LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Iarina! Multa bucurie si iubire sa aduci in jurul tau, sa ai o viata frumoasa. Mi-e dor de voooi!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

LA MULTI ANI IARINA!
multa sanatate, fericire si noroc in viata!

mi-e dor de voi, de veselia care o aduceati in stup....
poate astazi primim ceva vesti de la voi!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata

Iarina scumpa La multi ani!....sa fii sanatoasa si la fel de vesela....mami azi poate iti faci timp un picut si intri sa ne mai povestesti de voi

Sanatate multa la puiutii bolnaviori ........Va pup si o sa intru sa mai povestesc cand am timp acu nu

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Am vazut poze de Noemi cretulina...ce tortulet frumos ai avut....superb

Afara ploua si e urat...naspa zi...hai la o cafeluta mare si calda

Mergi la inceput

Off topic

Fetelor voi ati facut fond din ala de majorat pt copii?....as vrea si eu sa ii fac Raisei dar nu stiu conditiile...Daca ati facut va rog sa imi spuneti si mie conditiile, avantajele ....multumesc mult anticipat

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Iarina!
neeeh, nu cred ca mai da pe la noi mama lu' Iarina...am si uitat cum o cheama....

am vazut multe poze in ultimele zile, f dragute toate, da mi-i sa nu uit pe careva asa ca nu mai comentez. Totusi, va mai invit inca odata sa puneti pozica de 2 ani la tabloul de onoare.

Fond de 18 ani?! ce e aia?! n-am pus nimic...asta ma face un parinte neglijent cu viitorul copilului?! hmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi aaaani Iarina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

In primul rand

La muuuuuuulti ani, Iarinaaaaaaaaaaa!!!

Fondu' de majorat... io stiam ca e o asigurare de studii de la ING (or mai fi si altele)... care este a copilului in momentul cand face 18 ani... Dezavantajul... cand face 18 ani sunt ai lui si poate sa-i faca praf cum vrea el... dupa ce tu te-ai chinui ani de zile sa-i pui de-o parte... n-ai nici un fel de control... ar fi trebui sa fie ceva de genul sa poata platii doar facultatea cu ei... nu ia banii si toaca-i pe ce vrei... ca la 18 ani nu stii ce idei au... ca doar am fost si noi asa
Cel putin asta am inteles din discutiile d epe forum, ca nu prea ai cum sa-i conditionezi sa isi plateasca studiile cu banii aia... si nici nu ai cum sa ii iei tu, ca doar sunt ai copilului...

Azi sunt un pic mai vesela in dim asta... Elena e ceva mai bine... am macat un galbenus de ou, o felie d epaine si un danonino... mai mult decat a mancat in doua zile

In schimb au inceput baietii cu vomatul... ei mananca dar din cauza tusei, vomita tot... asta este... a rezistat Elena 2 zile fara mncare, or sa reziste si ei...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!
cafea calda calduta
afara a plouat, miroase a primavara si a pamanat reavan (de la pisi citire).

La multi ani Iarina!

un fond de economii i-am facut noi lui matei. de bani poate beneficia la 18 sau la 25 de ani. platim trimiestrial 250 ron. cred ca poti primi un raspuns daca vorbesti cu un reprezentant de la o firma de asigurari sa-ti faca o simulare si sa faci alegerea care ti se pare tie mai potrivita.
carmen darius este ... mortal. multa bafta in ce v-ati propus cu casuta voastra. cica si noi asteptam si asteptam ... sa se deblocheze creditele ...

sa aveti o zi buna!

Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Eu vreau soarele ala de ieri, cand am stat in tricou in parc. Si au inflorit copacii si magnoliile si arbustii aia galbeni si narcisele... si noi stam in casa ca ploua si e atmosfera REAVANA!!
Of, pana trece ploaia se trec si florile si mie-mi place romantismu' asta parfumat de primavara. Vreau soareeeeee

Mergi la inceput