Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

eu sunt suparata...L-am masurat bine azi pe Tudor si are 76cm si la kg...8650gr...groaznic! E un tzantzar! Acum 3 sapt avea 9000gr...fara pishu probabil 8900gr...de atunci insa face greva foamei...doar tzitzi si max 100gr mancarica de 3 ori pe zi. Ce fac eu cu gladiolul meu? Cred ca tre sa-l intarc si sa-l bag pe ceva cereale. Asa e fortzos, se catzara, ridica o tulumba de 2kg, taraie peste tot...pare si istetz (a invatat sa sufle nasul) dar de vorbit pe romaneste tot nu o face...nici macar nu-l intereseaza....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Daca te consoleaza cu ceva mai detin si eu un "gladiol" cu 84 cm si 9.100 gr.
Acum cu alaptatul eu nu stiu ce sa te sfatuiesc

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ven si a mea e tot genul"ci si-a facut copii sa si-i creasca"...in schimb maria sa a locuit cu maica-sa, iar de baieti s-a ocupat cam cat se ocupa si de nepoti! Eu una n-o sun niciodata, sa o roage fi-su si daca e sa ii ducem la mama sau sa vina ea eu o rog, nu el. Da mama nu asteapta sa fie rugata, ca si-a dorit nepotii astia ca pe nu stiu ce si oricum ea m-a crescut singura fara nici un ajutor.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Claudia (ciumpilika) poate reusim saptamana viitoare sa organizam o iesire in parcul IOR ca e aproape de mai multa lume. Adica LalaD, Simona(Gatta), Mary, si mai erau fete care stateau prin zona. Ce ziceti fetelor ne vedem???

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Eu sunt de acord, ar fi super bine, poate vine si caldura mai multa ca m-am saturat de frigul asta.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Eu cu placere as veni dar din pacate noi mergem inca doar dimineata devreme ca doarme piciul de la 10.30 iar dupa amiaza nu pot .

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Roli merg si eu o tura , suntem in aceiasi situatie

Oricum eu iti doresc sa petreci frumos la munte si sa te relaxezi

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salutare! N-am mai intrat pe aici de ceva vreme...Maine este marea zi a plecarii spre Romania! Trimiteti un gand bun si catre noi sa ajungem cu bine!
Va scriu un ultim mesaj si va imbratisez, caci nu voi mai avea calculator pentru ceva timp! Sper sa reusim sa ne intalnim in perioada cat voi fi in tara!

Va pup si va doresc numai bine!

Dana, nastere usoara!

La multi ani tuturor clopoteilor care implinesc un numar de luni in perioada urmatoare!

Sarbatori fericite!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ciumpilik am vazut poze cu David la baita si apoi harnicut nevoie mare! Mopul cu care isi face dulcicul tau de lucru are lavete de unica folosinta? daca da , da mi te rog detalii, de cand caut asa ceva..

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

CatiM drum bun si distractie frumoasa pe meleagurile natale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Zuze de bucuresti am si eu o rugaminte...a-ti vazut pe undeva vreu pardesiu mai lungut de preferabil modelul gogosarel...vrea mama sa-i ia buburuzei si nu gaseste nimic...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-New
Video-New
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

danonique NASTERE USOARA!
cati magureanu drum bun! sa ajungeti cu bine pe meleaguri roamnesti. SARBATORI FERICITE!
ciumpilika am vazut si eu pozele, ai un ajutor de nadejde..Poza asta imi place cel m mult. E un scump.

Am fost si noi azi afara (nu puteam sa ratam o asa zi frumoasa), si am facut cateva poze, 3 sunt facute ieri..

ALBUM
Asa creste IOANA!

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Ciumpilik am vazut poze cu David la baita si apoi harnicut nevoie mare! Mopul cu care isi face dulcicul tau de lucru are lavete de unica folosinta? daca da , da mi te rog detalii, de cand caut asa ceva..

Ema, lavetele cu care face David curatenie sunt de unica folosinta sunt doar pentru pref si adunat scamele, nu se uda si sunt aduse din Italia. Poate ca sunt si pe la noi nu stiu sa iti spun.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community

Mergi la inceput