Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Ma scuzati ca insist, deci nu merge nimeni la nici o intalnire a mamelor de ingeri duminica? La noi in oras nu se tine.![]()
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
irlandeza spune:
Lauraa, Liana30, mai ce putintel mai aveti. Doamne ajuta. Abia astept sa fac galerie !!!!!!!
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
cristina26 spune:
mcrissa
am intrat sa 
michelle ce mai faci tu draga mea 
liana30 imediat nasti, abea astept sa vad poze cu bebe.
'Va pup pe toate si va doresc noapte buna.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Michelle81 spune:
Mamamgiuliei-gestul tau m-a impresionat la lacrimi
Ayla-eu as merge dar la noi nu se tine.
http://www.youtube.com/watch?v=BYfIyKUhO48&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ecopilul%2Ero%2Fforum%5FZiua%5Fingerasilor%5F10%5Fmai%5FSunteti%5Fin%5Fgandul%5Fnostru%5Fin%5Ffiecare%5Fzi%5F11059%2Ehtml&feature=player_embedded
Mama a trei sufletele in ceruri
szivarvany spune:
Michelle, tu stii ca te iubesc mult si nu va las in pace pana nu plecati toate la scutece. Asta suna si pentru Cris
Maine seara voi fi alaturi de voi cu sufletul, 
As vrea sa va alin durerea imensa din suflete 
Ayla, 

Si le pup si pe celelalte fete.
Danangie, Pepsi, sper ca sunteti bine 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Liana30 spune:
va pup pe toateeeeeeeeeeeeeee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Lia73 spune:
extrauterina 2007..incercam de 7 luni speram luna aceasta sa vina paunitza mult asteptata
L5845 spune:

Am intrat sa va spun ca nu am fugit niciunde, sunt tot pe aici, dar mai asa, la umbra
, insa tot alaturi de voi.
Eu sunt bine, n-am noutati, doar ca sunt mai ocupata.
Va pup si va
pe toate "veteranele": danangie(Felicitari pentru
2!), mcrissa, monysorescu Michelle, Ninia, Pepsi, Laura-Ioana, blueeyes, irinabobe, Liana (imi pregatesc
-le), irlandeza, Teo2rina, cristina_ana(Felicitari si Doamne-Ajuta! din tot sufletul), cristina26, musette, slimatei, remaliss, Cristy74, camy_pus(Sarcina usoara si bb sanatos!), maryb,mav, jojo_miha (cand vine bb?) (daca am uitat pe cineva
) si toate "incepatoarele". Multa sanatate si numai vesti bune, pe toate planurile.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Pentru toate mamicile de ingerasi:

Va pup pe toate!
L58, ma bucur ca mai dai cate un semn!
Visul nostru
szivarvany spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Michelle81 Mamamgiuliei-gestul tau m-a impresionat la lacrimi ![]() Ayla-eu as merge dar la noi nu se tine. Mama a trei sufletele in ceruri |
http://good-times.webshots.com/photo/2548149510059491989JJyOXg

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) -------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"