Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela eu sunt suparata...L-am masurat bine azi pe Tudor si are 76cm si la kg...8650gr...groaznic! E un tzantzar! Acum 3 sapt avea 9000gr...fara pishu probabil 8900gr...de atunci insa face greva foamei...doar tzitzi si max 100gr mancarica de 3 ori pe zi. Ce fac eu cu gladiolul meu? Cred ca tre sa-l intarc si sa-l bag pe ceva cereale. Asa e fortzos, se catzara, ridica o tulumba de 2kg, taraie peste tot...pare si istetz (a invatat sa sufle nasul) dar de vorbit pe romaneste tot nu o face...nici macar nu-l intereseaza.... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Daca te consoleaza cu ceva mai detin si eu un "gladiol" cu 84 cm si 9.100 gr.

Acum cu alaptatul eu nu stiu ce sa te sfatuiesc
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
roli25 spune:
Ven si a mea e tot genul"ci si-a facut copii sa si-i creasca"...in schimb maria sa a locuit cu maica-sa, iar de baieti s-a ocupat cam cat se ocupa si de nepoti! Eu una n-o sun niciodata, sa o roage fi-su si daca e sa ii ducem la mama sau sa vina ea eu o rog, nu el. Da mama nu asteapta sa fie rugata, ca si-a dorit nepotii astia ca pe nu stiu ce si oricum ea m-a crescut singura fara nici un ajutor.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciumpilika
Eu sunt de acord, ar fi super bine, poate vine si caldura mai multa Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK |
Eu cu placere as veni dar din pacate noi mergem inca doar dimineata devreme ca doarme piciul de la 10.30
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Roli merg si eu o tura , suntem in aceiasi situatie 
Oricum eu iti doresc sa petreci frumos la munte si sa te relaxezi 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
cati_magureanu spune:
Salutare! N-am mai intrat pe aici de ceva vreme...Maine este marea zi a plecarii spre Romania! Trimiteti un gand bun si catre noi sa ajungem cu bine!
Va scriu un ultim mesaj si va imbratisez, caci nu voi mai avea calculator pentru ceva timp! Sper sa reusim sa ne intalnim in perioada cat voi fi in tara!
Va pup si va doresc numai bine!
Dana, nastere usoara!
La multi ani tuturor clopoteilor care implinesc un numar de luni in perioada urmatoare!
Sarbatori fericite!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
emabucuresti spune:
Ciumpilik am vazut poze cu David la baita si apoi harnicut nevoie mare! Mopul cu care isi face dulcicul tau de lucru are lavete de unica folosinta? daca da , da mi te rog detalii, de cand caut asa ceva..
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
CatiM drum bun si distractie frumoasa pe meleagurile natale!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
LaLa_20 spune:
Hello!
Zuze de bucuresti am si eu o rugaminte...a-ti vazut pe undeva vreu pardesiu mai lungut de preferabil modelul gogosarel...vrea mama sa-i ia buburuzei si nu gaseste nimic...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-New
Video-New
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ioanact spune:
Buna seara!
danonique NASTERE USOARA! 
cati magureanu drum bun! sa ajungeti cu bine pe meleaguri roamnesti. SARBATORI FERICITE! 
ciumpilika am vazut si eu pozele, ai un ajutor de nadejde..
Poza asta imi place cel m mult. E un scump.
Am fost si noi azi afara (nu puteam sa ratam o asa zi frumoasa), si am facut cateva poze, 3 sunt facute ieri..
ALBUM
Asa creste IOANA!
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ciumpilika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Ciumpilik am vazut poze cu David la baita si apoi harnicut nevoie mare! Mopul cu care isi face dulcicul tau de lucru are lavete de unica folosinta? daca da , da mi te rog detalii, de cand caut asa ceva.. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Ema, lavetele cu care face David curatenie sunt de unica folosinta sunt doar pentru pref si adunat scamele, nu se uda si sunt aduse din Italia. Poate ca sunt si pe la noi nu stiu sa iti spun.
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community