Copiluti de mai-iunie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Gabi-caut in principiu particulara, ca sa aiba si transport. La Little giants nu mai erau locuri la grupa mica din iulie, cand am vrut eu sa o inscriu...
Nelia-Iepu are cam 110cm si 14,5kg. Cred ca e mai balerina decat a ta...acum ii face si cute pielea de pe abdomen, ca a slabit in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari...Vad ca a revenit Fran, imi pre rau ca aveti probleme, multa sanatate tatalui tau si daca e cazul sa se opereze sper sa treaca cu bine si peste asta. Cu gradinita e nasol ce spui, lipsa crasa de profesionaism si bun simtz trebuie sa ai ca sa te adesezi asa unui copil, sper sa gasiti rapid un loc civilizat! Cu serviciul cum stai?Gabitza, am uitat sa-ti spun "sa-l folositi sanatosi!" patul, alta viatza cand dormi calumea, asa-i? Gusta, simpatica Marutza ta, pai chiar asa la ce ai cumpara masina de spalatdaca n-o folosesti?! Drum bun in RO, cat o sa stati?
Nelia, asta da replica! Nu cred ca vorbea serios, stai linistita. Chiar ca Tudora e balerina, lasa ca important e sa fie sanatoasa, nu grasa!
Gata, mergem la pizza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asaura noua si functionala M-au tinut 3 saptamani dar pana la urma a meritat: mi-au inlocuit-o cu una noua si sper io sa ma tina mai mult de 3 luni.

Am plecat azi si dusa am fost. Mi-am luat o sacosa de haine de la c&a, misto haine, misto magazin, preturi ok. O singura faza urita mi s-a intamplat si mi-a parut ru de fapt in sine: era un stand cu blugi si scria ca sunt 59.99 (Lucas, am citit bine ca ti-ai luat blugi cu 30 de lei? eu nu am vazut, dar nici nu am reusit sa trec chiar tot in revista, eu am o problema la shopping ma plictisesc repede ) ma rog si daca era pretul mare trecut acolo nu am mai verificat fiecare eticheta in parte. Evident ca modelul care mi-a placut mie era 99.99, si nu erau lasati acolo de vreo clienta care i-a pus pur si simplu, era un teanc de blugi modelul ala, deci acolo stateau ei. Ma rog, am remarcat la casa, mi-a dat prin cap sa le bat obrazul, dar am avut doua motive sa tac si sa plec mai repede: imi vin bine si imi plac si faceam pipi pe mine
Asa ca am plecat, am intrat si la diechman si mi-am luat o pereche de pantofi si o pereche de tenisi dupa care m-am plictisit rau si m-am suit in masina, l-am luat pe mihai si am plecat in carrefour Oricum abia astept sa merg iar, sper eu cu copiii ca au si haine de kinderi multe. Sau poate ii masor ca tot veni vorba.
Filip are in jur de 17 kile, nu mai stiu exact, o sa-l mai cantaresc maine o data, dar la picior poarta 29 Vorba lu tac-su o sa-l incaltam de la ferometal pe la 18 ani incolo... Si in inaltime nu l-am mai masurat de nu stiu cand, ia ca mi-am amintit ca am o grila de masurat copii, ia s-o lipsec eu pe usa la copii in camera.

Fran, sanatate multa pentru tatal tau si bafta sa gasiti gradinita!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Lili, ce talentata esti! Cum de nu ai descoperit pana acum?

Androix, succesc la lasatul de fumat!

Fran, sanatate tatalui tau!

Nelia si mie mi-a spus Maria de vreo doua ori ca pleaca de acasa, dar eu am intrebat-o unde si mi-a raspuns: in lume . Nu fi suparata, sigur ii pare si ei rau de ce a spus.

De Olga nu stie nimeni nimic?

De bine ce ma laudam ca suntem snatosi, am tinut iar copiii acasa 2 zile. Mie mi se pare ca mai mult degeba, dar macar sa fie ei sanatosi. MIercuri m-au sunat de la gradi, ca Maria se simte rau, are febra, o doare capul, o doare burtica... ce mai am alergat s ao iau. Am gasit-o palida, intinsa in pat, dar cum a iesit la aer si-a revenit. I-am dus pe amnadoi la dr. si se pare (sper) ca nu ar enimic decat putin rosu in gat, ca si Stefan de fapt. Asa ca am zis sa ii tin acasa doua zie. Au innebunit-o pe mama .

Ma duc la culcare, ca dupa aia ma plang ca nu sunt odihnita .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

.. daca intru din an in paste, macar o cafea sa dau si eu

Fran sanatate multa tatalui tau si bafta la gasit gradinita.

Gabitza ia sa fiti voi atenti si sa nu mai bateti cimpii asa de dimineata . Eu cred ca am sa incep sa scriu perlele ca prea sint haioase si multe, mai ales ca, citeodata amesteca cuvintele italiane cu cele romanesti si iese cite ceva... tare delicios

Nelia la noi e invers, spun eu ca plec de acasa si ma intreaba "unde, mamy" ii zic "in lumea mea", "mami, vreau si eu in lumea ta" . Cit despre greutate si a mea e pui de la avicola, are 15 jumate, dar nu ma pling, eu aveam 38 de kg la 14 ani, de m-au respins la vizita medicala ca sa intru la liceu, parca m-ar fi dat la contract

Gusta si n-are dreptate Mara, pai masina de spalat nu trebuie sa functioneze ?

Cornelia sanatate multa si sa scapati repede de rosuletul din git.

Androix ce m-ai facut sa rid cu papucii de la ferometal

Teddy mama, dar ce domnisoara ai tu acolo , sa nu-i mai zici pitica, ca nu i se potriveste deloc cuvintul asta

Florentina ma bucur pentru voi ca ati avut o saptamina intreaga de gradinita. si eu as fi facut tot ca sotul tau, desi m-ar fi durut inima s-o las plingind , la noi eu sint capul familiei, adica cea mai puternica si mai dura, ca pe barbat il pacaleste cum vrea ea

Elisor ma bucur ca Bianca se simte mai bine. Tu cum te mai simti ?

Dispar, sa mai fac cite ceva, ca saptamina asta am muncit ca sclava Isaura, si cum sotul de doua zile e la Roma, am profitat sa ma odihnesc muncind si nemincind . Mai am luni si marti de smotruit bucataria, baia si doua holuri si gata, miercuri e ultima zi de gradinita, de joi e vacanta si munca in bucatarie pentru paste
Va doresc un week-end placut, cu sanatate si voie buna.
Am trancanit pentru toata saptamina , dar mai revin, sper

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Sunt acasa, la Bacau, si e tare bine. Maine o lasam pe Mogaldina la socrella si apoi... 2 saptamani de libertate, tata! Am reusit sa citesc si ceva in urma, nu stiu cat am timp sa raspund, dar:

Wizzair - m-am umplut de 1000 de nervi din cauza lor: plecam joia viitoare la Roma si stupoare, ni s-a anulat zborul de intoarcere (duminca seara). AU trimi mail ca s-a anulat si ca vom fi contactati telefonic sa discutam alternative: o laie, mail-ul a fost trimis vineri si pana miercuri, cand l-am deschis si am aflat vestea cea mare, n-a sunat nimeni si am o vaga banuiala ca nici nu ar fi sunat. Asa ca alternativele sunt sa ne intoarcem duminica dimineata (dar pierdem o zi intreaga de vizitat practic) sau luni dimineata (dar mai platim o noapte de cazare). In plus, am citit la conditiile generale ca ar trebui sa fim si despagubiti daca alternativa de avion depaseste cu mai mult de 3 sau 4 ore ora de intoarcere. Ti-ai gasit: proasta de la call center ii dadea in continuare ca avem 3 alternative (sa luam banii inapoi, sa alegem alt zbor sau sa ne crediteze cu 120% pentru un zbor altadata) si despagubiri ioc, fara sa-mi spuna exact de ce nu beneficiez. A avut si tupeul sa ma puna sa dau mail la relatii cu clientii sa explic problema. Ce credeti: primesc mesaj automat ca voi primi raspunsul in 30 de zile ca au putin personal, iar dupa jumatate de ora, serverul imi trimite mesaj ca mail-ul meu a fost citit fara sa fi fost citit. Moama, ce m-am enervat; am vorbit cu barbatul si facem plangere la OPC (probabil ca au deja 1000, dar ce altceva sa facem, daca cu ei nu te poti intelege). In fine, ideea e ca noi am mai zburat cu blue Air si nu am avut nicio problema, de-aia m-am incumetat sa mai merg cu low cost. Dupa ce am rezervat, am aflat ca wizz anuleaza zboruri pe capete, dar era prea tarziu si in plus stiti cum e: niciodata nu crezi ca ti se poate intampla tie. Una peste alta: nu mai apelez la ei in veci.

Stati ca avem o problema tehnica. Revin

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Asa, sa revenim.
Vad ca deja ati testat C&A, mie nu prea mi-au placut la haine de dama in Austria, dar pentru Ana am luat niste bluzite cu maneca lunga foarte frumoase si destul de ieftine; asa ca abia astept data de 15 aprilie cand am liber in mijlocul saptamanii sa dau o tura (nu am niciun ban pentru chestia asta, dar vad eu ce fac).

Dupa cum vedetei, vorbesc de orice, numai de copilasi nu. Despre Ana raportez ca ne scoate in fiecare zi cate o perla, de nu-mi vine sa cred. Cel mai mult ma amuza cum a inceput ea deodata sa vorbeasca ca un om mare si de la vesnicul "De ce", "Unde", "Cum" acum baga chestii de-astea grele: "Tu crezi ca...?" si "Tu nu intelegi ca...?". Stau si ma uit ca proasta si ma inteb de unde le-a luat si cat de mare s-a facut. Pe-o parte s-a facut mai intelegatoare (putem si noi sa bem o cafea in liniste sau sa primim o vizita fara sa ne tampeasca de cap sa stam cu ea), pe de alta, e incapatanata de numa' (de cand s-a mai incalzit un pic, nu mai e chip sa o imbrac cu pantaloni, numai fusta sau rochie si pe care o vrea ea, ma rog o si imita pe prietena ei de la gradi, fata fostei mele colege de birou, nascuta la o luna dupa Mogo, pe care o gateste ma-sa numai in fuste si rochii).
De sanatate nu ne plangem, slava Domnului, a fost racita o zi, am tinut-o acasa si in alta zi s-a stricat la burta si la fel, a stat acasa preventiv.
In schimb, cu kk suntem in acelasi stadiu, adica la pampers. NewMami - am citit ce-ai scris. Daca mai tii minte, am dus-o si noi pe Ana la psihiatru chiar, din pacate a dormit toate sedinta ca apucase sa adoarma in masina si oricum cand s-a trezit a refuzat sa vb cu dr., ba a mai facut si o criza de isterie. Poate ar fi bine sa mai repetam o sedinta - in alta parte, dar sa vedem cand mai ajungem sa facem si asta.

Mai, dar de OlgaT nu mai stie nimeni, o fi nascut?

Gata, timpul a expirat, imi pare bine ca am reusit sa intru chiar si asa fugitiv si imi pare rau ca nu am raspuns la toata lumea. Va pup cu drag, poate mai intru seara acasa, acum ca n-o sa fie Mogo acasa, desi intentionez sa profit la maxim sa ies in oras, la film, cu fetele la masa. Week-end placut va doresc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poze de primavara frumoasa de www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-04" target="_blank">azi, in Herastrau.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mesajul Olgai, de la Sezatoare, mi-a spus sa va scriu si voua:

Acum am ajuns acasa. Merci de incurajari. Presupun ca le citesc pe cand pot sta pe fund.

Ieri s-a nascut Sophia, la 2:30 pm. Are 4 250 gr si 53 cm. Nu va zic ce lucratura am undeva. Am impins 20 minute si m-a reparat tot atata.

Felicitari, Olga! Bine ai venit pe lume, Sophia!
A fost tot mare, e o bebelusa pe cinste! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, sa ai laptic si ea sa pape si sa doarma mult, sa creasca mare ca sa aiba si Tony partener de joaca. Cred ca abia o asteapta! Si tie, refacere usoara!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi tocmai am venit de la Jeux de Montréal, Agata a luat locul doi, am pus poze si doua filmulete.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput