Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 17
M&M spune:
Iza, dar MIhaita nu este bolnav...
AM scris doar ca de o luna se vad sintisorii de sus , dar inca nu au spart gingia...
NU ai ajuns la gine?? Test de sarcina ti-ai facut??? Eu zic ca doar ti se pare tie, nu esti insarcinata...
Flo,
offf!!! oricum, nu ai cum sa mentii curatenia in casa ; nu reusesc eu cu MIhaita, dar cu ca il ai si pe Alex, nu numai pe David.
Anna si MIhaita de 2 sapt se trezeste intre 6 si 7 dimineata. Ma gandeam ca poate din cauza ca s-a marit ziua si deja e lumina la 6.oo, asa ca nu este singura Ioana.
Dana, urzici???!!!
Poate ajung si eu la piata zilele astea...
Ella, sa aveeti bafta si clineti multi!!!!
Cristina, mami de Mihaita 
Ralu79 spune:
'neata
Narci- vaaai de cand nu mi-a mai zis cineva Ralucuta
Ai lav iu, ai lav iu
Vio- felicitari pt. dintisorii Alexandrei. Tu i-ai spus cumva ca nu o primeste la gradinita fara maselele de minte?![]()
Multa sanatate si speram sa nu fie nimic serios.
Offf Capri sper sa se rezolve cu dintisorii lui Matei. Stii ce ma gandeam? I-ai facut Degeticii analize sa vezi daca nu are giardia? Ca asta se manifesta prin nemanat, nedormit. Mirunicimea Sa de exemplu a avut (sper sa fi scapat) si de cand a luat tratament mananca mai bine (dar nu legume) si are nopti relativ acceptabile (nu a fost cazul noapte trecuta, dar ma rog). Daca vrei eu iti pot spune ce vitamine a tot luat.
Hai ma Madina nu te supara acum. Fiecare poate recomanda ceva. Nu le-ai pus tu in sacosa nicicui. Si sunt convinsa ca Vio nu s-a gandit asa.
Biri- multa sanatate puiutilor
Mada de Irlanda- multa sanatate puiului mic. Ce frumos da ea pup
De Mada de UK mai stie cineva ceva?
Pupicei tuturor
dma2007 spune:
adriana ai pm
bai ieri domnisoara maria a vrut sa faca un salt de la inaltime dar nu i s-a deschis parasuta-drept urmare a luat o cazatura de toata frumusetea!
am gasit patura [ura] fara desene dar este grena cu stelute albe exact culoarea mobilei, asa ca se potriveste perfect in camera printesei
cristina, tecky si mie imi pare rau de fetele care nu sriu, dar poate totusi se va intampla o minune...asteptam
cu scutecele, eu am ramas la babylove
azi eu sunt singura pana la 8, dar au venit astoia de la mobila si mi-au adus rafturi noi(la cele vechi s-au rupt suportii, ma rog vechi de 6 luni) asa ca am de aranjat carti
minunea mea
narcisa.s spune:
Capri, referitor la Matei.Va purta aparat, i se vor indrepta dintii si gata.Aici aproape jumatate dintre persoane, si nu exagerez absolut de loc, incepand cu copii asa de vreo 10 ani pana la adulti (Mr Leite care are 50 de ani are aparat).E chiar o moda.Sa vezi asa, aparate cu pietricele colorate, cu chestiute...Adica no, nu e bine ca ii sunt dintisorii strambi dar nu e nici o tragedie.Se repara...
Didi si eu ma chinui sa o invat sa dea pupic dar nu se prinde....Insist
Cris, spor la treaba
Da Maduuutz, ce faceti??Ce fac minunile?
Ankule deci, pana la urma o lasi sau nu o lasi?Adica ma gandesc ca ar fii o experienta pentru ea, si zborul cu avionul, si Spania, sunt multe parcuri de distractie dragute...Pe de alta parte spectacolul de balet...Hmmm
Xena, cu Nu-ul...Ma tot gandeam aseara...E in regula sa ii invatam Nu...adica nu e voie, nu fa asta etc.Dar trebuie sa le dam si o varianta.Nu fa asta dar fa asta.Adica sa le spunem ce sa faca, nu doar ce sa nu faca.Si dupa ce fac ce vrem noi sa ii si laudam umpicut...Cred eu...
Flo, nu mai condamna si du-te la stomatolog, odontolog sau cum ii spune.Nu e tarziu si se pot indrepta.Si eu am ocluzie inversa si chiar anul asta cand imi faceam implant mi-a spus dr ca dupa ce terminam cu implanturile vrea sa-mi puna aparat permanent doi ani...Hihihi...Sa ma vedeti cu pietricele mov pe dinti...E, uite ca si Dr.Anca a confirmat
Ella, ce magazin?Eu n-am prins faza
Ralucuta, i lav iu tu...Pupam gashka...
Ca veni vorba de dragoste declarata, Ruxule, azi nimic nimic??
Biriu scumpa, pup ginerica, pup si Anna si te pup si pe tine...Repede repejor sa va faceti bine
Dma si s-a speriat puiuta?
Kimmy, ce sa spun...super delicat sotul tau.Sa ne spui si noua dupa ce faceti testul.Eu cred ca nu esti
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
pica1 spune:
Dr_anca puteai sa intrebi de cind ai vazut pozele ca eu nu ma supar. Pe mine una nu ma deranjaza ca sunt asezati cu lopata, ca solutia pentru mine ca sa am o dantura aratoasa era sa recurg la implant...iar ala nu il fac decit daca este absolut necesar.
Flo nasol cu hartia...Eu am cumparat un videofon exact pentru situatii de genul asta. Acum nu stiu cit de eficace va fi, dar deocamdata imi foloseste ca sa pot sa stau in curte sau la vecini si sa vad ce face. Ca asta se trezeste si nu scoate un sunet asa ca trebuie sa fiu cu ochii pe el caci cu timpanul degeaba as fi...
madina71 spune:
[/quote]
Doamne Madina, cum poti sa crezi ca te-am injurat pe tine? A fost alegerea mea sa le cumpar, iar parerea tot a mea.Uite o floricica si un pupic ca sa nu fii suparata

Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
[/quote]
OK, poate am exagerat si eu aseara, eram nervoasa si m-am simtit vizata, nu sunt suparata si ma bucur ca nici tu, Vio nu te-ai suparat... Imi pare rau daca am reactionat exagerat! Nu vreau sa supar pe nimeni, asta e cert!

narcisa.s spune:
In alta ordine de idei, i-am facut la Anais un cubulet ca si asa am o fixatie cu cuburile.Am vazut ca ii plac mult detaliile, nasturasi, panglicute, margelute, paiete etc asa ca i-am facut unul cu toate astea, le-am fixat bine bine sa nu existe risc de dezlipire, am umplut cu burete, am bagat si un clopotel inauntru si cateva cuisoare sa miroase frumos si gata...A fost dragoste la prima vedere
ankalaura spune:
NARCI - acum nu mai am ce face... E luat biletul de avion...
Dar mi-e ciuda. Oricum, ea mai fost in Spania, a stat 2 luni acum 2 ani, a vazut de toate, a fost pana si la Safari...
In al doilea rand, tot DUPA mi-am dat seama ca frate-miu si cumnata-mea nici macar nu vor avea concediu, ca plecarea e in iunie!
Macar va fi nepotu-miu acolo. Dar la fel de bine putea sa stea acasa.
Data viitoare nu mai cedez la insistentele maica-mii... Ca asta am facut...
Initial am zis ca mergem noi o fuga de 2 saptamani in Germania cu oprire de cateva zile la Viena, dar cum am pierdut 2 luni astea cu plicul si banii de Canada, acum nu prea imi mai pot face planuri, ca nu stiu cand ne vor trimite confirmarile... 
In cel mai rau caz, mai dadeam o fuga la Disneyland...
Deci oricum o dau oricum o intorc, o luna in Spania e cea mai proasta varianta dintre toate! 
narcisa.s spune:
Hai mai Ankule...Ca n-o fii asa de rau, acum doi ani e acum doi ani...Eliza ce zice, e fericita?Ca pana la urma si asta conteaza.Ce si-ar fii dorit mai mult?
M&M spune:
Am vrut sa iesim afara sa ne plimbam, dar bate vantul destul de serios...Asa ca , intre 2 camasi de calcat, pus rufe la spalat si facut papa lui Mihaita , mai trag cu ochiul si pe fprum.
Monica, uffff. Sper ca este ok Maria.
si spor la aranjat de carti.
Narci, multumim. Ce minunatii povestesti tu ca ai facut pt Anais!! Ai talent , nu gluma...
De MADA parca Capri zicea sapt trecuta ca a vorbit o mamicuta cu ea si sunt ok, doar ca nu le merge netul.
Cristina, mami de Mihaita