Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 23
Lala_D spune:
Si acum : buna dimineata !!!
pentru toata lumea

pentru Dana si Darius !
Am vizionat toate pozele restante, au crescut piticii mari si nazdravani 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ereena spune:
neatza, zuze buburuze
Dana 

nu imi amintesc cine intreba de vaca lola, ema sau laura ioana? pe blog sciarm ca e de la mama evei,dar nu elle .oricum nu asta e important. vroiam sa iti mai dau o melodie care ii place lui matei http://ereena.blogspot.com/2008/06/cantecelul-preferat.html
DAU UN PUPIC PENTRU UN VOT
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
ceska777 spune:
Neata,
am savurat deja cafeaua si mai am si pentru voi. Azi la 5:20 m-am trezit eu sa merg la baie, de frica sa nu ma simta gaza nici nu am mers inapoi in dormitor m-am mai intins pe canapea somnul meu era dus. Gaza la 6:00 dupa ce au batut clopotele a luat startul!
Si seara cel tarziu la 20:30 e la nani. Eu m-as bucura sa fie asa matinal mereu: cine se scoala de dimineata departe ajunge! (macar punctual la gradi si la scoala/serviciu mai incolo).
LalaD are dreptate cel mai bun somn e pana in miezul noptii, gaza doarme tun cand mergem noi la culcare. Si eu cred ca e corect sa fie in pat nu mai tarziu de 20:00, e fair fata de noi parintii sa avem 2-3 ore pentru noi. Si oricum daca cand erau bebelusi spuneam ca ei cresc in somn poate e valabil in continuare ca au nevoie de somn mult.Mai greu va fi la vara si cand o mai creste sa ii explic de ce trebuie sa mearga la nani pe la 20 cand afara e inca lumina, placut si se aud zgomote....sper sa pice si atunci lat ca vom fi numai pe afara. SPER! Somnul nostru de peste zi e de max 3 ore in zilele bune si atata.6-7 dimineata : 12-13 veghe, 15-21 veghe intre somn.
Stancutza,
eu am de la cumnata o combinatie de miere cu propolis (adusa de ea din Brazilia) o primeste fiica ei zilnic 1lg dimineata dar eu inca nu am incercat sa ii dau lui Benji.
Roli,
uf! barbatii astia!!!!!!! Cand am completat formularul pt gradi am vazut orarul si de la 3 ani sper sa mearga program prelungit daca o fi cazul. Si ii zic lui tati:" o sa trebuiasca sa te trezesti cu 30 min m ai repede sa duci copilul la gradi". Mama ce s-a crizat!!!!! Mai bine sa mergem iarna in carucior, pe ploaie etc decat lejer cu masina (el cu Benji).
Legat de soacre: noi ne plangem de mamele de baieti (ale sotilor nostri) sper sa nu uitam noi la randul nostru, cand va fi cazul, cum a fost si sa ne ajutam nurorile cat se poate.
VESTEA CEA BUNA: mama a ajuns aseara in DE. Dupa 30 si ceva ore pe drum. Ma gandesc sa strang un banut si sa ii iau din timp bilet de avion la urmatoarele vizite. Autocarul firmei s-a defectat in vama (!!!!!!!) au adus altul, transbordare si asa au avut mai mult de 4 ore intarziere. Sotul soacrei a asteptat-o aseara in ploaie mai bine de 2h ca nu stiam exact cum ajung. Da, e la soacra-mea ca ei se muta si trebuie organizat, impachetat tot casoiul lor. Si soacra e singura si batrana si bolnava si a venit mama sa o ajute. Eu cu Benji mai mult am fi incurcat acolo, cumnata lucreaza si are fetita la scoala. UF! Dar.......de Paste (catolic) va fi cu noi! Si asta e cea mai buna veste!!!!! O sa avem iar friptura de miel si drob, salaturi, paine poate pasca. O sa fie .... divin. VINE MAMA!!!!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa
!!!!!
Multam de
Lala!!!!
Astazi sunt la birou toata ziua si sper sa recuperez si eu din urma, macar sa vad fotografiile puse zilele trecute.
Deocamdata, apropo de subiectul dormit/trezit - ma inscriu si eu cu ambii copii in randul matinalilor ![]()
Eleni a mea se culca la 8- cel tarziu 9 seara iar dimineata este in picioare la 6 - in general - dar de nenumarate ori si la 5 ![]()
Si, vorba Lalei.... si daca s-a culcat seara dupa 10.... dimineata tot la 6 se trezeste!!!
Acum, sincera sa fiu nu ma deranjeaza caci si eu ma trezesc din proprie intiativa si cu multa bucurie pe la 5.30 - 6 dimineata in fiecare zi, chiar si in zilele de week-end ![]()
Mie imi place la nebunie linistea,aerul proaspat al diminetii. Si am ritualul meu de baut cafeaua la fereastra bucatariei ascultand pasarelele din copaci si incalzindu-mi mainile din cand in cand la flacara aragazului ![]()
Pe de alta parte, cred ca as muri de nervi ca eleni sa-si schimbe programul de somn... Ioana lui sora-mea - de exemplu - se culca intotdeauna dupa 11 noaptea... au fost nenumarate seri cand a prins-o chiar 1 noaptea !!!- dar dimineata se trezeste dupa 9!!!
Si acum:

DA-NU-TA ! 

DA-NU-TA ! 

DA-NU-TA ! 

DA-NU-TA ! 

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Acum, sincera sa fiu nu ma deranjeaza caci si eu ma trezesc din proprie intiativa si cu multa bucurie pe la 5.30 - 6 dimineata in fiecare zi, chiar si in zilele de week-end Mie imi place la nebunie linistea,aerul proaspat al diminetii. Si am ritualul meu de baut cafeaua la fereastra bucatariei ascultand pasarelele din copaci si incalzindu-mi mainile din cand in cand la flacara aragazului Pe de alta parte, cred ca as muri de nervi ca eleni sa-si schimbe programul de somn... Ioana lui sora-mea - de exemplu - se culca intotdeauna dupa 11 noaptea... au fost nenumarate seri cand a prins-o chiar 1 noaptea !!!- dar dimineata se trezeste dupa 9!!! Si acum: ![]() ![]() DA-NU-TA ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DA-NU-TA ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DA-NU-TA ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DA-NU-TA ! ![]() ![]() ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Da, da si eu tot la orele alea ma trezesc indiferent cand ma culc
Si iar da : as capia cu un copil mic ce se culca dupa ora 22.00 ( Bogdan o mai face dar el e mare deja, nu ma mai deranjeaza ). As muri cu el de gat
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
alina023 spune:

Danutza!!! 

Danutza!!! 

Danutza!!! 

Danutza!!! 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma INVINGE cancerul!
ceska777 spune:

Dana si Darius 

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
laura_dimitris spune:
mor aici de emotie....
de ce nu ne da danuta noastra niciun semn ??
s-o fi declansat deja natural asta noapte ?
ca tot spunea ca incepuse sa piarda din dop....
oare darius este deja pe lume
?!
alinush, ce faci maine-poimaine? facem un moghioros daca va fi vreme frumoasa?
roxanici, elle ( vreau sa-ti vad burtica
), anaandrei ???
cretulina, ema? alinutaK,
alte zuzulici dornice de moghioros....?!
o punem de o "intalneala"
?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ceska777 spune:
Hm, sa va spun despre piticul meu? Am plecat din maternitate cu un bau-bau pe umar: moartea subita a sugarului. Da! Si azi verific din cand in cand noaptea daca ii aud respiratia. Si tot de asta doarme in sac de dormit intr-un patut spartan, fara nimic decat salteaua. Asta de cand e "umblaret" prin pat. Acum 2 seri i-am dat o oaie doudou si noaptea ma temeam sa nu si-o traga pe fata sau sa doarma cu fata in ea. Si acuma am tot vazut ca ai vostri au plusati nenumarati, aparatori inca la pat, paturica chiar. Mie imi e frica de paturica. Mai e pericol sa se asfixieze in somn? Sau stie sa isi traga de pe fata ceva sau respira prin? Ca acusa sarim din sacul de dormit de 90cm (bine mai incolo). Asta e piticul meu!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi