Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu sunt suparata...L-am masurat bine azi pe Tudor si are 76cm si la kg...8650gr...groaznic! E un tzantzar! Acum 3 sapt avea 9000gr...fara pishu probabil 8900gr...de atunci insa face greva foamei...doar tzitzi si max 100gr mancarica de 3 ori pe zi. Ce fac eu cu gladiolul meu? Cred ca tre sa-l intarc si sa-l bag pe ceva cereale. Asa e fortzos, se catzara, ridica o tulumba de 2kg, taraie peste tot...pare si istetz (a invatat sa sufle nasul) dar de vorbit pe romaneste tot nu o face...nici macar nu-l intereseaza....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

eu sunt suparata...L-am masurat bine azi pe Tudor si are 76cm si la kg...8650gr...groaznic! E un tzantzar! Acum 3 sapt avea 9000gr...fara pishu probabil 8900gr...de atunci insa face greva foamei...doar tzitzi si max 100gr mancarica de 3 ori pe zi. Ce fac eu cu gladiolul meu? Cred ca tre sa-l intarc si sa-l bag pe ceva cereale. Asa e fortzos, se catzara, ridica o tulumba de 2kg, taraie peste tot...pare si istetz (a invatat sa sufle nasul) dar de vorbit pe romaneste tot nu o face...nici macar nu-l intereseaza....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati nu stiu ce sa zic...fa ce crezi mai bine...insa nu cred ca va lua in greutate daca il intzarci...asa am patit si cu fii-mea si tot slabutza a fost si dupa intzarcare...poate e o chestie genetica. El de cate ori suge acum? gladiolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am terminat bagaju si asteptam sa vina baietii de la gradi (sotu si Marc). Cand il sun pe sot sa-i aduc aminte (ca asa fac tot timpul), imi zice ca da, da mai sta putin la birou...la ora 6 jumate!!!...m-am umplut de nervi...sa ramana Marc ultimul la gradi...si-mi zice ca nu pricepe de ce tot timpul tb sa-l ia el pe Marc...auziti si voi...pai cum? Sa ma duc eu cu Andrei in tramvai???...l-am intrebat de ce nu o trimite pe maica-sa care e la 2 statii de tramvai de gradi si -mi raspunde ca nu stie de ce!!!!....e spuneti si voi ca tremur de nervi...ca sa nu mai zic ca soacra-mea de bunvoie nu s-ar oferi odata sa mearga la gradi...ca deh...ea are alte preocupari...shopping, coafor si vizite....

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai fetelor sunt eu nebuna? Soacra-mea asta e o pretioasa dom'le, pana si fi-su pana o roaga ceva se codeste de 7 ori.
Pai maica-mea nu ar sta o clipa pe ganduri si a venit la mine zi de zi 2 ani si ceva....da aobosit saraca si ar veni si acum da i-am interzis sa mai calareasca metroul de la un cap la altul cand o vad ca i se subrezeste sanatatea si o vad cum ajunge la mine sufland greu.
Nu mai vreau s-o chinui, da soacra-mea asta e ceva de speriat, nu a fost o data sa fie solicitata si sa nu strambe din nas.
Iar pe fi-su la invatat bine, ca vad ca ii e mare tarsha sa apeleze
Hai ca m-am incins rau, simt ca-mi crapa capul de nervi...ma duc la o

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Roli, parca o descrii pe a mea (socrosenie)....tot asa se codeste si al meu, si de cele mai multe ori mai bine nu o intreaba/roaga....ultima oara a fost de Revelion, ea era acasa, iar el si-a facut vreo luna curaj sa-i zica ca tre' sa stea cu copiii 1 NOAPTE (de fapt, de la 21:00 la 04:00). A stat, dar prima intrebare a fost: "Cu amandoi??" Nu, ca pe unul il dau amanet, sa nu-ti fie tie prea greu....
Oricum, pe Mathias nu a reusit sa-l culce decat in carucior, l-am gasit la 4 dimineata amortit saracu

In fine....Ea e ceva de genul (din ce am citit-o eu, in fata nu mi-a zis-o - inca ): cine si-a facut copii sa si-i creasca! Ca pe ea au ajutat-o amandoua bunicile, a avut parte de o soacra - painea lui Dumnezeu.......dar ce conteaza?!
Ea sa se distreze ea, de cate ori vine in Ro, ce conteaza ca fi-su cu nevasta-sa se dau de ceasul mortii si au ajuns sa-si scoata ochii zi de zi din cauza de stres si frustrare.....

Si .... tu fumezi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Claudia (ciumpilika) poate reusim saptamana viitoare sa organizam o iesire in parcul IOR ca e aproape de mai multa lume. Adica LalaD, Simona(Gatta), Mary, si mai erau fete care stateau prin zona. Ce ziceti fetelor ne vedem???

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Eu sunt de acord, ar fi super bine, poate vine si caldura mai multa ca m-am saturat de frigul asta.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Uff, apuc si eu sa spun "buna seara" ?!
Am tare mult de lucru zilele astea.... Nu apuc sa termin ce am in lucru ca deja sunt "incarcata" cu lucrari noi.
Sincera sa fiu nu m-as plange pentru ca-mi place ce fac insa prea ma tine "departe" de voi...

Astazi cand am ajuns la birou am apucat sa citesc putine pagini din urma dar nu am mai reusit sa scriu si vreun rand...
Am intrat acum cu misiunea clara pe care mi-am atribuit-o singura sa-i urez si eu toate cele bune lui danuta noastra

Deci, vine ziua cea mare ?! Sau a venit deja...?!

DA-NU-TA
DA-NU-TA
DA-NU-TA

SA AI O NASTERE USOARA-USOARA!!!! SA-TI STRANGI IN BRATE BEBELUL SANATOS, FRUMOS SI CUMINTE !!!!!

Gata, s-a dus pauza mea....
nu ma mai lasa sa scriu...

jhd
va pup pe toate si mi-e dor de voi

bine ai venit codruta!!! ai o fetita minunata! asa de dulce.. cu niste ochisori asa de frumosi....
"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Codruta bine ati venit!

Dana iti tin pumnii sa decurga totul ca la carte, usor si bine! Sunt convinsa ca asa va fi, ai deja doua experiente frumoase la activ.

sanatate multa clopoteilor bolnaviori!

Weekend placut la munte Roli si distractie frumoasa! despre soacra, uf, imi pare rau ca iti e de asa putin ajutor.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Grati daca dr nu isi face griji, lasa, sanatos sa fie, si poate cand o sa se mai mareasca un pic o sa faci un joculet cu el si Ozi la masa, cine papa tot,sa se indemne la mancat mai cu spor.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Avem si noi poze noi, sper sa se vada.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community

Mergi la inceput