Copiluti de mai-iunie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Poate o sa intre sotu' Si eu cred ca a nascut deja. Doamne ajuta sa fie bine! 
Eu sunt in sevraj, de 5 ore n-am mai fumat
Nu va zic cat am mancat in timpul asta. Dar toate sunt montignac suta la suta.
Sper sa nu ma ingras prea tare. Oricum si daca mai ingras sunt hotarata sa ma las definitiv!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
Nastere usoara Olga!!!
you rock
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
nelia spune:
Androix, 

! Injura-ma pe mine, pe messenger cind simti nevoia sa aprinzi o tigara... Sper sa mearga, sint alaturi de tine. Si nasul copiilor s-a lasat! Bravo!
Androix spune:
Nelia, nu mei, ca nu vreau sa-mi dai ignore. Sincer, sa ma las nu mi se pare chiar asa o smecherie, nu e greu, sacrificand intre 2 si 5 kilograme o sa ma las fara probleme. Problema cea mai nasola este sa nu ma apuc iar. Oricum acum stiu ceva ce n-am stiut ultimele dati cand m-am lasat, nu exista "doar o singura tigara".
Incredibil, de cand m-am trezit e al treilea mesaj pe forum si toate au fost despre fumat. Incredibil cat iti "fumeaza" existenta fumatul!
Ada_74 spune:
Neata
Andreea, la mine in casa cred ca scartaie aproape tot: paturi, canapea, parchet, usi, pana si fierul de calcat
. Uitasem sa mentionez usile, scaunele si volanul masinii. Ma cam indoiesc ca ai o solutie universala
, dar poate rezolv macar canapeaua.
Gabitza, Andreea, Elisor, Gusta, multumesc pentru complimente
. Elisor, nu cred ca te alegi cu nici un portret, ca nu pot sa desenez modele miscatoare
, deocamdata ma folosesc de poze. Imi cer scuze ca am folosit poza Biancai, dar imi terminasem copiii din dotare si mi-am amintit ca tu ai multe prim-planuri in albume. De atunci am mai folosit poze si din alte albume, poate o sa le trimit sa le vedeti, dar cu conditia sa nu ma injure mamicile
.
Apropo, ca a amintit Andreea de noroiosi, spuneai asta-vara ca e prin zona si o pestera care merita vazuta, parca una cu mai multe intrari? Unde este si cum se cheama?
Aurasa, multa sanatate baietilor si mamei tale! Ce tunsulici sunt copiii!
Gabi (Mercedes) mult succes lui Cristi! Va tin pumnii si voua sa primiti vesti bune in Ungaria.
Cornelia, daca te uti la Stefan n-au zice ca face greva foamei. Eu as mai incerca variatiuni ale alimentelor pe care le mananca. De ex, puiul facut la cuptor, pana se topeste carnea in gura, cartofi tot la cuptor, mere rase amestecate cu putin zahar, branza dulce si scortisoara (pe asta pot isa i-o prezinti drept prajitura). Si dupa cum l-am vazut pe Stefan, cred ca ai avea ceva succes daca i-ai aseza masa ca la restaurant ![]()
Gabitza, sa stapaniti sanatosi patul si sa va bucurati de el in toate felurile
!
Androix spune:
Lili, secretul este un spray pentru lanturi de bicicleta. Se gaseste pe la magazinele si atelierele de reparat biciclete. Ce e misto este ca exista unul care nici nu ramane unsuros dupa ce il dai, ca se formeaza deasupra o pelicula de silicon, asa ca nu e pericol sa patezi husa de la canapea. Noi cu asta am rezolvat.
Nu se aude nimic de Olga?
Tdi spune:
Ciao! Vad ca nu sunt vesti despre Olga, sper c-a nascut deja si e totul ok!
M-am apucat de curatenie ca-i vraiste in casa,

sper sa reusesc sa fac macar o parte pana vine atomika de la gradinita. La noi iar ploua
, m-am saturat!
elisor spune:
Buna!
Vad ca nimeni n-are nici o veste de la Olga si bebelina, sper sa fi nascut deja si sa fie amandoua sanatoase! Cine afla prima sa dea sfoara in tara ![]()
Gabitza vise placute si nopti linistite in noul pat, sa-l stapaniti sanatosi
!
Daniela spor la curatenie, dar cu grija sa nu ramai intepenita de la atata munca, munca, munca dar cu masura.
Ha, ha si Bianca imi spune la fel despre
ca sunt mari.
Sunt curioasa cu ce bunataturi ne mai incanti cu atatea sarbatori ce urmeaza sa aveti, sigur vei face ceva deosebit 
Andreea felicitari! Greu cu sevrajul asta, eu patesc asa la cure cand ma las de dulciuri, dar sunt sadica si-mi testez ambitia (nu mi-a iesit de prea multe ori pana acum, dar sunt succese notabile sau "succesuri"
???) intru in magazinele unde au prajiturile mele preferate si le poftesc cu ochii sau ma uit ca un caine cu limba scoasa la bucatelele de cioco pe care le baga Andreas in gura
, sunt nebuna stiu, dar numai asa functioneaza ambitia. Succes si pe mai departe!
Lili cum sa ma supar, dimpotriva ma bucur foarte mult c-ai ales-o si acum e randul meu sa-ti cer permisiunea sa salvez portretul, imi place la nebunie 
! Anul trecut am tot umblat si mi s-a deschis apetitul de a cunoaste si merge in locuri pe care nu le-am vazut din tara (desi am umblat prin tara asta destul de mult, dar ce folos ca in multe locuri am fost cat eram mica, cu bunicii in concediile lor asa ca amintirile sunt destul de vagi. Si ca sa revin la subiect, langa Buzau se afla lacul Meledic, unic in lume pentru ca are apa dulce desi sta pe un masiv de sare, in subteran e pestera Sase Iezi, cea mai lunga pestera de sare din lume si tot aici e si pestera cu trei intrari, parca si asta detine un record dar nu mai stiu ce fel si nici cum se numeste dar e in zona cu astea doua care mi-au atras atentia prin "cel mai" si "cea mai". Dar tu ai o memorie fantastica amintindu-ti despre ele, vorba unui prof din facultate care spunea ca cea mai importanta chestie pe care trebuie s-o stie un student este aceea sa stie unde sa caute, asa ca esti tare si la capitolul asta
! Ce mai face gaza mica, a mai crescut? Mai pune poze!
Teddy spor la treaba
! La noi a plouat de dimineata cu galeata iar acum e un soare frumos de vorba aia "cine murea de dimineata ii parea rau", au nimerit la fix prognoza.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Elisor, chiar la asta ma gandeam: am exact acelasi sentiment de frustrare ca atunci cand tin cura si ma abtin de la ceva de mancare. Problema este ca e cu atat mai frustrant cu cat e mai definitiv. Adica daca tin cura pot sa ma gandesc ca peste un timp voi avea voie sa gust o patratica de cioco, pe cand cu fumatul nu e asa.
Ce sa va zic, de ieri n-am iesit din casa si mi-e teama s-o fac ca sa nu ma duc glont si sa-mi cumpar tigari 
Astept sa-mi iasa nicotina din organism si pana atunci bag un smotru ca maine merg sa iau copiii acasa si ca de obicei trebuie sa le aranjez casa sa aiba ei ce rasturna cu fundu in sus ![]()
Mercedes spune:
Mai fetelor ma roade ceva sa va spun pe scurt ce
Ieri in jur de ora 21 am vazut o stire la noi pe plan local nu stiu daca a fost sau nu preluata dar cred ca nu deoarece ar fi vuit probabil media.
Deci a aparut o inregistrare cu trei luminite filmate care cand erau in stanfga cand erau in dreapta si la un moment dat duse au fost. Au fost discutii ca nu poate fi trucaj, oameni care au confirmat ca au vazut si ei si cam atat... . Azi dimi am aflat cu stupoare ca tot ieri au fost persoane care au fost luate la autostop la iesirea din oras si in momentele in timp ce soferul discuta cu persoana luata de la autostop , autostopistul a disparut din masina. Una din soferite a mers la primul echipaj al olitiei, ia spus ce s aintamplat si a fost linistita ca ,, stati linistita sunteti a saptea persoana care spuneti acest lucru, mergeti linistita acasa,,. Au fost si discutii la radio pe aceasta tema azi, nu am auzit dar vb colegii.... sincer tot nu mi vine a crede, voi ce spuneti?
Probabil mai incolo voi sterge postarea de aici.
Mersi fetelor ca va ganditi la noi
olga-sunt convinsa ca acum deja esti bine, nu ti mai urez nastere usoara, ci bun venit pe lume bebe ului.