Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
Anka, asa cum zice si Narci, daca Eliza e fericita e cel mai important!
Spor la curatenie.
Cristina, mami de Mihaita 
narcisa.s spune:
Vicky,am uitat sa-ti multumesc ca te-ai uitat dupa reviste...Oricum, daca iti iasa vreuna prin cale, cumpara-o...
Cris, multumesc de aprecieri...Sa faci cub e destul de simpu oricum
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
M&M spune:
Narci, nu e simplu pentru oricine sa faca un cub de plus( adica eu![]()
)
Cristina, mami de Mihaita 
ana_a spune:
Laremi, tare imi place tubul acela a lui Alex! Sper sa gasesc si eu aici la vara ca Stefan ma innebunit de cap ca isi doreste asa ceva...si inca nu am gasit. Ia scris chiar si la Mos Craciun scrisoare sa nu uite de tub, dar na...cica tuburi dastea numai vara o sa gasim
.
Ma uit la poze, sunt absolut bestiali pepenasii cat au mai crescut!
Trebuie sa pun si eu poze da nu am recente, ca mi sa stricat aparatul foto...sper sa remediem treaba in curand
pepenimea!
proud mammy
micul artist
narcisa.s spune:
M-ati innebunit cu salata asta.Si Ankule parca a facut-o, si DMA...Pai o fac si eu in uichend
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
maitreyi spune:
neata 
io is super bizi cu baby care se catara peste tot, vrea in picioare cat mai mult timp si tre sa fug dupa ea prin casa sa am grija sa nu cada. plus ca mai nou se baga si sub paturi ![]()
ieri a papat singurica banana - i-o tineam eu in mana si ea musca
azi am papat branza cu mamaliguta. si a inceput sa ni se simta si dintisorul la deget si ea simte ca e ceva nou in gurita si da tot timpul cu limba peste gingie ![]()
am fost azi la echo cu fina mea, cea care pierduse sarcina in ianuarie si we have a winner
Doamne ajuta!
bostana
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Salutare!
Ma simt foarte obosita,Ralu are o energie si simt ca nu pot tine pasul cu ea...
Mai am 3 sedinte de kinetoterapie si le termin ca pierdeam mult timp pe drum.
Cristina ma bucur ca ai inceput sa postezi mai des ca imi lipseau postarile tale!
Fug ca e maraita fiimea....
ankalaura spune:
Se mai topeste niste gheata in conge...
Cu plecatul Elizei, ce sa zic, ea vrea, normal, ca se distreazam ei ii convine ca maica-mea ii permite atatea... Se simte iubita, se simte bagata in seama....
Mie mi-e ciuda ca trebuia sa fie aici la spectacol, iar ce e mai rau, e ca acuma, la antrenamente, se pregatesc pentru spectacol, deci deja o duc degeaba, s-ar putea sa nici nu o mai primeasca, pentru ca au un dans si cu perechi, si ar incurca 
Si inca o chestie care ma streseaza e ca ma simt sufocata, ca maica-mea se comporta de parca si-o revendica pe Eliza, si cand e la noi, se tot baga peste mine, tot comenteaza ca aia nu fac bine, ca nu stiu ce nu i-am explicat, se apuca ea sa ii explice... in fine, una peste alta e nasol... ca mie nu imi convin multe, ea zice ca am inchipuiri, si in doua saptamani cat a stat acuma la noi i-au crescut Elizei niste coarne de incepuse intr-o zi sa tipe prin parc de imi venea sa intru in pamant... Ea nu face asa ceva, e o fetita tare ascultatoare, incepuse sa bata din picior, sa intoarca spatele... Bai am ramas perplexa!
Deci de-asta nu vroiam sa o las... ![]()
dma2007 spune:
anka scuya-ma n-am prins tot dar eu zic ca daca ti se pare ca eliza isi scimba comportamentul e naspa...las-o cat mai putin cu mama ta!
nu conteaza ce zic altii important e sa-ti cresti copilul cum crezi tu ca e mai bine!
minunea mea