LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)
Raspunsuri - Pagina 18
biky spune:
Vai, doamna Del, alias Pisik.....vrai cultura muzicala la Nores!!!!!
Pai, daca i-ai pus doar mozica de copii si asa ai indoctrinat-o... acu vrai sa-i placa simfoniile lui Beethoven sau Sofia Vicoveanu...
Eu, personal, stau pe canalul kiss FM la televizor, deci asta asculta Caterina, si ii place, pentru ca vede si videoclipul. Recunoaste multe din melodii, iar la alea pe care i s-a pus "pata" sta in fata televizorului si le danseaza inganand din cand in cand cate un cuvintel fie el in romana sau engleza
. Ocazional ii mai pun muzica pentru copii de la calculator, insa prefer sa i le cant eu, si eventual sa o indemn sa participe si ea. Hai, nu radeti... nu sunt artista, dar fetei ii place glasul meu![]()
Recunosc, totodata, ca nu ascultam opera, opereta, muzica po****ra, cantece bisericesti si nici manele.... desi, cred, ca accidental, au mai fost si de astea pe posturile de televiziune pe care le urmarim, dar nu si-a manifestat, in vreun fel, preferintele.
Caterinei ii place sportul.....daca o intrebi ce vrea sa faca, raspunde prompt SPORT, adica: genoflexiuni, mersul piticului, diverse miscari ale bratelor gen "bate vantul", "picura ploaia", "morisca", aplecari de trunchi,"barca", tumba, podul (tinuta de mine, de talie)si altele... Este foarte flexibila, probabil la 3 ani am sa o dau la gimnastica, balet sau dans....
Acu, deh, daca nu stie litere si sa numere pana la 10 macar sa se miste bine ![]()
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
biky spune:
NOTA
stelutele de la cuvantul "po-pu-la-ra" nu sunt puse de mine
... asa au aparut, si nu stiu cine se face vinovat de asta....
Avem cenzura, si eu nu stiu?
am venit cu aceasta mentiune ca nu care cumva sa ziceti ca-s perversa cu anumite genuri de muzica...
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
madybulancea spune:
buna....rein noi nu am sapat de scutec,nu ii mai pun in timpul zilei,il pun pe olita,azi a facut caca iar la olita si s-a asezat singurel ![]()
![]()
...seara bea laptic,chiar inainte sa faca nani,adik bea laptic si apoi face nani si nu cred ca vom scapa prea curand de asta,330ml,si ii mai pun la pranz cand face nani si daca iesim afara....deci mai avem de muncit cu scutecul!!!!lu razvi ii place sa faca la olita pt ca mereu ii zic bravo si il aplaud!!!

mult succes cu olita!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
La Multi Ani celor trei fetite sarbatorite ieri, pe care le cunoastem: Catalina, Bianca si Nectaria! La multi ani si pentru Cristina, pe care mami o tine ascunsa
!
La Multi Ani cu sanatate si trio-ului cunoscut de azi: Noemi, Mihaita si Vlad! Si la multi ani pentru Denis, chiar daca nu ne-a fost prezentat!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Andra
si calde
! Sa iti intareasca Dumnezeu sufletul sa poti merge inainte cu o asemenea durere! Tare greu sa pierzi pe cineva atat de drag inimii cum e mama! Sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul! Imi pare nespus de rau! Dumnezeu s-o ierte!
elpower spune:
Frumoasa petrecere la Craiova! Poate la anu' ne serbam impreuna
.
Am vazut numai cretuline frumoase, una si una, Caterina, Cezara. Am vazut-o si pe Biencuta, tare mandra in sarafanul de blugi si fericitaaaaa, dar fericita, mai, la leagane.
Am vazut toate pozele si daca nu-mi amintesc acum, tot neuronul lipsa e de vina, nu dati cu rosii, da?
carmen94 spune:
eu iar am fost absenta o perioada buna de timp de pe forum.......
dupa faza cu enterocolita,care a trecut cu bine,ne-am apucat serios de cautat case.
aveam demult in cap sa ne cumparam casa noastra.asa ca am trecut la cautat,vizitat,facut calcule,sa vedem ce facem.
chestia asta ne-a ocupat mai tot timpul.
faceam repede ce era de facut prin casa,scoteam copilul cu nasul la aer si apoi numai cu nasul in calcule ,umblat pe la banci sa vedem unde-i interesul mai mic....faze de astea.
acum suntem si mai stresati.....am gasit o casa care ne-a placut la amandoi de cum am intrat(in plus abia acum se construieste.noi am vizitat casa model).e acceptabila la pret ptr.noi.....asa ca fuga la banca sa faci cererea de imprumut.
am facut cererea si asteptam raspuns.
suntem stresati caci daca banca intarzie cu raspunsul,din aprilie se trece la faza a3a de proiect,unde aceeasi casa cu aceleasi imbunatatiri e mai scumpa cu 5 000$ si ne cam da scorul peste cap.faza este ca ptr. aprilie mai este o singura casa de vanzare......si ne rugam zi si noapte sa nu se vanda pana primim noi raspunsul de la banca.
hai ca v-am ametit de tot cu planurile noastre.....
in rest...............darius ......cum il stiti...nebunii si inventii pe capul lui.
ptr.ca toate scaunele le tin ascunse ca sa nu se catere el pe unde nu trebuie .....a gasit baiatul solutia ......vine cu bicicleta,o pune in dreptul locului unde vrea sa ajunga,se suie pe bicicla si trece la actiune.
are deja preferinte la imbracat.......deci nu vrea nu stiu ce bluza.vrea alta,are o pijama cu totul de cand avea 18 luni.seara e de jale ca nu vrea decat in pijamaua aia ca are masinute pe ea.
cu metoda,,bicicleta,, a reusit sa ajunga la sertarul unde erau medicamentele lui si printre care a gasit si un termometru cu mercur......l-a luat si mi l-a adus SPART.......deci am zis ca crap acolo cand l-am vazut cu ala in mana spart.am last rufe,am lasat tot(eu intindeam rufele)....
m-am dus la adunat mercur,cioburi.....printre plansetele mele il intrebam cum a spart termometrul.si el imi arata si tot imi bombanea in limba lui......imi arata ca l-a pus jos si a dat cu piciorul......dupa care fugea si-mi aducea servetele si-mi arata sa-mi sterg nasul si ochii.......
faza s-a intamplat saptamana trecuta.sambata.
in alta zi cand eu eram la servici,taica-su a intrat la wc.....copilul a venit la usa si a zis caca!caca! taica-su i-a raspuns ca iese imediat si-l schimba.
cum darius nu mai suporta sa stea cu pampersul murdar,pana cand a iesit taica-su de la cacastoare ,s-a dezbracat,si-a dat pampersul jos,s-a dus si si-a luat ciocanul de jucarie,a batut bine cu el produsul din pampers,dupa care a trecut la mazgalit peretii.......asa ca a avut taica-su ce curata.
are si el acum desenele si filmulete preferate...deci seara nu mai e chip sa stea linistit in scaun sa manance.......vrea ori sa manance la tv,ori daca ii zic ca nu-i voie.....vine si ia un dumicat,fuge in salon la tv,vine mai ia un dumicat,iar fuga in salon la tv....
cam astea sunt nazbatiile lui fie-miu......ca lucruri bune nu avem cu ce ne lauda.
imi cer scuze ptr.absenta mea de pe forum
acum merg sa citesc ce au mai facut ceilalti copilasi...
pisikuta........multumesc din suflet de PM. azi l-am citit.
A! acum suntem in pregatiri pt.ziua lui darius.....facem lista cu invitati,meniu......ce mai! avem de lucru
adelyna spune:
Multumim mult pentru urari si va dorim tuturor multa sanatate!!
Elyanne sper din suflet sa se faca repede bine copiii.
adelina si piticii
Vacanta 2009
radcarmen spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Sa fiti sanatosi, cuminti si fericiti!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
adelyna spune:
Am incercat sa pun niste poze de la ziua Noemiei,sper sa fi reusit.
adelina si piticii
Noemi 2 ani