Copiluti de mai-iunie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, tinem pumnii! Vezi sa nu nasti in direct, online, aici, cu noi, cum era sa o patesc eu la ultimii doi! Iti scriu aici, ca tocmai acum am iesit de la unii cu telefonia internationala si asteptam sa intram la altii... deci nu pot sa te sun!

Eu am avut la Tudora singerare inainte de nastere, e normala aceasta singerare in anumite limite si conditii. Dar nu e de stat acasa daca singerezi rau si daca nu e maroniu, ci rosu, sa singele curat. Eu m-am dus la spital citeva ore dupa ce a inceput singerarea, pentru ca au inceput contractiile... si aveam dilatare 9! Daca nu incepeau contractiile, nasteam acasa.

Ce am inteles eu atunci de la doctorul care m-a vazut este ca singerarea respectiva intervine cind cervixul incepe sa se relaxeze pregatindu-se pentru nastere. Se pierde dopul gelatinos care blocheaza deschiderea cervixului si atunci gravida poate avea o scurgere maronie, care poate deveni rosie intr-un timp mai lung sau mai scurt. Nu toate gravidele au, eu nu am avut decit la Tudora, la ceilalti doi am nascut fara nici o picatura de singe sau alta scurgere inainte. Acest lucru se poate intimpla si cu o saptamina sau chiar doua inainte de nastere... daca singerarea nu e foarte rosie si abundenta e normal (si nu ai crampe, dureri si alte semne).

In mod normal, trebuie sa fii vazuta de medic daca ai dureri, crampe in burta, febra sau frisoane ca de febra, transpiri, astea pe linga contractii. Deci eu te sfatuiesc sa mergi totusi la spital, sa nu sufere copila acolo in burtica, tu esti deja la termen (nu?) si ai si contractii... Mai bine sa fii acolo si sa astepti decit sa-ti para rau ca nu te-ai dus si sa stai ingrijorata acasa.

Te si toate gindurile mele bune (de femeie si mama care a trecut de trei ori prin ceea ce treci tu acum) sint cu si la tine! Abia astept sa o vad pe Sofia si pe tine, tefere si sanatoase acasa!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OLGA iti doresc nastere cat mai usoara si rapida si sa fiti sanatoase amandoua! Tin pumnii!
Crampele le-am avut si eu si sunt contractii in toata regula, sangerari cred ca nu, nici nu mai tin minte ca s-au precipitat lucrurile cu cezariana. !

Cam tacute ati fost azi, cred ca stiu, teama de a nu fi pacalite , strang catafusele si plec si eu acasa la kupilul bolnavior.

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

OLGA T, nastere usoara !!! Am visat azi-noapte ca ti-a venit sorocul, dar eu nu prea le am cu chestiile astea de-obicei ... Nastere usoara si bb sanatos !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olga nastere usoara.Tin pumni stransi ,eu sangerare nu am avut da contractii multe si am ajuns la cutit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Cuscraaaa, suces!!! Nastere usoara si rapida...vezi sa nu te prinda pe forum! Va tinem pumnii stransi si ne gandim la voi, sa fiti sanatoase amandoua si sa va intoarceti repede acasa la baietii vostri!

Am dormit 3 ore dupa-masa cu pitika...mama ce un somn profund am tras amandua de parca eram lipite de pat cu scotch, acuma sunt odihnita dar ametita de nu mai stiu pe ce planeta traiesc, cred ca numai un redbull ma mai salveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Olga, tinem pumnii si ne gandim la tine!

Am pat noooou !!! Am luat de la Ikea azi pat si saltea. Este atat de mare si meseriasa, de-abia astept sa dorm pe ea la noapte. Singura chestie e ca e mai inalt decat cel vechi si o sa stau cu grija ca pica asta mic din el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Olga, iti tin si eu pumnii sa fie totul bine! Posibil sa fi nascut deja, dupa cum prezentai situatia mai devreme . Asteptam vesti!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, nastere usoara si sa fiti sanatoase!
Astept cu sufletul la gura vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dar noi cum aflam de puiutza lui Olga si de ea ?? Stau cu emotii acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga, nastere usoara si bebelina sanatoasa ! Dar cred ca ai nascut deja

Gabitza sa folositi sanatosi patul, vezi sa nu-i incercati prea tare rezistenta si sa ne dai vesti bucuratoare

Teddy eu daca dorm trei ore intr-o zi, ajung in coma la spital , 10 minute sint mai mult decit suficiente.

Elisor sanatate multa albastricei

Andutzy sanatate multa

NewMami unde-ai disparut, ajuti pachetul la bagaje, sau le faci tu ca sa fii sigura

Cornelia sper ca nu gresesc, parca tu ai scris ca aveti probleme cu mincarea. Incearca sa nu-i cumperi crenvursti, salamuri si toate minunile care vezi ca le maninca. O sa miriie o data, de doua ori, pe urma o sa manince. La noi a functionat cu mare succes. Mai are momente cind nu-i place cite ceva, dar daca-i da mama cu lingurita, se sacrifica

Nu-mi mai amintesc nik din ce-am citit .
Eu profit pe cit pot de vremea buna si de curatenia pentru paste, ca numai miine nu-i poimiine, adica mai sint 10 zile si noaptea asta si ciocnim oole catolice , dupa aia pastele mamei si tot intr-un paste o tinem . Iar peste o saptamina intra micuta bestie in vacanta si probabil nu prea o sa am mare spor cu ea.

Ultima perla a Isabellei: mami, eu am titele mici si tu le ai uite-asa de mari , in viziunea ei era ceva in genul pepenelui verde

Sanatate la toti bolnaviorii si sa nu ma dati disparuta, ca o sa mai apar

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput