Copiluti de mai-iunie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 14
Androix spune:
Mercedes, nu stiu ce sa-ti zic, inclin sa cred ca a fost un fel de stire pacaleala cum se obisnuieste de 1 aprilie
Bafta la control cu Bia! 
Urmeaza proba de foc: ma duc jos sa-mi iau apa din masina si niste fructe de rontait. Plec tare ca piatra!
Va tot plictisesc cu treaba asta ca sa am de cine sa-mi fie rusine daca ma reapuc... ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Florentina G spune:
Salutare!
Olga T, sper ca ai nascut deja cu bine si ca acum iti ti bebelina in brate!!! Te asteptam cu vesti cat de repede posibil!!!
Mercedes, tinem pumnii maine sa fie bine si seara sa te bucuri de vesti bune din ambele parti! Pe ce program s-a dat stirea?
Gabitza, sa stapaniti sanatosi patul... sunt curioasa daca se va remedia problema durerilor de spate...ca daca da, ma convingi sa il schimbam si noi!
Lili, felicitari pentru desenele pe care le-ai facut, sunt foarte reusite! E un inceput promitator!!
Nelia, cred ca este furuncul in toata regula in nasul tau! Imi inchipui cat de dureros poate fi...ca sunt dureroase ele oriunde ar fi... Pe dropshots a mai ramas o singura poza, superba... sunt minunati toti trei copiii tai. As fi vrut sa le vad si pe celelalte, le-ai sters?
Elisor, eu cred ca te inteleg cel mai bine in problema Biancai... nu de mult am trecut si noi prin asta si de unde eram disperata ca nu gaseam nicio solutie acum nu-mi vine sa cred ca problema s-a rezolvat.
Ti-am mai spus ca Mayei ii gasise infectie urinara cu un streptococ. Iti sugerez sa ii faci si o analiza la secretie sa fi sigura. Nu te speria, pentru ca recoltarea presupune doar sa o stearga un pic cu un betisor ca acela de urechi. Eu am fost cu Maya la nefrologie la Budimex si de fiecare data i-a facut urocultura, sumar urina, i-a luat sange si analiza de secretie. Dupa tratamentul de 10 zile de antibiotic Maya si-a revenit dintr-o data, de unde o mai trezeam cateodata pe la 1.00 noaptea de teama sa nu se scape pe ea, acum tine toata noaptea si dimineata umple olita de pisu... De cateva ori am uitat sa o pun dimineata pe olita si cand ajungeam la gradi imi spunea ca nu a facut pisu.... In perioada cand facea pe ea, daca nu o trezeam noaptea uda patul si de doua ori....
Multa sanatate!!
Danelutza si voua sanatate multa...sa sti ca deja am inceput sa ne purtam ca la gradinita...incercam sa-i scoatem cornitele fetitei care a profitat de mutrisoara ei dulce si ne-a cam dus de nas...
OlgaM, v-am admirat in poze si m-am bucurat sa vad ca ai scris din nou. Sper sa treci mai des pe aici. Tiza noastra e frumusica foc, s-a maturizat de cand am vazut-o ultima oara pozand in Alba ca Zapada si acum are un aer mai poznas un pic mi se pare....
Andutzy, imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme de sanatate... Cred ca este o perioada grea pentru tine dar cu siguranta va trece si asta!
Androix, foarte frumoase pozele voastre, e o placere sa ma uit la ele de fiecare data. Se poate spune ca nu ai mai fumat de o zi, nu-i asa? Bravo tie!
Teddy, spor la treaba! Sunt curioasa ce va spune Alysa acum cand nu mai are companie...cred ca se obisnuise deja cu fetita prietenei tale. Te admir.... nu stiu de unde ai atata putere si mai ales suflet sa le faci pe toate!
Aurasa, ti-am vazut tunsulicii mici in poze si mi s-a rupt inima vazandu-l pe Alexandru ce fata trista avea in patucul de spital... Cum se mai simte acum?
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
nelia spune:
Androix, dupa primele zil in care organismul se obisnuieste fara drog, totul este de vointa! Trebuie sa vrei foarte mult sa te lasi, ca sa reusesti. Nu e nevoia organismului, ci pur si simplu obisnuinta gestului. Eu cind m-am lasat mi-am dat seama ca nu stiu ce sa fac in timpul in care fumam. Ma duceam in locuri publice, la petreceri si parca aveam doua miini stingi, le lipsea ceva... Gesturile de a scoate pachetul, de a scoate tigara, de a o aprinde, de a trage primul fum... cit se poate de banale, imi ocupau o gramada de timp, ma salvau din incurcaturi, de discutii incomode... stii, pina le faci, trece un pic de timp, in care creierul lucreaza si gasesti solutii... intelegi tu ce spun... Ei, dupa ce am oprit fumatul si pina am gasit ceva de pus in locul lui, ma simteam inutila.
Ia-ti fructe uscate sau pregateste-ti tot timpul cu tine legume sau fructe crude, taiate, in cutiute si cind simti nevoia de tigara, baga cite o bucata din astea in gura... Dar sa le ai pregatite, pentru ca nu te vei duce sa le pregatesti cind simti nevoia de a fuma, pentru ca vei prea nervoasa si nerabdatoare sa mai faci ceva. Si trebuie sa-ti ocupi timpul, sa fii in miscare, curatenia e o solutie. Nasul copiilor nu a reusit sa se lase cu nu stiu ce plasturi aplicati pe piele... daca vrei, il intreb si iti spun cum se numesc.
Florentina, pozele sint pe alt cont de dropshots, cu parola, am trimis mai demult pe contul comun. Acolo am lasat doar o poza cu ei, ca sa o pun la semnatura. Ti-am scris si un pm cu contul si parola...
gabitzam spune:
Gabi, si eu zic ca e ceva legat de 1 aprilie!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Se vede c-a venit primavara si-mi prieste schimbarea climei, nu mai am oboselile alea crunte, sunt in stare sa mut muntii asa o energie am, nu pot decat sa fiu bucuroasa ca am asemenea zile. bine, se datoreaza si serviciului unde ma simt bine si imi place, nu ma recunosc, unde-i persoana care eram cu doua luni in urma, nervoasa, stresata, nemultumita si mereu obosita? Se intampla si minuni, deci se poate ![]()
Andreea fii linistita ca nu ne stresezi, cel putin nu pe mine, te inteleg perfect cum te simti, nu stiu trasul din tigara ce stare-ti ofera ca n-am avut placerea, desi am avut o tentativa dupa liceu nu s-a lipit de mine, dar a manca ceva dulce imi confera psihic o stare de bine si cand sunt privata de ele simt ca-mi lipseste acest ceva si devin nervoasa. frustrata, ce mai. E chestia aia cu serotonina asupra creierului, acum nu stiu daca e la fel si cu nicotina, dar te inteleg, asta era ideea pledoariei. Da-o pe fistic, eu sunt innebunita dupa el, de fapt toti 4, cumparam cate-o punga de juma de kil si ne-adunam in jurul mesei si krantz-krantz rontaim.
Sunt sigura ca nu ti-ai facut programare la orl/tomograf, am I right? ![]()
Florentina tocmai am venit cu rezultatul in dinti. Nu are pic de infectie urinara, totul e in limite normale, inclusiv ph, puteam sa bag mana in foc ca are, mai ales ca se plange mai mereu c-o ustura. Urmatorul pas e vizita la neurolog. Ma bucur pentru voi ca ati rezolvata problema asta ca deja a ajuns foarte stresanta si pentru noi.
Am vorbit cu Raluca acum doua zile si asteptam sa intre pe aici, poate putina incurajare nu strica, hai Raluca 
Mercedes n-am auzit nimica, nu stiu ce sa spun, sunt ca sceptica cu chestiile astea, as spune chiar foarte sceptica...bafta maine lui Cristi la dansuri si voua mult noroc cu Bianca!
Anca azi iti pleaca pachetul, nu?
Tare as vrea sa stiu ce face Olga in momentul asta...
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Mesajul Olgai de la Sezatoare:
Trimis la: - 02/04/2009 : 16:24:44
Inca acasa. Au inceput in final si contractiile, neregulate la 10, 5, apoi15 minute. La 2 merg sa ma consulte doctora mea. Daca nu cumva merg la spital mai repede. bb misca, totul ok. Doar ca totul evolueaza foarte incet. Contractiile sunt moderate, le duc fara proibleme. Deci inca nu au inceput alea adevarate.
Va multumesc ca va ganditi la noi. Doamne ajuta.
Olga
Tdi spune:
Multumim Nelia pentru vesti...ufff, nu-mi vine sa cred ca Olgutza noastra inca n-a nascut, mi se pare tare grea asteptarea astea cu contractii fara sa stii ce si cum
.
Acu' terminai curatenia
...schimbat asternuturi de pat, aspirat si spalat pe jos, curatat covoarele, sters praful, spalat vase si rufe, aproape toate actziunile cu atomiku' de gat
...zilele astea ma dau la geamuri si perdele si mai am o gramada de haine de calcat. Trebuie sa incep sa ma organizez pentru plecarea in RO, altfel iar ajung sa-mi pun mainile-n cap in ultima noapte.
Haoleu
, a ajuns hazbandul de la munca si n-am pregatit nimic de mancare...revin mai tarziu daca pot.
Florentina G spune:
Andreea, mi-am dat seama ca asta era scopul...ca ai facut publica stirea ca sa ai inca un motiv sa nu te reapuci
...sper sa reusesti... si asteptam sa ne tii la curent!
Woow, Elisor, ce stare de spirit!!!!
Tine-o tot asa!
Daca spune ca o ustura, ceva are, pentru linistea ta fa-i si o secretie...eventual poti lua recipientul de la farmacie si ii recoltezi tu inainte sa mergi la laborator unde ceri o analiza cu plata...Si Mayei i-a iesit sterila urocultura de trei ori inainte sa ii fac secretia. Ma gandesc prin cate am trecut noi cu Maya si tare m-as bucura sa gasiti repede solutia inainte sa va umple doctorii capul cu tot felul de teorii...
Sa va povestesc si de noi...
Saptamana asta Maya nu a lipsit nicio zi de la gradi!

Inclin sa cred ca meritul i se datoreaza lui Dan pentru ca luni dimineata a luat-o tare.. cand deja incerca sa se fofileze si sa caute bratele salvatoare ale lui buni... I-a smuls-o din brate si i-a spus clar ca mami o asteapta sa o pregateasca pentru gradi si ca asa nu se mai poate... S-a smiorcait putin si apoi, ca prin minune i-a trecut plansul si a fost foarte cooperanta la echipat...iar cand am iesit din casa i-a spus lui Patrick "eu trebuie sa merg la gradi ca sa ma fac mare si sa am si eu bani sa am grija de copiii mei, ca o sa am si bebelusi la mine in burtica cand o sa fiu mare si o sa fiu mamica"! Cand am ajuns, a zbughit-o in clasa la copii iar noi am ramas sa discutam cu educatoarea...in doua secunde s-a intors plangand ca nu mai vrea sa stea... apoi a luat-o educatoarea, i-a pus o rola de prosoape de hartie in mana si a rugat-o sa o ajute sa le imparta copiilor hartia sa se stearga pe manute la baie. Am lasat-o acolo si am plecat...cand am luat-o era linistita si vesela, mi-a spus educatoarea ca nu a plans.
Acum o mai incearca plansul de cand ne apropiem de gradi si pana intra in clasa dar ii trece repede..
Iar astazi mi-a spus ca in timp ce manca, doamna se uita la ea si i-a zambit.. si apoi vine ea cu concluzia.. "asta inseamna ca ma indrageste, mami, nu-i asa?" Iar de aici trag eu concluzia ca si faptul ca la gradi duce lipsa dragalitului si rasfatului de acasa o face sa-si doreasca sa stea acasa si sa nu mai mearga.
Am cumparat un set de carti gen "pacalici" cu caractere disney. Ne-am jucat intr-o seara si ne-am distrat pe cinste. Cel mai tare a fost sa o vad pe Maya ce idei avea cand era vorba de dat pedeapsa.....a avut mai multa inspiratie decat mine, plus ca si mai amuzant a fost ca toate pedepsele le-a luat Dan
... eu am avut noroc!
Nelia, multumesc frumos...acum merg sa verific
!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
lucas spune:
seara buna de la noi,
eu cu spatele cam tot asa, dar m-a mai lasat.
azi am fost la C&A in militari. si am facut cumparaturi la greu pentru mine!! dar si pentru Matei.si 2 tricouri pentru tati.
am luat pentru mine blugi cu 39,9 ron, tricouri cu 17,9 ron dar si la bluza la 55 ron. multe lucruri din bumbac cum spun ei pe eticheta bio bumbac. am vazut si multe fuste misto. tricouri barbatesti intre 22,9 i 34 RON, bine cele mai scumpe erau 60 RON. am vazut preturi mai mici decit la Viena la C&A.
Mercedesesti sigura ca nu era 1 aprilie??
Gabitzam sa stapiniti sanatosi patul
CHRIs nu prea am inteles eu ce s-a intimplat si cum a aflat directoarea gradinitei.
Olga!!!! tinem pumnii, sa fiti sanatoase!
Oana cam nashpa cu avionul.dar bine ca s-a rezolvat.
elisor cum se simte aia mica?
Ada_74 spune:
Nelia, maaamaaaa, ce i-ai mai rasucit cutitul in rana Andreei, cu descrierea in detaliu a ceea ce pierde 
.
Nu-mi trimiti si mie pe pm parola?
Gabi, sunt absolut sigura ca a fost de 1 aprilie.
Elisor, eu zic sa o asculti pe Tina, fa-i intai secretia si abia dupa aia du-te la neurolog.
Bineinteles ca poti sa iei desenul.
Chris, am gasit pe contul comun mail-ul tau cu pozele, dar lipsesc atasamentele.