Copiluti de mai-iunie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
NewMami spune:
n-am intrat la apa nici sub canapéa, dar am avut o perioada foarte incarcata, am lucrat cate 9 - 10 ore pe zi, plus peste weekend, dar macar pe plan professional am sentimentul de success. Pot spune ca am incheiat ultimul proiect la care am lucrat in ultimele 6 luni cu brio, iar acum toate cele 3 office-uri folosim aceiasi SQL database, iar avantajele sunt enorme.
Perioada incarcata nu s-a terminat din pacate ..., de acum ma mut in reporting, va trebui sa ajungem la zi cu build-ul la toate reporturile care le foloseam pana acum + alte zeci cerute de minister ...
Dar o iau incet,cel putin saptamana viitoare fiind scurta, Pastele Catholice, mi-am luat joi inainte si marti dupa liber, plecam la water Park - uhuuuuuu, mai avem si timp de noi.
Joi a plecat “pachetul” acasa, seara am mancat toti trei la restaurant iar cand am ajuns nu ne-a venit sa credem cat de bine este sa fim din nou numai noi trei.
Asa ca azi vineri mi-am luat liber, sa mai vad si de mine. De dimineata a venit prietena mea si m-a dezburuionat, a se citi epilat, acum stau la coafeza sub casca, ptr. suvite si sa ma tund, iar apoi dau o tura de shopping , daca tot trebuie sa retunez un joc de-a lui Patrick, ma mai uit de niste tricouri – bluzite de primavera / vara ptr. mine.
Vai bine e sa fim din nou liberi, numai noi trei, parca retraim prima iubire
, parca ne-am regasit din nou, in ultimul timp nici sa port o discutie nu mai aveam chef, am uitat si sa zambesc ...
N-am apucat sa citesc din urma, decat pe sarite, sper ca blondina mica de Elisor, sa fi trecut peste gastroenterocolita.
Am citit in graba, si nu am inteles prea bine, Elisor de ce v-a trimis la neurolog cu Bianca? Citisem pe net ca probleme de sanatate cauzate de accidente de pipi, se pun numai dupa 6 ani, nu inteleg de ce doctorii se arunca la a pune ce-I mai rau in fata.
Patrick intr-o noapte a scapat pe el de 4 ori ! , poate a racit putin, poate a baut lichide multe fara sa-l fi vazut, caci acum se serveste singur cu apa de la filtru, poate a fost racoare in camera, cine stie, dar nu o vad inca ca pe o problema majora. Eu sunt de parare sa nu te panichezi, sa iti faci ganduri inutile, sunt sigura ca se va rezolva fara a avea nimic de-a face cu sanatatea ei.
Florentina, ma bucur mult ca ati rezolvat destul de repede problema gradinitei. Maya e o fetita isteata si eram mai multa ca sigura ca va intelege destul de repede ca e mult mai bine ptr. ea sa fie acolo decat acasa cu fratiorul cel mic.
OlgaM, voi ce mai faceti? Eu cred ca Maya e doar putin “s”-ita nu cred ca e peltica, dar ii sade asa de bine, ii o dulce cand vorbeste. E asa de sic, mie imi place tare mult cum suna, baietelul prietenei mele e asa si il ador de-a dreptul cand vorbeste.
I-a placut DVD-ul cu Pablo & Co ? Patrick ma intreaba la fiecare sfarsit de saptamana cand mergem mai mergem la Maya?
Elisor, nu stam asa departe unele de altele, doar 1 ½ hr, dar cu viata asta busy, iar Olga peste vara plecata in tara … deh acum am apucat as ape scurt sa ne vedem. In schimb sper sa se mai repete.
ChrisDun, ma bucur ca ti-au placut carticelele, in toamna oferata e mai variata, acum am mai gasit numai ce a mai ramas in stock, caci vine vara . Apar mult mai multe in august inainte de inceperea noului an scolar.
Am aruncat si eu un ochi despre povestea gradinitei .. si e tare neclar, vrei sa spui ca cineva a bagat ochiul la postarile noastre si s-a dus la directoare si a povestit… nu-mi vine sa cred ca mai sunt si oameni din astia, care au timp ptr. treaba altora.
Cornelia, nu mai cumpara mezeluri si alte lucruri nesanatoase. Nu va manca o zi, doua, trei dar apoi n-are incotro si va incepe sa manance si alte lucruri.
Nu-I plac legumele in tocanite, sa fie amestecate cu ceva carnita. Poate asa le va manca mai cu placere?
Gata trimit mesajul asa, ca l-am inceput ieri la coafor si e déjà sambata seara … este déjà cum s-ar spune “invechit”… pe curand, cand voi apuca sa va ajung din urma.
Pe cand sa inchid am citit ultimele postari ale Neliei,
Bravo Olga,
sa va traiasca gogoloata mica, bine ai venit pe lume Sophia, sa fi sanatoasa, fericita, numai bucurii, alaturi de fratiorul Tony si parintii tai care te vor iubi cel mai mult pe lumea asta.
BRAVO Agata,
toata munca ta n-a fost in zadar, BRAVo si Felicitari, fetita curajoasa, muncitoare si nu in ultimul rand talentata.
Sper sa ajung si la poze si la restul ...
Va 
gabitzam spune:
OlgaT, felicitari din toata inima!!! Ce bebelusa grozava si pe cinste ai. Sa fie sanatoasa, sa fie cuminte, sa manance tot si repede si tu sa te refaci cat mai iute!
Sunt curioasa cum primeste Tony evenimentul acesta :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
LA MULTI ANI FRAN!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sanatate multa, noroc si fericire!
OLGA felicitari! Sa va traiasca fetita! Refacere rapida, iar Sophia sa fie mancacioasa si cuminte sa te poti odihni! ce maricica este, wow!
Nelia felicitari Agatei pentru reusita de la patinaj!
Anca in sfarsit scapati de pachet, v-ati recapatat linistea si intimitatea.
Sper sa revin in cursul zilei...
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Sophia, bine ai venit! Flicitari, Olga! Sa va traiasca grasunica si tie refacere rapida!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
gusta spune:
Olga felicitari si bine ai venit pe lume Sophia.
Fran la multi ani.
Marilena si Mara Augusta
Cornelia spune:
Olga, felcitari!!! Ce bebelina ai facut
. Multa sanatyate si refacere usoara! Sophia bine ai venit pe lume!
La multi ani Fran!
Nelia, felicitari Agatei!
Aveti dreptate cu faptul ca nu ar trebui sa mai existe tentatii pentru Stefan. Nici nu mai luam dacat din an in Paste, dar tot mai iau cate o sunculita de curcan, si ii mai dau ca nu suport sa il vad ca mananca paine goala
. Abia daca se atinge de sosuri tip tocanita. Doar carnea o gusta. In sfarsit, eu tot mai sper s adea ceva roade tratamentul pe care il face.
Sunt f. f. suparata cu gradinita din nou. Nici nu mai stiu cum sa procedez. Ma gandesc sa il tin mai mult acasa cand e in tura de dimineata educatoarea cu probleme. Mai sunt doua luni de suportat, dar nu stiu daca se mai poate.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Danelutza spune:
La multi ani, Fran ! 

Sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti, alaturi de cei dragi !
Bun venit pe lume, Sophia !
Sa fii sanatoasa, mincacioasa, iar tie mami Olga, refacere rapida !
Nelia felicitari Agatei 
NewMami felicitari pentru libertatea recapatata 
Cornelia imi pare rau ca aveti probleme cu gradinita. Chiar daca mai sint doar doua luni, incearca sa cauti alta gradinita.
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Tdi spune:
Yupiiiii, vesti bune!
Bine ai venit Sophia!
Felicitari cuscra, sa va traiasca minunatia si sa fiti sanatosi!
La multi ani Fran!
Felicitari Agata!!!