Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 14
violeta29 spune:
In alta ordine de idei Alexandra iar are febra, 39,5 ,si plange intr-una.Tare mi-e teama ca dr s-a inselat si sa nu fie de la altceva,asa ca astept sa vina tati, ca s-a invoit de la serviciu si sa mergem cu ea la particular
DANA , daca esti prin zona te rog da-mi si mie nr de tel de la Baciu, eventual daca stii si ce program are
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
oanasm spune:
vio din cate stiu ei nu se face asa o febra de la dinti...posibil ca temperatura corpului sa creasca o idee..dar nu se face febra
sper sa nu fie nimic nasol
pupici
Oana
de
Raul
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanasm 'neata wow..ce de-a dintisori au aparut! felicitari Ilinca si Alexandra! vio dar voi ati recuperat nu gluma! noi abia acum avem un dintisor ![]() ariadna ce fain patruleza Julia...mai da' voi de unde colectati mereu atatea raceli!? ![]() cristina ![]() madina si io zic ca vio si-a scris paprerea doar..fara vreo intentie de a supara pe cineva ...da' plizz continua sa-ti scrii parerile aici..ca doar d'aia ne-am adunat ..si nu e musai sa ne placa la toate acelasi tip de scutec discutii faine cu NU asta morr cand aud Nu fugi ca vei pica ![]() ![]() ...gizzz....lasa dom'le copilu sa alerge ..si sa pice...am niste cunostinte cu copil de 2ani si vreo 8luni si bietu' nu stie sa alerge... ..brrrr...narcisa ma bucur ca te vaz din nou ![]() biri sanantate si voua! vazut si pepenasii..da' io nu le am cu comentariile ![]() Oana de Raul |
OANA , multumim, felicitari si voua pentru dintos

Violeta
flo1980 spune:
| citat din mesajul lui Caprioara Ca tot vorbim de dintzi, am o problema grava cu Matei: i-au cazut primii 2 dintzi de lapte din mijloc jos, si au inceput sa creasca cei definitivi; dar, cresc oblic, la 45 de grade, pentru ca sunt mai lati si nu au spatiu sa creasca drepti. Cum soatza avea azi programare la dentist, l-a luat si pe el si ne-a zis ca e cam nasol. Trebe sa-i facem radiografie sa vedem exact ce si cum, dar cica nu arata bine si exista posibilitatea sa-l chinuim ani de zile cu aparat ca apoi sa ajungem fix de unde am plecat . Sotul a intrebat care e cauza si i-a zis ca are mandibula mica si dintzii care ies acum mai mari. Si ca asta e posibil sa fie pentru ca genetic a luat mandibula de la un parinte si dintzii de la celalalt. Si uite asa, o sa am o grija in plus... Si o cheltuiala, ca nu-s ieftine aparatele dentare si vizitele la dentist. Nasol e ca in final s-ar putea sa nici nu se rezolve problema . Imi fac griji pentru el, si mi se rupe sufletul, ca o sa se chinuie o viatza cu problema asta Dr_Anca,, sau cine mai e in domeniu, ati mai intalnit situatia asta? |
Capri eu
Am dintii mai mari decat mandibula si s-au incalecat....Toata viata mea duc o povara am dintii strambi

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Neata!!
NU am reusit sa citesc tot din urma..
Vio, felicitari pentru dintisori!! Woooww!! Deja 8!!! EU folosesc scutece Happy, de care sunt foarte multumita. Pampers m-am jurat ca nu o sa cumpar de cand ne-au agasat anul trecut cu acea reclama....
Morcoveata, bine ai revenit!!! Asteptam pozele si noutatile despre Nicholas.
Dia, eu ii "maschez" cu iaurt ficatelulsi, amandoi suntem fericiti: Mihaita ca simte acel gust acrisor, eu ca mananca ficatel.
Maria, parca vazusem ceva depsre exercitii Lamaze, chiar pe prima pagina a DC, la sectiunea "sarcina". Felicitari pt verisoara.
Cristina, mami de Mihaita 
dr_anca spune:
Caprioara tratamentul cu aparat ortodontic fix dureaza cam 2 ani in functie de cum evolueaza dar se incepe de la 12 ani.
Pana atunci aparat mobil si poate se rezolva cat de cat, depinde de cat de grava e malformatia
.Ai PM.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui cristina_26 Neata!! NU am reusit sa citesc tot din urma.. Vio, felicitari pentru dintisori!! Woooww!! Deja 8!!! EU folosesc scutece Happy, de care sunt foarte multumita. Pampers m-am jurat ca nu o sa cumpar de cand ne-au agasat anul trecut cu acea reclama.... ![]() Cristina, mami de Mihaita ![]() |

Violeta
oanasm spune:
ioi..ce zapacita sunt..mutumesc celor ce ne-au urat sanatate sapt trecuta cand zicema de gat rosu...maitrey
merci de raspuns...am fost la dr intre timp...dar nu ne-a dat nimic..ca avem doar gat rosu si puncte alb-galbui eu, iar Raul gat rosu si amigdale inflamate..dar fara febra, tuse sau muci (el..io am
)..am fost ieri sa facem exudat faringian (contra cost ..ca deh..nu mai erau fonduri

..bine ca platim lunar in..p..biipp...a masii de tara lu' peshte..ca trebe sa te imbolnavesti la inceputul lunii...
) deci steptam rezultatele..
Oana
de
Raul
flo1980 spune:
Buna dimineata!
David Andrei de lcazangiu 
Mama ce de
felicitari tuturor !
Noi tot stirbi...
Tecky ce greu trebuie sa-ti fie...3 luni!!! Offf, bine ca exista telefonia mobila, internetul... 
Ariadna vazut Iulia, ce frumos merge in 4 labe
Al meu si cand il spal sta cu picioarele batz...frate'su a mers de la 6 luni asa...
Multa sanatate!
Vio29
sanatate la puiutza!
Mada_mxm ce mai faceti? 
Fug la treburi ca am inceput curatenia de primavara 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui violeta29 Am cumparat si eu scutecele witches, maaare greseala, ma declar total nemultumita de ele.Da acu' daca tot le-am cumparat trebuie sa le folosesc.Sunt mari,fosnitoare, rigide, iar de la pisu se aduna chestia aia din interiorul lor intr-un singur loc, si banuiesc ca la un moment dat devine inconfortabil.Deci ma intorc la pampers, s-ar parea ca sunt inegalabile Incerc sa citesc din urma si revin Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
Noi am luat doua pachete diferite si cu uimire am constatat ca diferentele sunt semnificative! Primii erau 7-14 kile cu pachetul albastru, de 50 de bucati, cu un iepuroi pe chilotel. Al doilea pachet, tot 7-14 kile dar cu pachetul verde, de 80 de bucati. Sunt albi, parca sunt de musama
Nu sunt extraordinari, dar sunt ok. Acuma, vorba Madinei, la pretul asta, cred ca nu pot avea mai multe pretentii. Daca nu se irita si daca nu se murdareste pe hainute, e ok.
Tu cate kile si ce culori ai luat?

ati mai intalnit situatia asta?