Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 18
ciumpilika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Ciumpilika, noi am primit banutii luna asta. Da nu suntem din Bucuresti! Voiam sa intreb si eu ceva legat de asta: nu ar trebui sa primim si ceva hartie, o decizie, adresa, prin care sa ne informeze care e valoarea indemnizatiei in urma recalcularii? A primit cineva asa ceva? Ca eu m-am trezit doar cu banii pe card. Bine, am dedus eu cam cat ar fi, dar totusi....Sa nu ma apuc sa sun pe acolo degeaba, ca nu am chef de nervi (niciodata nu am reusit sa ii prind decat dupa o juma de ora de sunat).Codruta mami de Alexia (21.01.2008) |
Super de tine ca ai primit banutii, legat de ce ar tb sa primim acasa, eu am citit pe net ca unele fete au primit o decizie cu valoarea indemnizatiei si dupa banii, altele asa ca tine direct banii, in Bucuresti nu stiu pe nimeni nici cu decizie nici cu bani

Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
rlc_sandor spune:
Iulia,multumesc de link,nu stiu pune albumele sa se vada
Ellenuta,
Am venit de la plimbare,am papat iar acum doarme,ma duc sa strang prin camera ca nu o sa recunoasca tati casa cand vine
,are Sonia un dar de a imprastia lucrurile
,nu se joaca cu jucariile,le scoate repede pe rand din cos si le da pace
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
danonique spune:
M-am intors de pe drumuri.Am fost la manichiura si pedichiura,la posta,la un magazin de telefoane,la cateva magazine cu hainute pt copii si nici un semn de nastere.Merg ca o rata si parca nu mai am loc nicaieri de butra.De ieri am inceput sa pierd din dopul gelatinos si mi-am zis ca daca ma fortez putin azi poate mi se va declansa singur travaliul.Deja cei care nu m-au sunat de cateva luni au inceput sa ma sune sa vada daca am nascut si cand le spun ca nu ma intreaba prosteste "de ce"?Pana si preotul de la biserica ortodoxa de aici l-a sunat ieri pe sotul meu sa vada daca a venit bebe.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
38+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ciumpilika spune:
Eu plec din nou afara cu piciul, am mancat de pranz si parca e pacat sa stau in casa acum ca e mai bine afara. Mergem in parc la Titanii, langa policlinica Titan, de obicei, poate ne vedem cu cineva pe acolo zilele astea ?
Poate reusesc sa mai intru diseara, 

.
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
godzila spune:
Dana cred ca abia astepti intalnirea cu bb. Mai e atat de putin...im amintesc ce emotii aveam eu
Roli dstractie placuta la munte.
Eu primesc aceasi suma...statul roman mi-a tras tzeapa... facand un calcul cam de 80 mil...cand am ramas insarcinata cu Iulia era legea cu 8 respectiv 6 mil iar la Vlad a ramas la fel
pt ca se iau in calcul lunile de dinainte de a ramane insarcinata cu el
Asta sa fie baiul...am nascut intr-un momnt prost![]()
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rlc_sandor Iulia,multumesc de link,nu stiu pune albumele sa se vada ![]() Ellenuta, ![]() Am venit de la plimbare,am papat iar acum doarme,ma duc sa strang prin camera ca nu o sa recunoasca tati casa cand vine ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Superba Sonia
, se vede ca e o mare scotocitoare. Cred ca jocul preferat la varsta asta e sa scoata si sa bage lucruri in\din diverse locuri.
miky_mamica spune:
Claudia (ciumpilika) poate reusim saptamana viitoare sa organizam o iesire in parcul IOR ca e aproape de mai multa lume. Adica LalaD, Simona(Gatta), Mary, si mai erau fete care stateau prin zona. Ce ziceti fetelor ne vedem???
ramonab spune:
Raluca am vazut cotrobaitoarea ta [:)))]Da nu-s rele la gust servetelele alea? Razvi inca nu a prins gustul lor, de si ar fi vrut el.
Si el imprastie jucariile in toata casa (bine ca nu e mare)Ii un tambalau la mine pana se culca de nu mai am pe unde sa calc.
Aurel_cris am vazut si pozicile voastre din Scotland.Foarte frumos pe unde ati umblat.Ce bine de voi.
Roli sa va simtiti bine la munte, sa aveti vreme frumoasa.
Va asteptam cu drag inapoi sa ne aratati pozici.
Danuca ai ajuns sa te rogi de Darius sa iasa.
Ma bucur ca ai fost sa te relaxezi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
gabrittza spune:
servetelele umede sunt si pasiunea dariei.isi lustruieste dintii si limba dupa fiecare masa.nu stiu cum o suporta gustul ala.ea daca vreau sa o sterg la gura scoate si limba
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
aurel_cris spune:
DANONIQUE uaa a sosit ziua cea mare,nastere usoara mamico,abia astept pozici cu Darius,am pus majoretele la treaba 

CODRUTAA bine ai venit printre zuzici,ai o scumpete de fetita.
IULIA am inteles,noua abia ne-a iesit dintisoru cu numarul 4,asa ca vai de noi....
ELLENUTA am sa ii dau nurofen sa vedem daca exista vreo imbunatatire cat de cat,pup mamica,samburerul si pe Evita.
RALUCA ce scumpa este Sonia,are o fatuca asa smechera.![]()
CESKA,RAMONA 
ROLI weekend placut la munte.
GABRITTZAasa face si Bia daca o sterg sau spal la gurita scoate si limbuta din dotare,e haioasa foc![]()
GINETTE ce mai faci?
LAURAD pe unde mai umbli mataluta?
la toti clopotei,mamici si noilor burtici.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu

Bine, am dedus eu cam cat ar fi, dar totusi....Sa nu ma apuc sa sun pe acolo degeaba, ca nu am chef de nervi (niciodata nu am reusit sa ii prind decat dupa o juma de ora de sunat).