticeilor masline (light, sa nu fie prea sarate) sau gatite, de ex in mancarica de praz cu masline?
Voi le dati bebelacilor constant miere, sau polen, sau tinctura de propolis? Sunt alergenice (ultimele 2) la varsta asta?
E o problema daca micul nostru dejun e format doar din lapte plus cereale? Ar trebui sa-i mai dau inca ceva? Programul nostru de masa e f cuminte:
- 7 dimineata 300 ml lapte, eventual cu cereale
- 10 gustare fruct: mar copt sau banana (rar papa una intreaga)
- 14: masa pranz , cam 300 grame
- 17.30 gustare: iaurt cu 3-4 masuri cereale
- 20.00: lapte simplu, bea cam 200 ml de regula, desi eu ii fac mai mult.
Mie mie se pare un meniu echilibrat si Sofia creste bine asa, voi ati schimba ceva?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Apropo de mop cu lavete de unica folosinta, umede ,uscate indiferent, sa imi spuneti si mie fetelor daca stiti sa existe asa ceva de cumparat la noi. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Cunosc eu un "mop" mai eficient, dar nu-l imprumut :-)) Fiica-mea si orice servetel / carpa care ii cade in mana :-)))) Eu marturisesc ca atunci cand mai sunt scame pe jos sterg numai in zonele "afectate" cu servetele de bebe. Iar Sofia abia asteapta sa frece si ea podeaua cu vreun servetel, s-a facut tare vrednicuta. Acum doua zile eram in lift, ne intorceam de la plimbare, si-a scos caciulita si a inceput sa stearga peretii liftului. Tati cica: eu nu pot sa vad asa ceva!!!
Dar, dupa cum spuneam, o tin pentru mine ca mi-e de ajutor :-))))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
Povestea nasterii Sofiei
emabucuresti spune:
Stankuta daca s-ar culca si copiii nostri mai tarziu nu ar mai fi asa matinali, si eu astept cu nerabdare shimbarea orei, chiar vorbeam cu sotul despre asta zilele trecute. Milan de ex azi doarme de la 18.45, am venit obositi din parc, a gustat ceva si era marait, zic hai sa-l pun la un somnic scurt, de unde, inca nu s-a trezit sa-i dau macar laptele ce este pregatit, de baita nu mai vb. Se va trezi curand insa pt laptic.Merge f mult prin toata casa, facem km purtati de manuta si cred ca de aceea cade lat.
Maine dim iar o sa ma ia ca din oala la 6-7. dar e asa dulce, de cateva dimineti la trezire ma striga mama, mama, cum sa nu te topesti!
emabucuresti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Cunosc eu un "mop" mai eficient, dar nu-l imprumut :-)) Fiica-mea si orice servetel / carpa care ii cade in mana :-)))) Eu marturisesc ca atunci cand mai sunt scame pe jos sterg numai in zonele "afectate" cu servetele de bebe. Iar Sofia abia asteapta sa frece si ea podeaua cu vreun servetel, s-a facut tare vrednicuta. Acum doua zile eram in lift, ne intorceam de la plimbare, si-a scos caciulita si a inceput sa stearga peretii liftului. Tati cica: eu nu pot sa vad asa ceva!!! Dar, dupa cum spuneam, o tin pentru mine ca mi-e de ajutor :-)))))) Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
hihihi

LaLa_20 spune:
Bia papa asa:
7-7.30:210 ml lapte,uneori mai primeste o felie de paine cu unt
10: gustare-fructe,proaspete si rar din compot
14: pranz - mancarica de legume cu carne-cam 300 gr
17:dustare -un iaurt mic sau un sanwish,uneori 2 crochete
19:cina- budinca sau soteuri de legume
21-21.30: 270 ml lapte
Programul e impus de ea,si intre mese rar de tot mai primeste ceva,ca eu zic ca e suficient...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-New
Video-New
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!