Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 18
mandarinutza spune:
Veronica, noi ii zicem Antoniei KIKI.
Chichi a voastra!
Yaia, noi iubim foarte mult Grecia, asta al fi al 5 lea concediu acolo, in Halkidiki nu am mai fost, sper sa fie ok, am ales bratul Sithonia care e mai linistit si mai verde. Pentru mare, prefer Grecia, am fost si la bulagri si la turci, dar tot la greci ne place mai mult, si mancarea foarte buna si oamenii ok.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Morgano spune:
Un calduros La multi ani sarbatoritelor din aceste zile
.
Sanatate bolnaviorilor, sa se refaca rapid!
Scuze de telegrafie si ca nu pot raspunde pe indelete la ce s-a scris, dar am enorm de lucru.
tuturor
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, noi iubim foarte mult Grecia, asta al fi al 5 lea concediu acolo, in Halkidiki nu am mai fost, sper sa fie ok, am ales bratul Sithonia care e mai linistit si mai verde. Pentru mare, prefer Grecia, am fost si la bulagri si la turci, dar tot la greci ne place mai mult, si mancarea foarte buna si oamenii ok. |
Acolo am fost noi...verde si linistit...hmmm...nu prea a fost! Daca iti place Mediterana, atunci musai sa incerci Croatia. E muuult mai frumos decat la greci. Macarea a fost ok in grecia, mi s-a parut muult mai buna in Croatia...in schimb oamenii in Grecia mi s-au parut cei mai nepoliticosi si mai profitori din cati am vazut eu. Am asistat la niste faze de care nu am avut parte nici macar in Romania...acum poate asa s-a nimerit la noi, sper ca voi sa nimeriti mult mai bine.
Distractie placuta va urez de pe acum!
PS Eu voiam sa incerc anul acesta Muntenegru, sotul a zis ca dupa experienta de anul trecut din Grecia, vrea un an fara plaja la straini.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia sotul a zis ca dupa experienta de anul trecut din Grecia, vrea un an fara plaja la straini. |
Si... anul asta faceti plaja in Finlandia?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si... anul asta faceti plaja in Finlandia? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nuuuuu... Anul asta fac plaja la Eforie
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
La multi ani Carmen! Multi ani fericiti si linistiti 

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mandarinutza spune:
Yaia,[pup] imi pare rau ca ati avut o experienta neplacuta cu concediul. Eu sper sa fie ok la noi, am gasit numai review-uri bune despre locatie si hotel.
In Croatia nu am fost pana acum, dar mi-ar placea sa mergem tot cu masina cand o sa fie Antonia mai maricica.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Piciulika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Nu, dar iti multumesc pentru gand ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatino draghe, pai ce numar de mobil am io???!
... ca tzi-am trimis si ieri, si de Anul Nou SMS… „nu-mi raspunzi la SMS, eu iti scriu atat de des“ (adica ‚din An in Paste’ in adevaratul sens al cuvantului).
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Despre Michael, la pauza de masa:
e in forma buna zilele astea, chiar nu ma pot plange! Invatza zilnic chestii noi – acuma e fascinat de animale, salbaticele-s la rand acuma. Stie o gamada: bizon, girafa, leul, tigrul, pantera, maimutza etc. si la fiecare face suntetul (minus girafa, ca inca nu am idei) Apropos: si astea se considera "cuvinte"! (onomatopee, parca le spunea?!) In cartea mea asa scrie, ca la varsta asta si daca zice "MUU" si nu "vaca", tot se considera un cuvant – (asta apropos de teste…)
In rest, pe langa Mama si Mami, am primit si 'Ma mi ko'
in colectzie.
Alearga dupa minge si suteaza absolut fenomenal: eu nu pot sa conduc asa mingea, din fuga! Da in fatza si alearga toata curtea cu mult elan si talent – doar ca si sotzul si eu detestam fotbalul!!! 
Ii place la TV pe Animal Planet si Mezzo – daaar: nu-l prea mai las, ca scrie ca pana la 3 ani nu au ce cauta la TV (si de la 3 ani doar 45 min pe zi). Asa ca trecem si mai tare pe cartzi si inghetz imaginea pe Mezzo, ca sa sune doar, sa-i „gadile placut urechile“. (la balet tot il mai las sa se uite, mai ales ca la final, dupa ce ii aplauda, 'iese la scena' = face si el plecaciuni, foarte serios si oficial 
Apropos de nivelul baiatului meu: sambata am intalnit un baietzel de fix un an jumate, care se juca de-a ascunselea cu sora si mama lui, incl. numara pana la 5 – stia regulile, cand se ascunde, cand sa le caute - vorbea de numa’-numa’, si era atat de interactiv ca si eu, si Michael, am ramas absolut blocatzi! Pe al meu il vedeam brusc asa … bebe-bebe, ce mai! Mami a lui vorbea germana si engleza cu el, tati germana-elvetiana – asta apropos de „cei bilingvi vorbesc mai tarziu si cu vocabular mai redus, recuperand mai incolo“: HA!! Mi-a spus mama lui ca si pediatra il vede precoce rau, spre trei ani la anumite capitole. Pe mine m-a facut praf! Era asa, cu o fatza de batranel, cumva, dar avea niste ochi vioi…
In rest, sfaturile lui Ripley si Adimercedes functzioneaza cel mai bine cand il ia cu nabadai: ii distrag atentzia cum pot. (Si cand pot.) Dar merge mult mai bine decat ignoratul, ca-l scoate din incapatzanarea lui.
Si iute-l si pe inculpat, ieri – cu baseball cap pe cap:
http://www.unserbaby.ch/geomo/content-r234032.html
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate