Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Piciulika
Carpatino draghe, pai ce numar de mobil am io???! ... ca tzi-am trimis si ieri, si de Anul Nou SMS… „nu-mi raspunzi la SMS, eu iti scriu atat de des“ (adica ‚din An in Paste’ in adevaratul sens al cuvantului). |
Poate ca ieri ai "bagat" degetul pe langa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Marunzika spune:
O saptamana linistita si insorita!
La noi tusea n-a vrut sa place asa rugata de antibiotic, inhalatii si sirop drept pt care insistam in continuarea, desi Puppi ba vrea ba nu mai vrea la aparatel. Am trecut la tubuletul pt gura la inhalat, ca la masca nu mai sta. Daca o lasam sg, baga tubuletul in gura si scoate abur ca indienii cum zice papi.
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Trimit pe mail-ul comun pozele cu Puppi 18+!
Va pupam!
Yannisa Milena
24.08.2007
Piciulika spune:
...era un MMS... poate de aia?!
(Acuma imi amintesc de tine disguised sub numar romanesc. La ce nebunie era in perioada aia...!)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si... anul asta faceti plaja in Finlandia? |
Sa stii ca au si astia statiuni la mare si vara chiar se face plaja, ca ajunge si aici temperatura pe la 25-30 de grade, in zilele 'toride'.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
citat din mesajul lui slippers76
Nuuuuu... Anul asta fac plaja la Eforie |
Asta e acum statiunea la moda? Ca noi nu am mai fost la Marea Neagra de muuulti ani! Sora-mea zicea ca poate ia ceva bilete pt. noi toti la Mamaia, ca Venus de plictisitoare...eu habar nu am care e cea mai buna.
Sa inteleg ca nu ai ramas inzapezita de vreme ce-ti arde de glume...Ma bucur!

Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia,[pup] imi pare rau ca ati avut o experienta neplacuta cu concediul. Eu sper sa fie ok la noi, am gasit numai review-uri bune despre locatie si hotel. In Croatia nu am fost pana acum, dar mi-ar placea sa mergem tot cu masina cand o sa fie Antonia mai maricica. |
Asa gasisem si noi review-urile, dar realitatea a fost alta. Poate am fost si noi mai pretentiosi, ca am fost in alte locuri mai placute si Grecia a fost o mare dezamagire, asa cum a fost si Italia.
Sa stii ca ati ajunge mai repede in Croatia...cred. Ca faceti Ungaria si Croatia pe autostrada si e mult mai rapid decat sa traversezi Bulgaria pe sosea nationala.
Oricum ar fi, concedii placute sa avem cu totii!
Poze
carpatina spune:
citat din mesajul lui Yaia
Sa stii ca au si astia statiuni la mare si vara chiar se face plaja, ca ajunge si aici temperatura pe la 25-30 de grade, in zilele 'toride'. |
Si cate zile toride aveti pe an? 2..3?
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika O saptamana linistita si insorita! La noi tusea n-a vrut sa place asa rugata de antibiotic, inhalatii si sirop drept pt care insistam in continuarea, desi Puppi ba vrea ba nu mai vrea la aparatel. Am trecut la tubuletul pt gura la inhalat, ca la masca nu mai sta. Daca o lasam sg, baga tubuletul in gura si scoate abur ca indienii cum zice papi. La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile! Trimit pe mail-ul comun pozele cu Puppi 18+! |
Sanatate multa! Oricum, noua ne-a zis ca tusea trece destul de greu si uneori de la sine, ca siropurile sunt cam apa de ploaie cand vine vorba de tuse. Sper ca voi sa scapati de ea curand, ca e sacaitoare rau!
Nu am acum timp sa vad pozele, ca fug dupa Piciul meu la gradinita, dar maine...

Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Piciulika ...era un MMS... poate de aia?! |
nu cred...dar, cum ziceam.. merci de gand

=====================
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Si cate zile toride aveti pe an? 2..3? |
Total gresit! Aici vara e intr-o joi!
Poze