LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)
Raspunsuri - Pagina 16
stefimic spune:

KITTY

Bravo, felicitari mamico, sa-ti stapanesti postul sanatoasa.
e bine in brate cu un pui mic?
banuiesc ca esti tare fericita, ca acum te-ai realizat si profesional si faci ceea ce-ti place.
REIN felicitari pentru kg lui CALIN, deci pana la urma traiasca laptele de la mami.
felicitari EDY pentru reeducare, sa o tii tot asa.
DIANA superba petrecerea cu copii, chiar vroiam sa vad cum arata la chit chit si am fost incantata, poate facem si noi acolo la anul, frumoasa printesica cu diadema(chiar daca nu-i place), dragut si tortuletul si am vazut ca tare mult ia placut petrecerea, ce sa mai o fetita de nota 10, sa va bucurati de ea
.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
vazut si motocicleta lui PATEI,sa o stapaneasca sanatos, si vad ca stati mai bine cu varicele, e pe final nu?
vazut si poze de la petrecerea CEZAREI, printesa draguta cu parul cret, incantata si ea de petrecere si de tort.
LA MULTI ANI!
ARISSA
Sa fii sanatoasa, sa iti dea viata numai bucurii!
noi suntem bine, petrecem cat mai mult timp afara, profitam de vreme, s-ar juca pana ar adormi in parc asa ii este de drag sa stea afara, vrem sa mai iesim si acum cand se trezeste ca tot s-a modificat ora.
va pup si va doresc o seara linistita!
arissa spune:
La multi ani tututor sarbatoritilor din ultimele zile! La multi ani sarbatoritilor de azi: Nectaria, Cristina, Bianca-Maria si printesa Catalina! Sa cresteti mari si sanatosi si sa nu aveti parte de rele!
Multumesc mult pentru urarile de ziua mea. Am sarbatorit frumos, prin munca
, prin urmare nici nu am apucat sa raspund la unele mesaje pe mess (Kitty, Rozi, iertare!).
Andra, imi pare tare rau ca suferi! Stiu cum e sa pierzi un parinte, din pacate. Te imbratisez si-ti doresc sa ai putere sa mergi mai departe.
Puiul meu e bine, vesela si tot mai vorbareata; a avut si ea vreo doua zile muci, dar au trecut rapid. Azi de dimineata s-a trezit inainte sa plec eu la munci si, dupa ce a constatat ca 'tati fatze nani' si 'Mami pada di a baie', a vazut ca ma imbrac si mi-a zis, incruntata: 'Nu pece mami afiti!' Sa stea mami acasa. Mi se rupe inima cand o aud asa, dar ce sa fac?
Pupici tuturor!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
carmenefr spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile !
Ma scuzati ca nu nominalizez sarbatoritii, dar am vazut mesajul trist al lui Kitty, si restul fetelor... Andra, te pupam si te imbratisam, in momente d-astea mi-e cam greu sa mai zic ceva...

Si mi-am amintit de Kitty, ca a luat examenul . Felicitari !
Gata,ies, ca am o stare...
elyanne spune:
Am intrat si eu la spartu' targului, sa urez LMA sarbatoritilot...
La multi ani David !
La multi ani Catalina
La multi ani Nectaria
La multi ani Cristina
La multi ani Bianca!
La multi ani Arissa!
Sunt obosita... nedormita... suparata... speriata... Elena e virusata rau... face febra mare, nu scade de tot cu nimic... doar un pic si iar de la capat... Am fost iar la dr. A schimbat tratamentul... Cel mai rau si cel mai rau mi-e frica de febra mare, sa nu dea in altele
... dar nici nu mananca deloc... Azi de dim de la 6 pana pe la 11 a vomat orice gura de apa... abia bea apa cate o gurtia, asa am resit sa scapam de voma... sa bea o gura din 5 in 5 minute... A baut si putin ceai... si cateva linguri de zeama de supa... si spre seara un Danonino...
E terminata.. niciodata nu a fost asa... bleaga, suparata.... moale... Iar Mihai incepe si el... maine il duc si pe le la doctor... azi n-aveam cum sa emrg singura cu toti trei 
Asa ma disrez de aseara... sa vedem cat dorm si in noaptea asta... aseara 3 ore... azi boate bat recordu si dorm si mai putin 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Kitty spune:
Noemi-Antonia, Vlad, Mihaita si Denis Mihai 
Sa fiti sanatosi si veseli ca o zi frumoasa de primavara!
Patei-pistruiat de varicela
se da cu "motoru" ca un adevarat barbat. Atat ca ametita mea intreba : ce face baiatuu? she da cu avionuuu? daaaa? ashaaa-i?
Domnisoara Raisa - cocheta, schimband toaletele ca la o prezentare de moda 
Am vazut poze cu pui rar Cezara, dolofana ca un ingeras- n-ai spune ca este vreo problema de nutritie la ea!
Laura, intreaba de tatal tau daca nu o ia si pe Giulia la reeducare ca e de groooaza in ultimele zile, cred ca fetita mea reactioneaza la stresul meu, ca e f agitata si f greu de tinut in frau cand nu sunt (cat pot eu de) linistita.
Elyanne, imi pare rau ca frumusica ta nu e bine, sper sa treaca repede si sa nu fie darnica, sa nu dea fratiorilor ei boala.
Cu bebe mic in brate...
e ..dulcic, e altfel. Ma trec fiorii cand aud oracaitul ala de mic-mic. E foarte bine bebelina, a luat deja in greutate. Sora mea nu e prea bine, are o anemie f urata si e slabita, nu poate sta in picioare mai mult de 10 minute.
Multumesc de felicitarile pentru examen. Stresul nu s-a terminat de tot, dosarul mai trebuie aprobat "mai sus". Dar ma bucur ca am trecut hopul asta, ma bucur muuuuult.
Fuuuug
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
elyanna sanatate elenei si tie multa putere si rabdare! 
kitty nu stiu daca ti-am urat de bine pentru examen, dar FELICITATIUNI!
sa aveti o zi buna!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
laura_oana spune:
neatza
daa....ieri am uitat sa urez "La Multi Ani!" sarbatoritilor :
La multi ani David !
La multi ani Catalina
La multi ani Nectaria
La multi ani Cristina
La multi ani Bianca!
La multi ani Arissa!
si La Mutlti Ani sarbatoritilor de azi:
Noemi-Antonia
Vlad
Mihai
Denis Mihai 
Kitty...FELICITARI! scuze de intarziere.
si bafta in continuare.
vazut poze si am vazut un mare "mototorist!"![]()
avem copii mari , frumosi, destepti si cuminti( atat cat se poate)
doamneee ce a trecut timpul.
ieri cand am luat pe Edy de la gradi l-am imbracat in haine de 'scandal" si am plecat spre parc..nu va zic cat de murdar l-am adus acasa si ca nu a mai vrut sa plece de acolo si ar fi "calarit" toate bicicletele din parc!
asa ca... cadoul de Iepuras probabil va fi o tricicleta , bicicleta( bicichetaaaa meaaaa!, asa striga prin parc
).si-a revenit cu mancatul, cu dormitul, cu tot.![]()
si am uitat ce am mai vrut sa zic.ma duc sa dau jos perdelele ca de ieri parca sunt bagata in priza...spal, sterg..acu mi s-a pus pata pe perdele si geamuri, urmeaza curatenia prin dulapuri ce nu mai e bun ..bagat in saci dat la nevoiasi...poate ma car si pana jos cu covoarele in spate
sa le curat nitel( desi vremea nu cred ca imi permite)
va pup si o zi faina.
aaa...eu pana in 7 aprilie sunt in preaviz. se inchide magazinul( daca ma repet ..scuzee)apoi cred ca in somaj ca la ce criza e la noi...nu prea am sanse mari sa gasesc ceva de lucru!

Eliana...multa sanantate Elenei si gemenilor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
NOEMI ANTONIA
VLAD
MIHAI
DENIS MIHAI
.
Sa cresteti mari si sanatosi , sa aveti in viata numai bucurii si fericire multa in sufletul parintilor vostri!
ELYANNE
si multa putere mami sa treceti repede peste viruseala, sper ca gemenii sa fie bine, mai aveti febra?
KITTY sanatate sorei tale si refacere rapida.
biky spune:
Jo- mah, da imbalsamata mai esti, tu, de natura.....sara-ti gugustiucii din cap si sentimentele renascentine si treci la treaba!
Cat despre motociclist se pare ca le are cu directiile: inainte-inapoi
, poate ca atunci cand va fi mare o va plimba si pe Caterina cu motocicleta, intrucat e tare incantata de zgomotul motoarelor si caschete!
pisik - beeeeei, soro....chiuveta nu e post de olitza, e locul de joaca cand am treaba in bucatarie, ma ajuta
la curatat morcovi, cartofi, ceapa, etc....sau eventual, imi tine doar de urat!
Kit - felicitarile mele pentru hopul trecut, sunt sigura ca v-a trece si de aprobarile "sus-puse".
Io cetesc bine ce scrii tu acolo? Bebe mic, dulcic, fiori....cred ca...de fapt nu cred
, dar ar fi bine sa-i faci un fratior mai mic Julicai 
Raisa - hopa....si olteanca bruneta si dragalasa .....cu 2 torturi
unul mai fain ca celalalt,dar... are dreptate fata, unde-i Grohi????? Pe el nu l-ai invitat la ziua ei
? Mi-au placut si balonasele de sapun...si copii pictati, si sevaletul primit, care cred, ca il va folosi mai des ziua, caci tati nu prea are inspiratii noaptea!![]()
Elyanne - nu stiu cum faci, dar mereu te pricopsesti cu virusi in casa....ai lipici la ei? Sanatate Elenei si explica-i ca virusii nu-s un cadou tocmai potrivit pentru fratiorii mai mici!
Rein -
alaptatul e mama sanatatii...si face copiii atomici(vezi la kitty
), iar Calin a luat foarte bine in greutate pana acum, deci cred ca se satura si ii merge bine!
Caterina este patrunsa de renasterea naturii si de motociclete, ATV-uri si scutere (cred ca o trimit la cumatra Jo
)....vrea "brrr maie si cacheta pe pac!" Ne "ajuta" prin curte la gradinarit, pupa zambilele, brandusele, lalelele pana le rupe, dar ma bucur ca le recunoaste ce sunt "bie, dushe si aieie"! S-a acomodat destul de repede cu schimbarea orei si incercam sa ne mentinem programul de somn intre 20.30 - 7.30 si la pranz 13 - 15 (15.30 uneori).
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus