Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 17
L5845 spune:
Buna dimineata la toata lumea !
mamagiuliei, frumos gest
.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Liana30 spune:
´neatza si de la mine..va puppp
Lau incalzestele bine ca mai sunt doar 2 zile![]()
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
L5845 spune:
Liana no problem, le-am luat baterii alcaline, le-am pus si la incarcat ca sa fiu sigura, asa ca sunt pe faza
.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
monysorescu spune:
Liana io le pun de acum in actiune ca nu stiu sigur daca o sa pot intra maine sau poimaine. Si dupa ce am vazut ca L5845 le-a luat alcaline alor ei am luat si io ca sa fiu sigura ca tin pana atunci. Asa ca....nastere usoara si bebe sanatos si papacios. Si refacere rapida!

poze cu ghemotocul
irlandeza spune:
Liana, le pun si eu in functiune, ca de miercuri nu mai am net cateva zile.

PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
cristina_ana spune:
Mamagiuliei, m-a impresionat enorm gestul tau!
Pozele sunt superbe, iar tu esti o femeie cu un suflet de aur!
Sper sa vada si Michelle poza in care ai inaltat un balon pentru iubita ei Katarina! O sa ii trimit eu linkul pe mail si o sa ii spun ca sunt de la tine. Aici nu stiu daca mai intra asa des.
Mi-au dat lacrimile!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Liana, pun si eu fetele cu pampoane sa danseze pentru tine:

Nastere usoara si bebe sanatos, frumos si mancacios!
Asteptam vesti cu sufletul la gura!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
laurraa spune:
Ieri nu am avut acces la net dar am fost cu gandul MEREU la voi si la ingerasii nostri; Am si plans si m-am rugat sa ne dea Dzeu tarie sa mergem inainte;

noi am fost la dr astazi, avem 3400 de grame, mai mergem vineri la control si duminica la 8 dimineazta cu tot bagajul de emotii ne prezentam la maternitate la nastere.
mamagiuliei, multumim pt poze; superbe

37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Ayla21 spune:
Mamagiuliei, multumim!

Uite cum, multumita tie, ingerasii nostri de joaca impreuna.
Fetele, va imbratisez!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Laura Ioana spune:
Mamagiuliei
jos palaria! Mi-au dat lacrimile!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul