Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ayla imi imaginez cat iti este de greu...off, viata asta e grea Multa putere
Ochi verzi sanatate multa micutei! Saracuta, asa mica si deja se lupta cu infectiile astea uracioase
Liana sa inteleg ca tii legatura cu Flavia (Pepsi)? Nu a mai intrat de muuuult si chiar imi faceam griji!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..am vorbit cu ea mai demult..ma rugase ceva ..dar de atunci nimik..lasa ca strig io tareeeeeepoate ma aude
Pepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apari odataaaaaa!!!

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

de cand te caut sa te felicit. va doresc tot binele din lume.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

au iesit puisorii

Poze

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

extraordinar de frumos

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

[green]Salutare, fete dragi
Laura esti o frumusica si ai o burtica minunata! Acusica vine [b]Maya, acusica! Cine e fetita frumusica din poze? Mielul ala arata intr-un maaare fel

multumesc frumos; e finutza noastra pe care o indragim mult; am botezat-o in luna in care a plecat ingerasul meu si am o feblete aparte fata de ea

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Azi ma simt pierduta, si am plas. Mi-e dor de ingerasul meu.
Nu ma simt in stare sa vorbesc, sa ma aud. Dar si sa scriu imi e asa de greu. Maine ar fi aniversat si Alma 3 luni de viata.
Va rog, o treceti si pe ea in listuta?
Ma iertati, nu va stiu la fiecare povestea. Comemorati anumite zile, faceti ceva deosebit in memoria ingerasului? Intelegeti ce vreau sa intreb? As vrea sa fac ceva sa ma simt mai bine. Dar oare exista ceva care sa ma ajute sa ma simt mai bine?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Te inteleg perfect; Doamne de cate ori plangeam fara sa ma vada nimeni....eu pe 24 mai imi plang ingerasul; anul acesta se impleneste un an......este luna in care ma rog atat de tare la Dumnezeu sa se nasca Maya sanatoasa; cred ca ingerasul meu scump mi-a trimis-o pe Maya si exact in luna in care a plecat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Michelle81

Ayla21-imi pare atat de rau ca suferi atat de mult...Stii nu exista o "reteta" la fel pentru toate fetele care sufera ca sa ne ajute.Fiecare trebuie sa caute si sa vada ce o ajuta si cum o ajuta in aceasta perioada grea.Dupa pierderea fetitei,m-am exteriorizat,am vorbit despre ce simteam,am scris,am avut psiholog dar dupa pierederea baietelului anului trecut nu am putut sa ma exteriorizez,nu prea am spus sau aratat ce simt,cat sufar.nu pot sa iti spun care dintre cele doua metode m-a ajutat mai mult sau nu pentru ca doare la fel de tare.nu mi.este deloc rusine sa iti spun ca eu si acum plang,aproape zilnic,dar apoi imi sterg lacrimile si incerc sa merg cumva mai departe.Doare da,inca prea tare...Inca o data vreau sa iti spun ca imi pare foarte rau ca treci prin aceasta durere

Mama a trei sufletele in ceruri

te admir pentru lupta ta; vreau s ate intreb ceva stiind ca esti o curajoasa: pe cand te-ai gandit sa o iei de la capat? TREBUIE sa reusesti! pupici si sunt alaturi de tine

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc din suflet pentru aprecieri; noi suntem bine, am avut ceva contractii urate si cam in doua saptamani cred ca va aparea si minunea noastra; mi se pare perioada cea mai lunga.
Acum un an, in aceslasi spital, in mai, plangeam cu toata fiinta mea de durere; o durere sufleteasca, cea fizica inca nu ma putea atinge.
Am fost marti la maternitate la analize si mi s-a derulat tot filmul in cap de anul trecut: peruzii, provocarea nasterii, durere maaaaaare, gravidutze colege de salon fericite in privirea carora puteam citi mila lor, tot, tot era la fel de viu.Am plans acasa si nu am fost buna de nimic toata ziua.

Acum imi doresc ca familia si toti prietenii mei sa nu mai stea in curtea spitalului in aceasta luna Mai sa imi sprijine durerea, ci sa imi imprataseasca bucuria, sa o aduc pe lume pe Maya santoasa.

Va pup cu drag

Luni am iar control sa vedem ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

de cand te caut sa te felicit. va doresc tot binele din lume.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

ete ca ma gasisi
te pupp si multumesc

lauraaaaaaaaaaaaa acum va fi numai si numai bucurieeeeeeeee.

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput