Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

[green]Neata fetelor!
Cred ca Ioana este cel mai matinal pepenas, ca n-am mai auzit pe nimeni sa se planga de chestia asta, ea la 6 ne da desteptarea! Parca e setata!

Si noi tot la 6 ne trezim de o saptamana
Si asta fie ca se culca la 22 fie la 20.30....

Pauza de masa la strumf apoi iar treaba
M-am saturat sa tot spal geamuri, faianta, gresie.....

Capri si eu cred ca se v-or indrepta, vorba Ankai, acum sunt destule solutii!

Eu ii condamn intr-un fel pe parinti ca nu m-au dus la stomatolog, dar, au zis ca au crescut bine, mai tarziu s-au strambat, probabil au plecat bine apoi ...dezastrul...acum nu mi-as mai pune...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza

Ca veni vorba de scutece,i-am cumparat din greseala pampers marimea 4+,in loc de 4.Moama ce ii atarna intre craci
Imi tot propun sa incerc din astea mi ieftine,dar parca atunci cand vine vorba de cumparat,nici nu ma uit la altele

Aseara faceam dus,si se uita al meu la mine...cica ce burta mare am,sigur nu sunt gravi?Va dati seama ce a insemnat intrebarea asta pentru paranoica de mine ,azi am inceput sa simt miscari in burta.Normal ca sunt ceva gaze,sau in fine,dar just in case,i-am spus sa cumpere un test

Cristina multa sanatate puiutului,la fel si celorlalti pepenasi bolnaviori

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!
VIO ce face Alexandra?E mai bine? Te-am sunat...Baciu are program dupa ora 15:30, nu ii stiu numarul de tel
Madina sa-ti treaca, nu a fost cu rea intentie, sunt convinsa de asta, dar era normal sa-si spuna si Vio nemultumirea fatza de aceste scutece, avem gusturi diferite, si copii diferiti, nu?
Capri cumatra mea are 30 de ani si are aparat dentar care i-a indreptat f bie dintii, ea avand o mandibula f mica si in plus un tata si un frate stomatolog, asa ca stai linistita eu zic ca nu vor fi asa mari probleme.Daca fratele ei va merge la vreo conferinta in Bucuresti, pt ca e specializat in problema asta prin America din cate am inteles, te voi suna

DIA nici nu pot pronunta kg tale..la mai putine iti doresc
CAMY bbe isi face simtita prezenta prin greturi asa ca bucura-te
Clara a mancat ieri un castron de urzici dar nu cu lingurita ci cu degetul meu, nu va spun cum aratam amandoua...verzi la propriu pe par maini ochi, haine...le-am pregatit cu orez, praz calit o secunda in unt, rosii si galbenus de ou.

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Capri imi pare rau sa aud ca Matei are probleme cu dintisorii. eu stiu din proprie experienta ca nu imi convenea prea tare cind ma duceau ai mei la dentist, dar nu ca imi erea frica ci canu mai aveam vreme sa ma joc...La genul ca pentru citiva ani, trebuia sa merg 1-2 zile pe saptamina la dentist ca sa imi regleze aparatul si sa vada cum evolueaza. La mine a fost reversul problemei lui Matei, prea mare gura pentru nr. de dinti din dotare. Eu sunt un fel de mutant cu dinte de lapte la 30 de ani si cu 2 dinti lipsa de la mama natura si nici maselele de minte nu dau sa apara...drept urmare aranjarea dintilor in gura mea sunt de genul: dinte, pauza, gaura, lipsa...

Flo daca te-ai saturat sa mai speli geamuri si faianta...sparge-lee ca sa nu mai ai ce spala [:))]. Sincer eu nu prea am priceput nicodata chestia cu curatenia de Paste si de Craciun, dar asta e. Mama m-a luat la 3 pazeste mai devreme ca nu am anuntat-o ca ii aduc nepotul saptamina dinainte pe Pasti ca ea avea in program faimoasa curatenie de Pasti si ca trebuie sa o faca mai devreme atunci...Daca te ajuta iti trimit un buchet cu focicele ca sa te inveseleasca si sa iti revina forta de munca (p.s. sa imi dai adresa.

Sa va zic ce i-am dat lui Sebi de mincare alaltaieri...ciorba de loboda cu castronul, pentru ca mina mea tremura ca o varga si pina ajungeam cu lingura la gura lui nu mai era nici urma de ciorba. I-a placut foarte mult. Azi ar trebui sa ma duc in piata sa iau urzici sa mile faca tanti miine, ca mie nu imi place sa le curat.

Mergi la inceput

Iar pauza ca tocmai am intrat sa vaz ce fac cupii in sufragerie si David tocmai s-a lovit, ca se catara peste tot

pico multam de flori! Stau in sectorul 5
Nici eu nu inteleg treaba asta, dar cica e bine sa ai casa curata de sarbatori
Nu e prea multa mizerie dar, totusi ai o stare de bine cand vezi ca stralucesc toate

Eu mor dupa ciorba de loboda si stevie , urzicile nu imi plac....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nici eu nu pricep treaba cu curatenia aia romaneasca de scoate lumea totul, bate covoare - asta cu batutul covoarelor ma ucide!!! Mi se pare mai naspa decat sa scuturi frimituri pe geam in capul vecinului! La fel cum nu pricep spalatul geamurilor lunar sau mai des...
Da' sunt de acord ca macar o data pe an tot trebuie sa faci mai cu insistenta.... Cum fac eu acuma, da' nu ca vine Pastele, ci ca am sotul acasa si poate sa stea cu fetele, sa culce fata mica, sa o hraneasca, sa o vrajeasca pe Eliza, sa ii puna in farfurie, etc...

Tantea de deasupra noastra da mancare la porumbei. Nu va dati seama ce strat de gainat a trebuit sa curat de pe aerul conditionat si cat a trebuit sa racai la garniturile de la geam, ca aveau crusta! Geamul asta de care zic e dincolo de blat, e un geam micut, nu umblam la el. Ete ca mai avea putin si se lipea Bai dar daca stateam mai jos de etajul 9??? Cate mizerii imi ajungeau in cap??
Bai si i-am zis sa termine cu porumbeii! Vorbesti cu peretii. Ca acuma le da pe geamul de la hol, dar fata de masa tot pe geam o scutura!

Gata, ma duc inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Vio wow 8 felicitari

Mada Julia plimbareta

Capri nasol cu dinti lui Matei.dar cum au spus si fetele sunt sigura ca cu aparat dentar totul va fi ok

am fost duminica la kidex,i-am luat Dariei 2 rochite dintre care una mai de ocazie ca in saptamana urmatoare dupa Paste mergem la botez la nepotel si 1 pereche de pantofiori.

eu cu o durere de cap ca de fiecare data cand imi vine CM-ul ca imi vine sa urlu de durere si daca intorc capul mai brusc simt ca-mi pleaca creierii din stanga in dreapta si invers

cu concursul pampers nu poti vota decat o singura poza,cand ne-am inscris in concurs puteam vota mai multe poze...acum nu te mai lasa sa votezi mai multe...pacat...ne mai sustineam si noi intre noi

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori

cam atat am retinut ,ma duc sa dau papa Dariei

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Flo nu e prea tarziu nici acum daca vrei sa iti indrepti dintii se poate la orice varsta. Bine la 80 de ani nu stiu daca mai sunt dinti de indreptat

Pica pe bune daca nu am vrut sa intreb daca nu iti lipseste vreun lateral atunci cand ai pus poze de la nunta dar am zis sa ma abtin sa nu ma pomenesc cu un pumn.

Ei acum revine in grija parintilor sa intoarca cheita nu mai e necesar sa se revina la cabinet deci nu mai este asa stresat copilul.
Iar la fix se revine o data pe luna de obicei.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Salutare de la Targoviste!
Am fost f.ocupata si nu am mai intrat de mult pe la voi.Ne cerem scuze/
Am deschis ,,expozitia cu vanzare,,sambata!acum sper sa avem si clienti.Ne trebuie mult rabdare pe criza asta!
Alex e bine, e un grasan are 9kg si 70 cm
Saptamana trecut m-a speriat rausotul il ,,invata,, sa mearga si l-a scapat din mana si a cazut.S-a speriat foarte tare a inceput sa planga si a facut,,spasmul hohotului de plans,, sper ca am scris corect.Se invinetise tot nu mai respira si dadea ochisorii peste cap.
Ce a fost la gura mea nu va imaginati !S-a lecuit sotul cu invatatul sa mearga!O sa mearga cand o sa fie pregatit si gata !
Acum sunt eu la magazin ca sotull e la Bucuresti!
Si Alex e la mamaimi este tare greu fara el,dar trebuie sa ma obisnuiesc usor usor.Nu pot sta numai lipita de el.
Incerc sa citesc si eu din urma si revin!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Beeeeey, io nu ma mai joc

Cica fac curatenie

Era prea liniste in sufragerie, apoi chiraieli, tzipete....merg sa vaz'... ... luara rola cu prosoape de hartie si o facura bucatele prin toata camera

de 1000 ori, imi vine sa urluuuuuu ca lupuuuu'

Edit: Anko bine ca avem cu cine "mai schimba" o vorbulitza...

Imi vine sa ucid astfel de persoane care fac mizerie mai mult la vecin...soacra are una deasupra care are caini si fac pipi pe balcon, are geamurile de la balcon mereu udate de pishu de caine deci sunt spalate de cateva ori pe zi cu solutie fara alcool ....

_

Mergi la inceput