Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Asa, am citit din urma...

Madina, Nici eu nu folosesc Pampers!!!

Vio, sa nu fie altceva care a dat febra 39,3.

Oana, felicitari pt primul dintisor al lui Raul!!!

Lui Mihaita de vreo luna i se vad cei 2 incisivi superiori sub gingie, dar nici gand sa sparga gingia!!!

Ma duc sa pun la spalat rufe...Off!! Iar e o zi plina , dar am relaxez maine ca e sarbatoare.

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Un pentru cei raciti si insanatosire grabnica!

La capitolul dintisori: noi avem doar unul de 2 saptamani si acum ne luptam cu al 2-lea care ne ameninta ca iese in orice moment .

Narci, daaa, a invatat multe Aidel in ultimul timp; mi se pare ca de la o zi la alta se vede cum evolueaza

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

AShea...
Citit tot, dar timpul e foarte scurt... Azi incep niste curatenie mai temeinica, pentru ca sotul meu are niste concediu pana vineri.

CAPRI - nu te ingrijora deocamdata. Nu ma pricep la chestiile astea, dar am vazut frate la una, o colega a mea, majora si vaccinata, niste dinti.... Doamne frate, mai multe randuri, unii erau mai jos cu juma' de centimeri, caninii, altii erau mai in spate... Frateee.... Ziceai ca are un fierastrau defect in gura. Repet, majora si vaccinata. A avut niste aparate, ultimul l-a scos putin inainte sa nasc eu, si sa vezi ce dinti aliniati avea... Nimeni niciodata nu ar fi crezut ca i se vor mai indrepta. Sigur, ea a avut si niste interventii chirurgicale, ca s-a apucat de indreptat dintii foarte tarziu...
Acuma sunt asa multe chestii noi, nu mai e ca pe vremea noastra!

Eu sunt suparata. Maica-mea tot a insistat sa o las totusi pe Eliza in Spania. Ei isi luasera bilete pentru 14 iunie, o luna. ca hai ca mai sunt cateva bilete, ca hai ca nu stiu ce, si eu, idioata de mine, in loc sa consider motivele pentru care am zis NU de la inceput, m-am preocupat sa nu mai zica ea ca sunt a naibii si incapatanata, si i-am zis ca o las, i-a luat frate-miu bilet, si dupa 6 ore mi-am amintit ca ea avea spectatol la balet pe 15, la Teatrul National, fac deja repetitii de 2 luni, si eu, idioata, am uitat!
Am incercat sa schimbam biletele dar nu e alt zbor potrivit...
In plus, nu va fi aici cand Erika va implini un an.
Asa ca am incasat-o!

gata, fug la trebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

Am cumparat si eu scutecele witches, maaare greseala, ma declar total nemultumita de ele.Da acu' daca tot le-am cumparat trebuie sa le folosesc.Sunt mari,fosnitoare, rigide, iar de la pisu se aduna chestia aia din interiorul lor intr-un singur loc, si banuiesc ca la un moment dat devine inconfortabil.Deci ma intorc la pampers, s-ar parea ca sunt inegalabile
Incerc sa citesc din urma si revin

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Noi am luat doua pachete diferite si cu uimire am constatat ca diferentele sunt semnificative! Primii erau 7-14 kile cu pachetul albastru, de 50 de bucati, cu un iepuroi pe chilotel. Al doilea pachet, tot 7-14 kile dar cu pachetul verde, de 80 de bucati. Sunt albi, parca sunt de musama . Astia sunt mai nasoi, dar tot nu s-au adunat intr-un loc. Adica sunt ok.
Nu sunt extraordinari, dar sunt ok. Acuma, vorba Madinei, la pretul asta, cred ca nu pot avea mai multe pretentii. Daca nu se irita si daca nu se murdareste pe hainute, e ok.
Tu cate kile si ce culori ai luat?

7-14 kile verde, ma gandesc poate Alexandra e prea activa si de aia se aduna intre picioare

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Asa, revenind la subiectul cu dintii strambi. Capri, sa stii ca se rezolva cu siguranta daca nimeriti la un ortodont bun. Mie mi s-a spus ca si la varsta mea se pot indrepta, deci la un copil cu atat mai mult. Eu zic sa mergeti la ortodont si vedeti ce va sfatuieste; uite, de exemplu unde ma duc eu la dentist exista si ortodont, din cate am auzit f buna doctorita respectiva. Nu stiu cum o cheama, dar cabinetul se numeste Velvet Dental, poti sa cauti pe google detalii .
Eu o voi duce pe Aida de indata ce va avea dinti

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MADINA , intra si zii daca esti suparata pe mine, ca deja ma simt super nashpa , please iti dau voie sa ma si injuri
Cred ca de acum o sa fac si eu ca Cristina, o sa citesc de cinci ori un mesaj sa ma asigur ca nu supar pe nimeni
Oricum , repet,a fost doar impresia mea despre scutecelele alea,nu a fost nici o aluzie la adresa ta.Uite si eu folosesc pampers, si totusi sunt fete pe forum care sunt nemultumite de ele, in special de mirosul lor

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Caprioara, eu am o prietena care e rezidenta in pedodontie si ortodontie (sper ca am scris corect) si daca nu ai gasit inca dentist pt Matei, io as spune sa mergi la ei la facultate. Nu o sa spuna ce sa faca ea, ca abia a inceput rezidentiatul, insa are o profesoara foarte buna. Daca vrei sa mergi, macar nu te mai costa decit aparatul nu si manopera si mai stiu io ce, sa ma anunti. Pupici

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Cred ca Ioana este cel mai matinal pepenas, ca n-am mai auzit pe nimeni sa se planga de chestia asta, ea la 6 ne da desteptarea! Parca e setata!
Cat despre statul singura, Ioana asa a fost din prima zi, nu a vrut sa stea singurica in patut, in bouncer, in scoica, acum nu vrea singura nici in premergator, tre sa fie cineva langa ea, pe pat la fel, etc.Deci la ea nu e o faza, nu e puseul asta de la 8 luni su anxietatea de separare, la ea e ceva permanent Doar acum ca e mai maricica mai sta uneori in patut cu niste jucarii, sau se ridica ea si cade si iar se ridica, dar nu dureaza mult minunea, iar daca cumva aude vreun glas sau vede pe cineva, gata, incepe urlerul, nu mai vrea singura!Asa ca pot sa spun ca deja m-am consolat!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Anna, nici Aida nu sta singura, bine, acum de cand se poate deplasa singura de-a buselea sau cu premergatorul, vine dupa noi peste tot. Iar de sculat, se scoala in jur de 7...

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am reusit si eu cit de cit sa recuperez capitolul din urma.

Discutii de sper magicul cuvant "NU"...Eu cred ca e o intreaga teorie care depinde de cele 2 persoane implicate: parinte si copil. Daca are rost sa folosesti cuvantul la varsta bb-ulor nostrii? Eu zic ca are rost pentru ca ia in seama nu cuvantul propriu zis (pentru inceput) ci tonalitatea cu care il pronunti, drept urmare nu cred ca isi au rostul explicatii filozofice pentru fiecare "nu" pentru ca la varsta asta nu prea proceseaza foarte bine copii. Mai tarziu, cind mai cresc consider ca orice "NU" trebuie explicat, chiar de 1000 de ori daca e nevoie pentru ca in prima instanta ai impresia ca nici macar nu te baga in seama. Consider ca spunandu-i "nu" unui copil nu ii ingradesti dezvoltarea si explorarea atata timp cit exista un echilibru in folosirea cuvantului si motivele folosirii lui. Oricum o sa vedeti mai incolo cind or sa aibe dinsii perioada "NU", stai sa vezi distractie atunci.

Pentru moment ma opresc aic caci imi iau copilul din dotare in spinare si plecam cu treburi prin oras.

Mergi la inceput