Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 15
cristy74 spune:
Ayla, Monysorescu , va multumesc din suflet. Sunteti foarte dragute. Abia astept sa-i serbam si pe ai vostri. Monysorescu tu mai ai un picut.
Lauraa ma bucur ca bebelina ta e bine si in grafic. Mai e atat de putin. Punem majoretele la incalzire pentru galerie.
Liana30 , si pentru tine trebuie sa pregatim o galerie cu totul speciala.
Danangie unde esti, ce faci? Cum te mai simti? Dar Alessio si samburelul?
Va pup pe toate,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
Ayla21 spune:
Voi ce faceti duminica, de ziua mamelor de ingeri?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Liana30 spune:
La multi ani Maria!!!!!!
cris sa-ti traisca printzesa e minunata
lauraaa ti-am zis ca va fi bine si va fiiiiiiii..te pupp
va pup pe toateee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
laurraa spune:
mony, Ayla, cris, Liana va multumesc mult pentru urari si sprijin.
Liana, trebuie sa fie bine la amandoua de data asta; mai avem un pic pana la linia de final

cris, LA MULTI ANI printesei; supeeeerrrrbaaaa

Ayla, eu voi fi in Iasi; cred ca la Bucuresti va fi intalnirea.De cateva zile pomenesc ingerasul destul de des
mai ales ca am o prietena buna care trebuia sa nastem in aceeasi data si cand ma uit la printesa ei ca are deja 7 luni, nu pot sa nu ma intreb :"Ce ar fi fost?". Daca va intalniti undeva sunt cu inima si gandul alaturi de voi
danangie, cum te mai simti, ce faci
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cristina_ana spune:
Cristy, "La multi ani" pentru Maria!!! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa ramana mereu la fel de superba ca acum! Mi-au placut mult pozele! Are ochisorii tai!
Liana si Laura, mai aveti un pic si o sa va tineti bebelusii in brate!!!! 

Sa aveti parte de cea mai usoara nastere si de bebei superbi!
Ninia, nu stiu daca ai scris, ca am cam fost plecata in ultimul timp, dar ce ai mai facut cu tratamentul naturist? Sper ca esti bine!
Eu sunt bine, burtica creste si deocamdata nu am probleme cu sarcina. Spun deocamdata, pentru ca la sarcina cu Andrei contractiile au inceput prin saptamana 26. Dar sper ca de data asta sa am si eu parte de o sarcina perfecta.
Va pup pe toate! Sper si eu ca Pepsi si Danangie sa ne mai dea vesti!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Ayla21 spune:
Laura, intalnirea se organizeaza in mai multe orase, am sa caut sa vad daca e si in Iasi, cel mai aproape de mine era Oradea dar nu cred ca am sa ajung, desi as fi vrut. Dar tot am sa ii trimit baloane ingerasului meu. Cate ceva in amintirea ei am facut destul de des, la paginua ei am pus poze.
Nu vreti sa organizam noi aici ceva? Eu stiu, o ora de intalnire, un gand, un vers?
_
Ayla21 spune:
Laura uite aici http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/viitoare locatiile pt Ziua mamelor de ingeri 2009. Este si in Iasi programata.
_
szivarvany spune:
http://www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/ziua-mamelor-de-ingeri-77137.html
am gasit in Oradea unde si cum va fi.
Si bine zici Cristina,
Pepsi ??? Danangie ???
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Laura Ioana spune:
Maria
Sa ai o viata frumoasa plina de bucurii, de iubire, sanatate si impliniri!
Liana
abia astept sa fac o maaare galerie pt tine! Sper sa fiu pe faza![]()
Lauraa
ce bebelina bine facuta ai tu acolo! bravo, mai ai atat de putiiin! Si, daca e cu capul la nivelul slipului nu-i coborata prea jos, mai are loc![]()
Cristina
ce trece timpul! Deja ai trecut de jumatatea sarcinii
Sa dea Domnul sa mearga bine si usor pana la capat
Deci ziua mamelor de ingeri este pe 10 mai? Nu voi fi acasa (mergem la o cabana la ziua unui prieten), dar gandul meu va fi la ingerasul meu! Off...plang iar...s-a trezit gaza mea si nu trebuie sa ma vada asa! Ma duc sa-i incalzesc intai papica si pe urma o voi lua din patut...comoara mea
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor