Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Acum imi doresc ca familia si toti prietenii mei sa nu mai stea in curtea spitalului in aceasta luna Mai sa imi sprijine durerea, ci sa imi imprataseasca bucuria, sa o aduc pe lume pe Maya santoasa. |
Doamne ajuta! O sa fie bine.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
laurraa spune:
Astazi am schimbat semnatura; Doamne ajuta sa fier bine
Liana si Ayla, va multumesc din suflet; Abia astept sa o cunosc, sa-i vad piciorusele si manutzele, sa o vad zambind, sa nu ma satur sa o privesc, sa nu ma satur sa o iubesc; Doamne cat astept clipa si cu cata frica ma trezesc in fiecare dimineatza sa nu pateasca Dne fereste ceva; cred ca e normal acums a miste putin, sa te doara burta, spatele, etc.
pupici fetelor
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
monysorescu spune:
Salutare fete dragi!
Ninia impresionant visul. Poate e vreo premonitie.
Liana multumim numai ca e vorba de dintisorii 7 si 8.![]()

Laura Ioana asa e i-a facut destul de repede insa Razvan in toate a cam fost grabit
– si la dintishori si la statul in funduletz si se pare ca si la primii pasi.
Laurraa imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fi fost. Sper din toata inima si ma rog sa ti se implineasca dorinta. Asteptam vesti de dupa control. Da e normal sa miste mai putin ptr ca nu prea mai are loc. Si da e normal sa te doara burtica si spatele. Acum simti miscarile mai rare dar mai intense. Hai ca mai e putin.
Cum ati petrecut zilele astea? Noi am fost la tara, am facut gratare si am stat la aer liber. Ceea ce ptr Razvan a fost cel mai bine ca a putut merge cat a vrut el. Numai ca noi avem dureri de spate. ![]()
O zi buna!

poze cu ghemotocul
Liana30 spune:
hai mey moni sa nu te superi gresii si io..dehh di la hormoniiii de pe ultima suta de metri![]()
va puppp
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
laurraa spune:
Buna fetele!
Am fost la dr, bebelina are 3000 d egrame si cu ajutorul lui DUmnezeu nasc pe 17 cand e dr de garda sa aiba grija de mine 24 de ore; am facut si Doppler, bataile inimii sunt ritmice, masuratoile ok, este cam coborata zic eu, are capusorul jos de tot, la dunga de la bikini cum ar fie
, dar placenta este inca "frageda" (vorba drului) si Doamne ajuta sa mai stea
va pup cu drag
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
monysorescu spune:
Salutare la toata lumea!
Laurraa pai daca are 3000 de g i masuratorile si cu bataile inimii sunt ok atunci e foarte bine. Si mai ales ca si placenta e frageda. Hai ca mai ai putin si iti facem galerie. 
O zi buna!

poze cu ghemotocul
cristy74 spune:
Buna fetelor,
Va invit la o felie de
. Si dau si o sampanie. Astazi Maria a implinit 1 anisor. Am serbat-o Duminica, am luat motul, a ales de pe tava cartea, apoi oglinda si foarfeca. A fost super ok, s-a comportat ca o adevarata vedeta, fara plansete, a ras si a vorbit cu toata lumea, a fost dementiala. Am pus si poze.
Va pup,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
Ayla21 spune:
La mult ani, Maria!
Sa cresti mare, sa fi sanatoasa si norocoasa!
Felicitari Cristina
pt printesa!
Laura,
, bravo, coace bine cozonacelul
mai ai un picut pana la intalnirea cu Maya.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
monysorescu spune:
La muuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani Maria! Sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Pozele sunt super. Mai ales aia cand se uita nedumerita la tava si cea cu tortul.
poze cu ghemotocul