Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 18
Laura Ioana spune:
Lianaaaa, mi s-a facut pielea de gaina! Deci nasti pe 13 mai? Poate mai intri si ne spui ora (daca e cezariana), sa stiu sa fiu cu toate gandurile si cu energia pozitiva indreptate spre tine
Doamne ajuta! Sa ai o nastere usoara, usoara ca un fulg si o bebelina sanatoasa, frumoasa si luptatoare ca pana acum!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
szivarvany spune:
Lianaaa, astept esemess 
La dimineata vin cu majoretele pentru tine si princess 
Fetele, am avut in gand toti puiii vostri care acum sunt stele, iar in momentul in care s-au inaltat baloanele, au inceput sa cada din cerul senin picuri de ploaie, pentru cateva minute. Ca niste lacrimi de ingeri.
Mcrissa, am pumnii stransi stransi pentru tine 
Michelle,
as vrea sa tin pumnii stransi si pentru tine. 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
L5845 spune:
Tizoo
mandretea de fetita si pe mami ei.
Liana maine dam startul la
? Am inteles bine? 
Va
si va
pe TOATEEEE !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Teo2rina spune:
emotionant... minunat gest... nu am cuvinte sa descriu ce simt.
Liana, cat de tare ma bucur, am niste emotii imense. ma rog pentru voi, Doamne ajuta! cezariana?
Marina, mamica in
de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
Michelle81 spune:
Mamamgiuliei-este cel mai frumos gest care l-a facut cineva de aici vreodata.Am vazut numele ingerasilor mei,Katharina si Jason 

,iti multumesc foarte mult.m-au dat lacrimile,nu mai am cuvinte.
Mama a trei sufletele in ceruri
Michelle81 spune:
Liana-ai luptat atat de mult si chiar daca ti-a fost extrem de greu nu ai renuntat,esti un exemplu pentru toate fetele.maine este ziua cea mare.iti doresc din suflet sa ai o nastere cat mai usoara si o fetita sanatoasa!!!Doamne ajuta!
Mama a trei sufletele in ceruri
irinabobe spune:
Liana tin pumnii si pregatesc majoretele. sunt convinsa ca maine vei avea cea mai frumoasa intalnire din viata ta. te pup.
Lau
.
va pup pe toate fetelor.
szivarvany spune:
Michelle, 
eu astept ziua in care toate treceti la scutece, pana atunci nu va las in pace, 
Nu va pot exprima in cuvinte ce am simtit cand am vazut baloanele, am simtit apoi ploaia si m-am rusinat, durerea pe care o purtati voi in suflete, cu care trebuie sa traiti si sa mergeti mai departe este imensa, nimic nu se poate compara cu ce simtiti voi in fiecare zi. Imi pare tare rau ca nu va pot ajuta cu mai mult. Desi bantui pe forum de aproape 5 ani, nu va pot ajuta cu nimic mai mult decat cateva vorbe. Si ma simt in plus de multe ori, insa vreau sa stiti ca nu sunteti singure.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Imi pare tare rau ca nu va pot ajuta cu mai mult. Desi bantui pe forum de aproape 5 ani, nu va pot ajuta cu nimic.[/size=1] |
Daria
am povestit si la subiectul pt Alma, pe mine m-ai ajutat.
Mai mult de atat, doar noi, fiecare in dreptul ei, ne putem ajuta.
Nu stiu daca am gresit cu ce am scris la subiectul Aidei, dar eu asa am simtit. Sper sa nu fi suparat pe nimeni.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.