Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 19
Teo2rina spune:
cateva vorbe conteaza enorm. iar gestul pe care l-ai facut a fost... din suflet.
Marina, mamica in
de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
szivarvany spune:
Moni, stiu ca ce ai scris Aidei e din suflet, nu ai gresit cu nimic, imi pare tare rau ca ai fost inteleasa si interpretata gresit de altcineva care nu te cunoaste 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Liana30 spune:
mama lu Giulyc esti minunata ,,un OM cu suflet mareeeeeee..io te iubec mult
asa cum v-am mai spus nu poci sa nasc fara voi
asa ca agitati bine majoretele.
.daaaa maine e ziua cea mareeeee..inca nu stiu ora ..o voi afla diseara..si o sa va anunt..
va pupppp pe toateeeeeeee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Teo2rina spune:

Marina, mamica in
de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
Michelle81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Nu va pot exprima in cuvinte ce am simtit cand am vazut baloanele, am simtit apoi ploaia si m-am rusinat, durerea pe care o purtati voi in suflete, cu care trebuie sa traiti si sa mergeti mai departe este imensa, nimic nu se poate compara cu ce simtiti voi in fiecare zi. Imi pare tare rau ca nu va pot ajuta cu mai mult. Desi bantui pe forum de aproape 5 ani, nu va pot ajuta cu nimic mai mult decat cateva vorbe. Si ma simt in plus de multe ori, insa vreau sa stiti ca nu sunteti singure. ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Sa stii ca ne ajuti foarte mult, cuvintele venite din suflet ajuta mai mult decat iti poti imagina

Mama a trei sufletele in ceruri
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 nu poci sa nasc fara voi |

Hai Liana!

Hai Liana!

Hai Liana!

Sunt alaturi de tine
. O sa ma rog pt tine si bebe mic.
Doamne ajuta!_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
laurraa spune:

[b]Liana[/b] 

37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Liana30 spune:
ei ete asa 8in pas de dans plec spre nascare![]()
va pup pe toateee..ne auzim mai pe sara![]()
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Delphinas spune:
Liana nastere usoara. sa dea Bunul Dumnzeu sa fie bine. te asteptam cu vesti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa