LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Aoleuuuu, am uitat de sarbatoritii de astazi!

La multi ani Noemi-Antonia, Vlad, Mihaita si Denis Mihai!
sa fiti sanatosi si norocosi, sa aduceti primavara in sufletul si inima parintilor an de an!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Multumim pt urari. La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor.
Pentru cine vrea sa ne vada am pus poze cu Bianca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Au luat-o si piticii... tusesc... iar Andrei a vomat aseara
Azi merge tati cu ei la doctor... sa vedem ce au si ei in program...

Elena tot cu febra mare... 39 cu 6 de dim. VAd ca nu trece de 40, macar atat... si are febra incontinuu... nu scade decat 1 grad maxim... si iar urca...

Avem lipici... ca e in colectivitate... de lunea trecuta lipsea juma de grupa, la gradi... ma asteptam sa inceapa si a mea... ca nu-i mai breaza... Si n-a mai facut nimic grav dinainte de Craciun... asa ca o iert... cu conditia sa nu mai faca pana la toamna

Numai de astea aud in jur... pana si unchiuletul ei e rau de tot, cu febra f. mare... alti pici din bloc la fel... iar la pediatru aseara era pliiiiin... n-am vazut atata lume niciodata in sala de asteptare

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani, Noemi Antonia!

La muuuuuulti ani, Vlad!

La muuuuuulti ani, Mihai!

La muuuuuulti ani, Denis Mihai!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaani pt sarbatoritii de ieri, Catalina, Bianca Cristiana, Nectaria

La Multi Aaaaani Noemi!!!!
La Multi Aaaaani Mihaita!!!!
La Multi Aaaaani Vlad!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La muuuuuulti ani, Noemi Antonia!

La muuuuuulti ani, Vlad!

La muuuuuulti ani, Mihai!

La muuuuuulti ani, Denis Mihai!

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna fetele,

andra: stiu ca nimic nu te poate consola acum. gandul nostru bun este in continuare alaturi de tine. si ma rog sa ti gasesti pacea, sa mergi mai departe pt tine si familia ta, cu icoana mamei tale in suflet dar cu impacare.
kitty: felcitari si succes! ce a fost mai greu a trecut, sari t si de hopul cu aprobarea aia. pupic pe nasuc de bebelusca mica.
elyanna: iti doresc sa fie deja mai bine elena. si sper ca va fi mai usor cu gemenii.
laura, te duci la tatal tau cu un notes si scrii tot ce a facut ptr reeducarea lui edy. ca am acasa una bucata copil in razmerita. n as fi singura, vad bine.

ma, e in perioada lui NU. orice i spui sau ceri, nu. fuge, se ascunde, nu conteaza ca e n fundul gol si i ingheata picioarele pe gresie. nu vrea sa i pui chilotii, nu vrea haine, nu vrea sa se spele. pana si daca i zic hai la copii, in oarc, primul raspuns e NU! urmat imediat de un da, fireste .

tzuna: legat de scutecul de noapte, banuiesc ca maria nu mai serveste lapticul la culcare. nana inca mai bea 250ml in pat. mama ei e puternic sentimentala si renunta greu la ritualuri. la ce ora i dai mariucai sa bea inainte de culcare?
jo: stiu ca esti bagata cu nasu n pamant reavan, cu abur de balegar si te legeni sub un mar in cant de gugustiuci. da' asa mi a placut cum suna, cu amoru'...
raisa: ce petreceri frumoase a avut micuta ta!

da chiar, marta, zi ne ce faci. speram ca nu sint probleme majore.
dezertoarele stefanya si carmen94 , la voi n a venit primavara? ati intrat in hibernare?

lauriciu, ti am mai scris asta, ia o si tu ca pe un dar, vei fi alaturi de edy mai mult decat ti ar fi permis serviciul. un lucru la care cate din noi nu viseaza? eu imi mai iau cate o zi libera sa stau cu nora, sa iesim la joaca, s o dragalesc. ma incarca de vitalitate si ma simt fericita ca pot sa mi ofer bucuria asta.

bicky: ohoo, soro catilino, bine ai venit in club! ca sora ta nora e maestra n curatat ciuperci si asezonat pizzele . asta dupa ce gusta din coca si urla ca mai vrea "totaa, totaa"!

a! e un lucru care ma deranjeaza la fiica mea, da' rau. nu asculta decat muzica ptr copii. generic o numeste "ham", ca incepe cu un catel care latra(e aia cu azorel). nu pot s o determin sa si schimbe sau dezvolte un pic gusturile muzicale. si e rau!

sa aveti o zi frumoasa!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

noemi, vlad, mihaita si denis mihai!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din saptamanile trecute !!!!
Si la multi ani sarbatoritilor de astazi !!!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi !!!!

si va rugam sa ne scuzati ca nu am fost alaturi de voi la "suflatul in cele 2 lumanarele"

La noi au fost bunicii in vizita si nu a fost chip sa mai intru pe net. Matei a fost tare incantat de bunica lui, nu vroia nici la baie sa mearga fara ea Am fost apoi intr-o scurta vacanta cu tot cu ei ... si apoi au plecat bunicii ... si Matei a inceput sa ii caute si sa planga dupa bunica lui. Intre timp s-a linistit, imi mai aduce telefonul si spune "buni" ... o sunam pe bunica si stau ei doi de vorba cum nu stateau inainte de vizita ! Pentru prima data am simtit cu adevarat ce greu este departe de bunici... si asa imi pare rau ca Matei creste fara ei, fara verisori, matusi si unchi!!!
I-a fost nu numai lui greu dupa plecarea bunicilor, mi-a fost si mie greu si sotului ... ne-am trezit deodata singuri departe de toti si toate ...

Ma scuzati ....
Va pup pe toti ... si o sa incercam sa fim alaturi de voi!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Daaa, buna intrebare Pisi catre Tzuna, vreau si eu sa aflu raspunsul.
Si intreb si pe tusa Kitty si pe Mady si pe cine mai are copil care a renuntat la scutec: mai dati lapte seara? daca da, cu cat timp inainte de culcare?

Magdutah, te cred ca e rau fara bunici, eu una nu concep...

La muuulti ani! pentru: Noemi, Vlad, Mihai si Denis!!! Sanatate si noroc sa aveti!

Mergi la inceput